Cautare

580 de rezultate pentru "asigurare rca" (2.97 secunde)
Romania va alinia legislativ la Uniunea Europeana sectorul asigurarilor inca de la 15 ianuarie 2005, cu tot protestul companiilor de asigurare de pe piata, care nu sunt pregatite sa faca fata atat de brusc acestui proces.
Potrivit CSA, la sfarsitul anului trecut, romanii incheiasera peste 8,38 de milioane de contracte de asigurare aflate in vigoare.
Potrivit unui comunicat al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, autoritatile locale sprijina proiectul de asigurare obligatorie impotriva dezastrelor naturale pentru locuintele aflate in proprietatea persoanelor fizice.
Reprezentand o asigurare de prim risc, persoanele care vor sa-si asigure si bunurile din locuinta vor putea opta pentru asigurarile facultative.
Despagubiri doar pentru cei cu polita de asigurare In ceea ce priveste despagubirile pentru intreruperea sejurului, ele nu vor fi primite decat de cei care au incheiat o polita de asigurare turistica impotriva evenimentelor de acest tip, a declarat Lucia Morariu, prim-vicepresedinte ANAT, citata de NewsIn.
ßi asta pentru ca statul va subventiona total sau partial valoarea primelor de asigurare. In plus, compania de asigurare va primi si ea un imprumut guvernamental pentru a-si plati primele de reasigurare.
Polita lunara nu depaseste 20 de euro Companiile de asigurari de pe piata autohtona se intrec in a incheia polite de asigurare pentru animalele de companie.
381/2002, care se refera la acordarea de despagubiri in caz de calamitati naturale, insa aceasta lege nu a fost aplicata in totalitate si este nevoie de o serie de modificari pentru a atrage astfel cat mai multi producatori in sistemul de asigurare.
Prin Signal Gold, Signal Iduna Asigurari de Viata pune la dispozitia asiguratului primul produs care ofera posibilitatea incasarii beneficiilor din asigurare in AUR. ... In vederea contracararii efectelor inflatiei, polita de asigurare se incheie in Euro, iar clientul are posibilitatea de a opta pentru indexarea automata a primelor de asigurare.
Amenda pentru neasigurarea casei, amanata trei saptamani Cei care nu si-au incheiat o asigurare pentru locuinta vor fi amendati abia din 5 august.
Scopul campaniei "Venim la tine acasa!" este cresterea nivelului de infomare cu privire la necesitatea asigurarilor, Romania fiind una din tarile cu cel mai scazut grad de cuprindere in asigurare.
"Daca, intr-o perioada, o persoana este asigurata obligatoriu si in acelasi timp este asigurata facultativ, se valorifica perioada de asigurare obligatorie, respectiv la stabilirea unei prestatii se vor utiliza cu prioritate veniturile obtinute in statul european in care persoana a lucrat legal in baza unui contract de munca.
In cazul in care agentia de turism se afla in imposibilitatea de a efectua repatrierea turistului, dar numai ca urmare a falimentului sau insolvabilitatii, turistul trebuie sa anunte imediat societatea de asigurare prin telefon, fax sau e-mail. ... asigurati-va ca aveti o asigurare medicala valabila pentru toata durata calatoriei.
Taxele si impozitele pentru firme, piata de capital, subventiile in agricultura, tranzactiile imobiliare, leasingul financiar, polita auto RCA si multe alte domenii vor functiona dupa reguli noi.
De remarcat ca, desi asigurarea de raspundere civila obligatorie auto (RCA) pentru urmatoarele sase luni se poate incheia in orice moment, in cazul in care soferul nu a facut acest lucru dupa expirarea vechii polite va trebui sa suporte consecintele.
Sase societati de asigurari din Anglia si-au anuntat intentia de a vinde, in Romania, asigurari de raspundere civila auto (RCA), potrivit The Money Channel.
Contractele auto - Casco si RCA - reprezinta baza industriei asigurarilor din Romania. ... În acelasi timp, primele subscrise pentru asigurarile RCA au crescut si ele cu 20,5%. ... Cele mai multe indemnizatii au fost platite contractelor de tip Casco - 59,6% din total si RCA - 29,5%.
CNADNR vrea sa ne dubleze RCA-ul!
Plafonarea preturilor pentru politele RCA a fost amanata din nou de Guvern, dar in tot acest timp soferii au de suferit. La doar 10 zile de la retragerea licentei de functionare a Euroins, preturile pe piata asigurarilor RCA au inceput sa creasca.
De la inceputul anului si pana acum, politele RCA s-au scumpit cu 60%. ... Din octombrie am putea asista la usoare scaderi de pret, chiar daca statul nu va prelungi masura de plafonare a preturilor politelor RCA.
google-analytics.com