Cautare

580 de rezultate pentru "asigurare rca" (2.92 secunde)
Astfel, daca un conducator auto este casatorit si are peste 50 de ani, va plati o prima de asigurare mai mica cu 10% decat cea pe care o plateste in sistemul actual, afirma directorul general al companiei, Cristian Constantinescu.
Intentia de asigurare a locuintei in randurile populatiei este ridicata doar la nivel declarativ, pentru ca doar 8,5% dintre cei care percep avarierea locuintei ca fiind cel mai mare risc au in prezent asigurata locuinta.
In stabilirea sumei platite ca asigurare se va tine seama de mai multe criterii incepind de la virsta celui asigurat pina la istoria "rutiera " a acestuia. ... Tot acest fapt ar putea duce si la diferente de pina la 30% intre primele de asigurare practicate de fiecare companie.
De asemenea, in functie de fapta savarsita de catre un asigurator sau un reasigurator, fata de prevederile Legii 32/2000 privind activitatea de asigurare si supraveghere a asigurarilor, amenda aplicata de CSA poate merge pana la 1% din capitalul social sau chiar i se poate suspenda, partial sau total, activitatea.
Rata daunelor, frecventa accidentelor si neperformanta politelor CASCO au determinat companiile de asigurari sa treaca la un sistem nou de calcul al tarifelor, tinând cont de mai multe criterii de determinare a gradului de risc pe care îl reprezinta un asigurat. Cuantumul politei de asigurare auto CASCO se va calcula în functie de o serie de criterii, astfel încât polita va fi personalizata pentru fiecare client.
Pensionarii pot beneficia de o reducere de 3% daca isi fac o asigurare de locuinta la BCR Asigurari. Casa Promo este o asigurare pentru pagubele suferite de cladirea asigurata, cat si pentru obiectele din casa ori ale persoanelor carora asiguratul le-a provocat prejudicii.
Conform datelor furnizate de CJP la solicitarea GdS, in prezent, 3.466 de doljeni au ales aceasta forma de asigurare, iar in felul acesta au si cartea de munca in regula.
Portalul www.asiguratorii.ro, administrat de Pintilie Broker de Asigurare (PBA), cel mai important jucator de pe piata asigurarilor online, a lansat, in parteneriat cu www.1001case.ro, serviciul, "Cat te costa asigurarea completa a casei tale?", prin care ofera clientilor posibilitatea calcularii si compararii ofertelor de asigurare a locuintei.
Politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA) vor fi emise si in sistem electronic din 2009, urmand ca din 2010 sa fie emise numai in acest sistem.
Ponderea autovehiculelor asigurate RCA a crescut in urma spotului TV difuzat in iunie si iulie. Astfel, la sfarsitul campaniei publicitare, 87% dintre autovehiculele inmatriculate in Romania erau asigurate RCA.
Comertul stradal cu polite auto RCA continua nestingherit in Craiova, cu toate ca a fost interzis de pe 10 august 2006 de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), pe care trebuie sa o incheie fiecare proprietar de autovehicul, se va scumpi si in 2010 cu pana la 35%, dupa ce in anii trecuti pretul acesteia a crescut constant.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
Presedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) Nicolae Crisan, a declarat ieri ca daca asiguratorii vor aduce dovezi referitoare la cresterea daunalitatii, Comisia va accepta de anul viitor 30-40% plus/minus la tarifele practicate la politele RCA.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) anticipeaza pentru 2008 majorarea tarifelor la politele pentru asigurarea civila auto (RCA), unul dintre motive fiind cresterea limitelor de despagubire cu 50% fata de 2007.
Guvernul a decis sa mareasca semnificativ amenzile pentru cei care circula fara Raspunderea Civila Auto (RCA) sau fara Inspectia Tehnica Periodica (ITP).
De la 1 octombrie, toti cei care si-au cumparat scutere vor fi obligati sa plateasca asigurare de raspundere civila auto, adica RCA, anunta un post de televiziune de stiri.
Compania Allianz-Ţiriac Asigurari a lansat, luni, o pagina web prin intermediul careia clientii persoane fizice pot achizitiona online polite auto (RCA si CASCO) si de calatorii in strainatate, a anuntat asiguratorul.
Unita Asigurari, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata asigurarilor, a ramas temporar fara obiectul muncii chiar inaintea campaniei RCA.
Putini romani stiu ca asigurarea RCA a vinovatului de producerea unui accident rutier despagubeste victimele, fie ca e vorba de vatamari corporale, fie de deces.
google-analytics.com