Cautare

1062 de rezultate pentru "arta" (2.70 secunde)
In ajunul Zilei Nationale Constantin Brancusi, la Casa de Licitatii A10 by Artmark a avut loc prima licitatie de arta contemporana a anului 2021, ce s-a dovedit totodata si cea mai lunga licitatie de arta contemporana vreodata desfasurata.
ARTA pura la cote maxime nascuta din suflet si pasiune, lucruri pentru care merita cu adevarat sa traiesti. ... Ne-a adus in exclusivitate povestea de viata a unui artist care i-a devenit prieten si model de perseverenta dupa ce a reusit sa invinga cancerul si prin arta.
Cand arta se invita in spital (Autoare: ... Pictura, sculputura, arta in general, sunt asociate cu multiple avantaje in aceste cazuri. ... - Folosim aceste copii ale unor opere de arta aduse de la Muzeul Louvre ca pe un instrument declansator al meditatiei in cadrul a ceea ce numim arta-terapie.
Concertul din Sala Schumann, in incinta Muzeului de Arta si evenimentul jubiliar, organizate cu aceasta ocazie de Institutul Cultural Roman si Asociatia Culturala Romano-Germana Atheneum, au avut loc in Germania, la Dusseldorf.
Artista portugheza Joana Vasconcelos a vizitat Galeria Europeana si Galeria de Arta Veche Romaneasca de la Muzeul National de Arta al Romaniei, fiind incantata de tapiseria si icoanele romanesti. ... Sunt uimita de valoarea lucrarilor de arta romaneasca, de artele decorative din tara dumneavoastra.
Exceptie facand unele fragmente din proza lui Petru Dumitriu, si acelea rezultatul unui siretlic (refugiul in descrieri de natura), n-am intalnit nici macar un rand de proza, de poezie, nici macar un strop de arta plastica, prin care creatia dedicata dusmanului de clasa sa reziste in posteritate.
MUZEUL NATIONAL DE ARTA AL ROMANIEI • Astfel, Ziua Culturii Romane va fi sarbatorita de Ministerul Culturii, marti, incepand cu ora 18.30, la Muzeul National de Arta al Romaniei (MNAR) din Bucuresti.
familie (parinti, copii sau alte rude), prieteni, parteneri romantici, Divinitate, animale, obiecte, patrie, frumos, arta s.a.m.d.
Ce sa faca, se ocupa cu munca si arta... ... Dupa ce n-a mai pupat mandat de deputat dupa perioada 2000-2004, Stefan Giuglea n-a mai reusit sa preia nici conducerea Cooperativei pe actiuni "Munca si Arta".
Caci victimele colaterale vor fi oamenii de cultura si arta din toate domeniile, scriitorii si muzicienii, actorii si artistii plastici, sculptorii si cineastii, adica bruma de idealism si stralucire pe care aceasta tara trista nu o merita oricum.
Ea are ca scop investigarea si diagnosticarea pieselor de arta prin mijloace opto-electronice neinvazive si nedistructive. ... Operele de arta sunt pastrate la temperatura constanta.
Melissa Logan & Maral Salmassi I Steve (Soulwax) I Arveene & Misk aka Acid Future Pentru ca ITS ALL DOLLED UP este mai mult decat o petrecere, ci un eveniment conceptual care imbina arta cu muzica, ii invitam pe toti pasionatii de Facebook si mai ales pe toti cei care sunt atrasi de aplicatiile retelei de socializare, sa incerce aplicatia lansata recent de ITS ALL DOLLED UP.
Apropierea sezonului de daruri cu ocazia sarbatorilor de primavara a inspirat colectionarii si iubitorii de arta sa anime atmosfera din salile de licitatii Artmark, ridicand peste 350 de palete distincte si achizitionand peste 300 de loturi.
Recent, s-a desfasurat la Galeria de Arta Galateca, prima editie a conferintelor "Traieste Inteligent cu Dana Savuica" axate pe subiecte cum ar fi: ... Andreea Sandu, gazda Galeriei de Arta Galateca;
Explorand 250 de subiecte controversate de la arta si vise pana la teroare nocturna, Enciclopedia ilustreaza cum visele influenteaza cultura, religia, istoria, arta, literatura si viata noastra personala.
Matematica, mai mult o arta decat o stiinta Andrei este din Satu Mare. ... Pentru el matematica este arta suprema. ... matematica reprezinta arta de a gandi, arta care este strict legata de inteligenta si spiritul liber promovat de rock.
Pe Facebook a aparut un articol despre Atelierul de incondeiat oua, gazduit de Sectia Etnografie si Arta populara Arcadia, din cadrul Muzeului Dunarii de Jos, pe care-l puteti citi in continuare:
Muzeul Dunarii de Jos, singurul din Europa care detine o colectie de arta preistorica. ... Muzeul Dunarii de Jos adaposteste o adevarata comoara si este singurul din Europa care detine peste 1.000 de piese din colectiile ARTA PREISTORICA.
Insa pentru ca o fotografie alb negru sa poata fi considerata intr-adevar o bucatica de arta e nevoie de mult mai mult talent, fiindca nu te ajuta nici culoarea care fura ochiul privitorului si prin urmare e nevoie sa-i captezi atentia si mai ales admiratia asupra compozitiei prin procedee mult mai subtile, si oare cum s-ar numi asta altfel decat arta.
Scopul proiectului este atat crearea si dezvoltarea unei noi scene artistice in orasul nostru, cat si simpla reactualizare a ideii generale pe care o au cetatenii despre ce poate fi arta. ... - Andrei Iordache este pasionat de tot ce inseamna arta.
google-analytics.com