Cautare

580 de rezultate pentru "asigurare rca" (3.27 secunde)
110 km/h=viteza optima, fiecare 10 km/h peste cresc consumul cu 7% - Fii atent, slalomul pentru a fi primul la semafor costa - Cel mai mare consum este la pornirea de pe loc II.NU UITA DE RCA, ITP SI ROVINIETA Cost mediu/an= 1000 RON.
Dupa aderare, polita de asigurare obligatorie de tip RCA se va extinde si va ingloba si asigurarea Cartea Verde.
Eurom Broker de Asigurari, Broker de Asigurare-Reasigurare SRL, Excelsior - Broker de Asigurare, Risk Star Broker de Asigurare, Atlassib Broker de Asigurare si First Insurance Broker de Asigurare au ramas fara autorizatie de functionare.
Un craiovean acuza ca a platit bani multi pentru o polita de asigurare si a incasat la scadenta jumatate din cat a cheltuit.
Politele RCA nu acopera in totalitate pagubele produse tertilor. ... Cine crede ca, daca si-a platit polita de asigurare auto obligatorie RCA, poate sta linistit in caz de accident se insala. Si aceasta deoarece, de cele mai multe ori, polita RCA nu acopera in totalitate costurile reparatiilor.
Persoanele fizice si juridice care au in proprietate parcuri auto formate din cel putin 10 autovehicule pot negocia cu asiguratorii plata primelor la politele RCA in maximum 12 fractiuni, potrivit unor modificari publicate in Monitorul Oficial la actele normative care reglementeaza asigurarile RCA.
Asiguratorii autorizati sa subscrie asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule (RCA) vor avea obligatia, de la 1 ianuarie 2008, sa constituie si sa mentina o rezerva tehnica suplimentara pentru contractele incheiate.
Recent, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a solicitat Companiei Nationale Imprimeria Nationala (CNIN) sa precizeze daca eliberarea rovignetei, care va trebui sa insoteasca asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA), este posibila cu incepere de la 1 ianuarie 2006.
Pentru a reduce numarul soferilor care nu au asigurari obligatorii de raspundere civila auto (RCA), Politia va efectua mult mai multe controale in trafic, care au scopul depistarii "ilegalistilor", ne-a declarat Mihail Tecau, directorul Departamentului Asigurari Obligatorii din cadrul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Inundatiile catastrofale din ultima vreme au convins Guvernul ca singura solutie ca sa nu mai plateasca din buget refacerea caselor este sa le impuna romanilor sa incheie polite de asigurare.
Proprietarii de autovehicule care vor sa incheie polita RCA la o alta companie nu vor mai fi obligati sa informeze in scris actualul asigurator ca vor renunta la serviciile sale cu 30 de zile inainte de expirarea politei in vigoare, potrivit Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).
Carrefour isi reconfirma astfel interesul fata de aceasta arie de servicii, in dorinta de a facilita accesul clientilor sai la produse de asigurare performante.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor i-ar putea lasa pe brokerii de RCA fara obiectul muncii la urmatoarea norma pe care o va emite.
RCA-ul cuprinde, din acest an, si asigurarea Carte Verde - necesara la calatoria prin UE.
Mai putin de 2.000 dintre mangalioti au incheiate polite de asigurare pentru bunuri, case si autovehicule...
Sumele de asigurare, diferentiate intre sat si oras Recent, la sediul CSA a avut loc o sedinta de lucru in care s-a stabilit ca asigurarea va acoperi riscurile de cutremur, inundatii, alunecari de teren si de furtuna, riscuri predilecte pentru Romania.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a ajutat la publicarea, in "Monitorul Oficial" 560/28 iunie, a unei norme in ce priveste asigurarea protectiei asiguratilor in conflictele cu firmele de asigurare. ... Totusi o astfel de asigurare nu garanteaza nimanui protectia contra raspunderii penale.
Doi craioveni care au contribuit cu cate 5.270 de lei la o firma de asigurari, timp de aproape patru ani, si-au rascumparat politele de asigurare la un pret de nimic. ... Persoanele in cauza incheiasera Contractul de asigurare nr.
La cinci zile de la punerea in aplicare a legii, in Banie asiguratorii nu au emis nici o polita de asigurare obligatorie a locuintei. ... Drept urmare, nici una dintre sucursalele companiilor de asigurare nu au pus in vanzare polita care acopera urmatoarele riscuri:
PAID va putea face asta prin incheierea de protocoale de colaborare cu autoritatile statului sau alte entitati implicate in gestionarea programului national de asigurare obligatorie a locuintelor (cum ar fi primariile, asociatiile de proprietari etc.), astfel incat proprietarii de locuinte sa poata incheia direct la acestia politele obligatorii.
google-analytics.com