Cautare

1063 de rezultate pentru "arta" (5.13 secunde)
Organizatia Salvati Copiii, Fundatia pentru Educatie si Dezvoltare MediaPro, Muzeul National de Arta al Romaniei, Asociatia Junior Achievement Romania, Asociatia Audiosofia, Fundatia Sense International, Liceul Special Moldova Targu Frumos, Asociatia Young Goldfish, Asociatia pentru Dezvoltare Urbana. ... (224.970 lei) Muzeul National de Arta al Romaniei cu proiectul "ART Mobile".
Sanii, operati de cancer, pot deveni opere de arta (Autoare: ... Cu acul unui artist al tatuajului, cicatricea poate disparea sau se poate transforma intr-un element de arta.
Recent, a Grand Hotel Continental Bucuresti, a avut loc cea de-a doua editie a cursului de dictie si atitudine sustinut de Mihaela Tatu - Arta livrarii discursului.
Spirit si expresie, un eveniment special care va avea loc la Galeria de Arta SENSO (Bd.
Deschiderea evenimentului va avea loc, miercuri, 24 februarie 2016, ora 12.00 la Sectia de Etnografie si Arta populara (bloc Arcadia) La targ vor fi expuse spre vanzare martisoare, brose, pandante, bratari, flori si decoratiuni, precum si alte obiecte lucrate manual, la confectionarea lor fiind folosite fire de bumbac, flori, pietre pretioase si semipretioase, hartie, bucati de lemn.
Guvernul va plati integral suma necesara achizitionarii Cuminteniei pamantului, banii pusi la bataie de cetateni si de societatile comerciale nu vor mai fi restituiti, in schimb, este anuntata crearea unui asa-zis fond Brancusi din care, in viitor, Ministerul Culturii ar putea face achizitii ale unor opere de arta.
Va asteptam sa descifram impreuna expozitia De la nicotina la arta, eveniment dedicat unei vieti mai sanatoase, fara fumat, ce va avea loc in Pasajul statiei de metrou de la Universitate, intre orele 12.00 si 12.45.
Teatrul ODEON a gazduit pe 15 ianuarie, cu ocazia ZILEI CULTURII NATIONALE, Gala Premiilor Municipiului Bucuresti pentru Arta si Cultura, un eveniment de prestigiu organizat de Primaria Capitalei.
Astfel, un procent semnificativ din pretul platit pentru frumusete â€" un obiect de arta sau o bijuterie â€" se varsa de catre Artmark, in numele sau si al colecÈ›ionarilor sai, cstre fondul de solidaritate umana si medicala in fata epidemiei.
In 15 ani nu s-a initiat nici macar o singura ancheta in lumea celor care se ocupa, legal sau ilegal, de comertul cu obiecte de arta si cu antichitati.
Arta digitala tine loc de pensula. Evolutia tehnologiei a facut ca panza pentru pictura sa fie inlocuita cu tableta. Nicu Mihai este artist digital si creator de continut pe Youtube.
Cel mai mult il deranjeaza producatorii de arta care incearca sa sileasca artistii sa devina comerciali. ... - In primul rand ca este influenta vestica ce a determinat producatorii de arta sa sileasca artistul sa devina comercial. ... - Din pacate, in Romania nu e nimeni interesat de arta.
- Numele meu este Catalin Cojocaru, am aprope 20 de ani, sunt pasionat de fotografie, natura, arta vizuala inca de pe la o varsta foarte frageda. ... De pe la jumatatea acestui an, am inceput colaborari cu cateva persoane pasioante de acesta arta, fotografia.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ieri la Senat ca partidul sau este dispus sa poarte discutii cu “toata lumea“, avand in vedere ca politica este “arta negocierii“, insa a tinut sa precizeze ca “prevede“ alegeri anticipate in cateva luni. ... Politica este arta negocierii.
La categoria bunuri mobile, in noul formular al declaratiei de avere vor trebui declarate si metalele pretioase, bijuteriile, obiectele de arta si cult, colectiile de arta si numismatica, obiectele care fac parte din patrimoniul cultural national sau universal si altele asemenea, a caror valoare insumata depaseste 5.000 de euro.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
Pentru articolul sau despre Revolutia de la Bucuresti din decembrie '89, el a stat de vorba cu unul dintre soldatii care l-au impuscat pe Nicolae Ceausescu, cu un fost curator la Muzeul de Arta, dar si cu Ion Caramitru.
In Monitorul Oficial au fost publicate noile formulare ale declaratiilor de avere pe care demnitarii trebuie sa le completeze, iar una dintre prevederile acestora face referire si la "bunuri sub forma de metale pretioase, bijuterii, obiecte de arta si cult, colectii de arta si numismatica ".
Bijuteriile si colectiile de arta se trec fara valoare Monica Macovei s-a aratat nemultumita si de o alta modificare. ... Aceasta rubrica si-a pierdut scopul, daca in declaratia de avere nu se include valoarea estimata a bijuteriilor sau a colectiilor de arta“, a mentionat Macovei.
(fiecare cu multe monumente istorice si de arta) si statiunile Chamonix, Mont Blanc, Les Contamines, Avoriaz, Megeve, Aix-les-Bains, Evian-les-Bains (ultimele doua statiuni balneare) s.a., Muntii Pirinei, cu Lourdes (faimos centru de pelerinaj), Font Romeu, Vernet-les-Bains s.a.;
google-analytics.com