Cautare

1063 de rezultate pentru "arta" (7.16 secunde)
La Biblioteca Judeteana Alexandru Odobescu din Calarasi a avut loc vernisajul expoziției de arta vizuala a Grupului artistic Omicron si a invitatilor acestora. Evenimentul a fost prezentat de criticul de arta Ana Amelia Dinca.
Daca ajungeti prin Zalau, trebuie neaparat sa vizitati si Muzeul Judetean de Istorie si Arta de aici (adresa:
Arta de a fi femeie este un training orientat spre restabilirea si descoperirea energiei feminine, intelegerea legilor fundamentale care reglementeaza relatia dintre barbat si femeie, intelegerea originii naturii feminine. ... Trainingul Arta de a fi femeie” va va ajuta cu raspunsuri la aceste intrebari.
Nicu Mihai este artist digital si creator de continut pe Youtube. Arta digitala este mai scumpa decat arta clasica. Diferenta dintre arta digitala si arta clasica este creativitatea.
Este artistul care a asimilat in opera sa toata istoria sculpturii pe care a dominat-o si a depasit-o, dupa cum remarca criticul de arta Mircea Deac, in volumul Constantin Brancusi (Editura Meridiane, 1966).
Arta suprema era gasirea de justificari pentru orice, in cazul maestrilor fiascourile fiind transformate in triumfuri, tradarile in grija fata de om, lasitatea in barbatie. ... Politica e o arta a moralitatii!" Nu discut abisul definirii politicii prin existenta morala, ca ma ia ameteala.
Estimata initial la o suma cuprinsa intre 8 si 12 milioane de dolari, sculptura din marmura si piatra cu o inaltime de 121 de centimetri si realizata de sculptorul roman in perioada 1922-1923, a fost achizitionata cu 27.460.000 de dolari de catre un cumparator anonim, cu ocazia vinzarilor de primavara a unor obiecte de arta moderna si impresionista.
munca si arta. Mai exact, la Cooperativa pe actiuni "Munca si Arta" conducerea a fost aleasa, potrivit lui Stefan Giuglea, nestatutar si nelegal.
Colectionarii de arta dau in continuare bani frumosi pe obiectele preferate, desi traversam o criza financiara. ... Anul acesta, vanzarile operelor de arta au mers cel putin la fel de bine ca anul trecut.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
Un grup format din 20 de tineri, de la liceele de arta "Nicolae Tonitza" si "Dimitrie Paciurea" din Bucuresti, vor participa, intre 2 si 11 septembrie a.c., in cadrul proiectului cultural "Dobrogea-diversitate etnoculturala si interactiune sociala prin pictura", editia a II-a, finantat de Administratia Fondului Cultural National, la o tabara de pictura organizata de Asociatia RoBizArt din Bucuresti.
Sculptorul Vasile Gorduz, creste in cataloage ( adica in clasamentele de arta ) si va ajunge in scurt timp la o cota apropiata de marele Brancusi. ... Noi , nefiind pregatiti sa-i intelegem arta, nu am gasit potrivit ca in timpul vietii artistului bucurestean, sa-i comandam o statuie pentru Capitala.
Proiectul cuprinde atat colectia vestimentara moderna, inspirata din costumul traditional romanesc, cat si un album de arta si costum, ale carui fotografii au fost realizate in Castelul Bran. ... Palatul Cesianu-Racovita, in Galeria de Arta Artmark, Bucuresti, in cadrul Licitatiei de Valori Traditionale Romanesti (septembrie 2016).
Colectia istorica de arta europeana, pictura romaneasca de patrimoniu, obiecte de epoca, de arta decorativa ori de mobilier ne istoriseste trecutul romanesc al familiei Halfon, pe parcursul a doua secole de existenta si serviciu bancar credincios, in si pentru Romania.
ele reprezinta colectia de lucrari de arta anti-fumat reunite sub numele De la nicotina la arta, inspirate de PROFI.
Evenimentul susținut de FILDAS Art si Catena prin Programul CATENA pentru ARTA va fi prezentat de Doina Pauleanu, Doctor in Istoria Artei si critic de arta, director al Muzeului de Arta Constanța.
Din noiembrie 2018 si pana in august 2019, un numar de 60 de opere semnate de Baba, provenind de la cele mai importante muzee de arta din Romania si din prestigioase colectii de arta internationale, sunt itinerante in cele mai renumite muzee din China.
google-analytics.com