Cautare

580 de rezultate pentru "asigurare rca" (2.55 secunde)
Reprezentantii companiilor de asigurare sustin ca exista multe neclaritati in privinta constatului amiabil si nu stiu cum vor aplica aceasta prevedere pentru ca legislatia din Romania nu este integral armonizata cu cea europeana.
Asiguratorii din Romania care au incheiat polite RCA pentru vehicule aflate in evidenta unor alte state europene vor restitui clientilor prima de asigurare platita, deoarece societatile sunt autorizate sa practice astfel de asigurari numai in Romania, conform autoritatii de reglementare in domeniu.
Incepand de azi, 2 Decembrie 2009, www.astraonline.ro este adresa la care clientii din Romania, persoane fizice sau juridice, pot incheia online polite de asigurare emise de Astra Asigurari.
Scade RCA-ul! Jumatate dintre societatile de asigurari autorizate sa practice asigurari de raspundere civila auto (RCA) au transmis Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) notificari privind tarifele de prima RCA, care vizeaza in mare parte scaderea primelor RCA pentru tineri, a anuntat astazi ASF.
Scade RCA-ul! Jumatate dintre societatile de asigurari autorizate sa practice asigurari de raspundere civila auto (RCA) au transmis Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF) notificari privind tarifele de prima RCA, care vizeaza in mare parte scaderea primelor RCA pentru tineri, a anuntat astazi ASF.
Cota de prima pentru RCA ar putea fi in 2006 cu 30% mai mare decit in 2005, sau poate chiar mai ridicata. ... Din totalul absorbit in primul semestru al acestui an pentru RCA, firmele au platit ca despagubiri aproximativ 30%.
Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare (UNSAR) a renuntat sa ceara Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) majorarea limitelor pana la care se pot scumpi politele de raspundere civila auto (RCA).
Aderarea la UE aduce romanilor polite RCA mai scumpe cu 40%. ... De la 1 ianuarie 2007, o data cu aderarea Romaniei la UE, soferii romani ar putea plati cu 40% mai mult pentru politele de raspundere civila auto (RCA), estimeaza analistii din piata.
Polita de asigurare RCA si vigneta vor fi tiparite pe acelasi suport cu Cartea Verde, au anun-tat la sfarsitul saptamanii trecute Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si reprezentantii societatilor de asigurari.
Asigurarea obligatorie de raspundere civila auto (RCA) pentru o Dacie veche va costa anul viitor cel mult circa 2 milioane de lei vechi (aproximativ 200 de lei noi).
Constatarea amiabila se poate realiza doar daca s-a produs un accident rutier fara vatamari corporale, doar cu pagube materiale si in care sunt implicate maximum doua vehicule, care detin asigurare RCA valabila la data producerii accidentului.
Ponderea platilor pentru vatamari corporale depaseste cu putin 1% in totalul despagubirilor platite de asiguratorii romani pentru politele de raspundere civila auto obligatorie (RCA), comparativ cu peste 50% in cazul companiilor de profil din Europa.
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) le cere proprietarilor de autovehicule, care au asigurare obligatorie de raspundere civila auto (RCA) valabila, sa verifice daca societatile de asigurare la care au incheiat respectiva polita au transmis corect datele catre CEDAM.
Decizia de stopare a vanzarilor de polite RCA pe strada creeaza, pe langa nemultumirile automobilistilor, si satisfactii unor companii din domeniu.
Persoanele fizice si juridice care sunt proprietarii de parcuri auto formate din cel putin 10 autovehicule pot negocia cu asiguratorii sa plateasca primele la politele RCA in maximum 12 fractiuni. Aceasta este una din modificarile la actele normative care reglementeaza asigurarile RCA, publicate in "Monitorul Oficial".
Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a emis normele privind forma si clauzele cuprinse in contractul de asigurare obligatorie a locuintelor impotriva cutremurelor, alunecarilor de teren sau inundatiilor, acestea fiind deja publicate in Monitorul Oficial.
Majoritatea companiilor de asigurari au afisat deja noile tarife la politele RCA si Casco pentru anul 2009, care vor intra in vigoare fie de saptamana aceasta, fie de la 1 ianuarie.
Se justifica pretul politelor RCA in Dolj, judet vazut ca una dintre cele mai riscante zone din tara? ... „As vrea sa fac RCA-ul“, spune barbatul. ... Aceasta este valoarea aproximativa a uneia dintre cele mai scumpe polite de asigurare RCA in Dolj.
Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare (UNSAR) a inceput sa stranga date de la firmele membre cu scopul de a trimite o solicitare la Comisia de Supraveghere a Asigurarilor pentru a putea scumpi incepand de anul viitor politele RCA.
De la data aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, polita de asigurare auto obligatorie RCA va fi valabila pe intreg teritoriul Comunitatii Europene, incluzind Romania ca stat membru, precum si pe teritoriul Islandei, Norvegiei, Lichtenstein si Elvetiei.
google-analytics.com