Cautare

1063 de rezultate pentru "arta" (2.68 secunde)
Artistul este si fondatorul Grupului de Arta Zero din Bucuresti, alcatuit din artistii plastici Traian Nica Tuckman, Petre Chirea, Lucian Liciu si Nicoleta Licu Gribincea.
Vernisajul a avut loc in foaierul Consiliului Judetean Calarasi si a fost prezentat de criticul de arta Ana - Amelia Dinca.
Silviu Ioan Soare, artist plastic si profesor de arte plastice, si Amelia Dinca, profesor curator de expozitii si critic de arta, doi oameni care sustin arta in Calarasi, sunt implicati in organizarea de expozitii.
- 1970 - Membru al Uniunii Artistilor Plastici din Romania - 1981 - membru al Asociatiei Internationale pentru Literatura si Arta cu sediul la Londra si Malta, membru al Academiei Internationale pentru Unitatea Culturii Burckhardt - 1983 - membru al Academiei Tiberina din Roma (Institut de Cultura Universala si Studii Superioare), membru fondator al Scolii Internationale de Acuarela Aldo Raimondi, cu sediul la Roma .
De la obscenitate la arta. ... Diana Radulescu) Nudul in fotografie reprezinta pentru orice artist o provocare, una dintre cele mai complexe abordari, avand in vedere granita subtire dintre obscenitate si arta.
Atelierul Arta Feminitatii A fi femeie inseamna mai mult decat a fi prietena, iubita logodnica, sotie sau mama.
Desi persoanele cu disponibilitati financiare ridicate au inceput sa investeasca in alte segmente de lux, zona imobiliara ramane cea mai importanta pentru plasarea veniturilor, arta fiind pe poziția a doua. O casa de lux nu este completa fara expunerea de obiecte de arta.
Arta si artefactele Catedralei Notre Dame Celebra Notre Dame este bijuteria arhitectonica din inima capitalei franceze - unul dintre cele mai bune exemple de constructie gotica franceza si acasa pentru opere de arta si artefacte inestimabile.
Cuvantul de deschidere l-a rostit Amelia Dinca , istoric si critic de arta. ... Asociatia Filiala Arta Plastica Religioasa si Restaurare a UAP din Romania si membru al Consilului Director al AFAPRR a Uniunea Artistilor Plastici din Romania.
Licitatia de Arta Postbelica si Contemporana, inclusiv o sectiune caritabila dedicata Hospice va avea loc marti, 19 noiembrie 2019, la ora 19:00, la Athenee Palace Hilton Bucuresti.
La mansarda are un magazin de antichitati ce are ca slogan Antichitati, Arta, Curiozitati, cu obiecte deosebite: ... M-am nascut printre obiecte de arta si cu timpul am inceput sa le indragesc. Este un domeniu riscant, ca investesti bani in obiecte de arta si nu stii cand ii scoti.
Zestrea - Arta Veche si Podoabe este prezenta cu un stand la Targul De Sanmedru organizat in acest week-end in curtea MTR. ... 43 exista si o mica galerie de arta veche si podoabe, un magazin in care orice obiect are o poveste (numai cu programare in prealabil).
Ei bine, prieteni, acolo, in nestiutul si rar calcatul Topalu exista "Muzeul de arta Dinu si Sevasta Vintila".
"De sase ani sustinem performanta in gastronomie si arta culinara, recunoscand prin Arena Bucatarilor priceperea si tehnica celor mai buni bucatari din Romania.
Dupa aproape 6 ani de rezultate remarcabile in dezvoltarea pieței romanesti de arta si in consolidarea grupului Artmark (culminand cu premierea in 2012 de catre Business Review drept Antreprenorul roman al anului 2012” sau cu includerea in 2014 de catre Tefaf Art Market Report intre cele mai semnificative case de arta din Europa), Manuela Plapcianu se retrage din functia de CEO si Presedinte Artmark, pentru a se dedica antreprenoriatului social in domeniul educatiei.
Aflat la cea de-a treia editie, Pavilionul de arta Bucuresti - Art Safari se va desfasura intre 5 si 15 mai 2016, in centrul Bucurestiului.
Cinci lucrari de arta urbana vor fi pictate de catre voluntari, profesori si Ambasadori ai Culorilor Romaniei pe o suprafata de 3.800 de mp (din care 3.700 mp - vapoarele din Constanta si aprox.
Aceasta se afla in interiorul unei galerii de arta, informeaza Realitatea. ... Acesta a precizat ca intrarea in casa de schimb valutar s-a facut printr-o galerie de arta, aflata in acelasi imobil.
Timp de 5 ani, cel mai sofisticat eveniment artistic din primul trimestru al anului a stralucit prin valoarea incontestabila a creatiei autohtone, dar si prin pasiunea iubitorilor de frumos pentru arta romaneasca.
Se implineste un an de la inaugurarea in cadrul Art Safari Bucuresti 2014 a primei case de licitatii de arta ce opereaza exclusiv online, Lavacow. ... Avatar in arta" revolutioneaza piata de arta din Europa de Est, atragand colectionarii internationali catre "merele de aur" ale artei est-europene.
google-analytics.com