Cautare

1063 de rezultate pentru "arta" (4.80 secunde)
Recent, in cadrul licitatiei organizate de Artmark s-au remarcat doi artisti descoperiti de Galeria de arta Rotenbergâ€"Uzunov. ... Lucrarea lui Raid a fost o surpriza frumoasa, ea fiind adjudecata in 10 pasi de licitare de fiica Ancai Vlad care studiaza arta la o universitate de prestigiu din America.
In memoriam Alexandru Ioan Grosu Cuvantul de deschidere a fost rostit de Ana Amelia Madalina Dinca, crtic de arta. ... Mestesugul cioplitorilor tarani se conjuga in arta lui Alexandru Grosu cu stiinta si maiestria artistului scolit.
Expozitia a fost curatoriata de regretatul critic de arta Doina Pauleanu, Doctor in Istoria Artei, plecata dintre noi pe 23 decembrie 2020. ... Acest eveniment este susținut de FILDAS Art si Catena Grup prin Programul CATENA pentru ARTA.
- Salonul Anual de Arta Religioasa si Restaurare de la Muzeul Satului 2021 a avut vernisajul pe 25 aprilie, in Duminica Floriilor si este deschis pana pe 25 mai si se poate prelungi, in functie de programului. - Cati pictori participa la acest Salon Anual de Arta Religioasa si Restaurare?
Muze, tastemakers, militante, colectionare de arta sau scriitoare, in personalitatea fiecareia regasim latura fortei unei ideal, spirit vizionar, creativitate, pasiune, componenta ludica, dar si asumare, responsabilitate si eleganta cladita pe paradoxul:
Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta Constanta. ... Galeria SENSO prezinta o gama complexa de bijuterii unicat, de autor, fiecare fiind o veritabila opera de arta in miniatura. ... Acest eveniment este susținut de FILDAS Art si Catena prin Programul CATENA pentru ARTA.
La Biblioteca Nationala - mezanin, spatiul BiblioExpo, a avut loc recent vernisajul expozitiei Colectii de arta ale Bibliotecii Judetene George Baritiu din Brasov - prima expozitie in cadrul proiectului BiblioExpo.
- In 2016 a fost proiectat la UMF Iasi, in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor Universitatii, un film de arta despre colectia de pictura a tatalui dvs., marele oncolog Ion Chiricuta, colectie care este gazduita in Muzeul din Barlad.
Judecand dupa declaratiile lor de avere, liderii celor doua Camere ale Parlamentului, Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, si Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului, par a fi mari iubitori de arta.
Arta constituie o foarte buna moneda de schimb pe piata si asta pentru ca se vinde in continuare extrem de bine. ... Cea mai bine vanduta opera de arta romaneasca este sculptura lui Constantin Brancusi Pasarea in vazduh.
Haring a indragit arta de la o varsta frageda. In perioada 1976-1978, el a studiat arta comerciala la The Ivy School of Professional Art, o scoala de arta din Pittsburgh.
Nicoleta Simona Vaduva este artist plastic si a absolvit Liceul de Arte Plastice Craiova, sectia Arta Monumentala.
De la operele licitatiei dedicate Vechilor Maestri ai artei romanesti, un adevarat omagiu adus artei nationale, la arta avangardista și expresionista si pana la obiecte de colectie special selectionate pentru pasionatii de vanatoare si de echitatie sau pentru cei care colectioneaza instrumente de scris si mobilier de epoca, expozitia invita vizitatorii sa descopere piese importante din istorie.
Personalitate complexa, asemenea tatalui sau, Nicolae Cajal, profesor, virusolog, membru al Academiei Romane, Irina Cajal este un exponent important si activ al societatii civile din Romania, desfasurand activitati de anvergura la Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Culturii, precum si in cadrul a numeroase asociatii evreiesti sau de arta si cultura.
Un grup de tineri, artisti, absolventi ai Universitatii de Arte Plastice si ai Scolii de Arte si Meserii introduc, pentru prima oara in Romania, conceptul de arta aplicata la nivelul home&deco.
Joi, 26 octombrie 2017, ora 18:00 va invitam la Galeria de Arta SENSO (Bd. ... Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta din Constanta.
Joi, 26 octombrie 2017, ora 18:00 va invitam la Galeria de Arta SENSO (Bd. ... Doina Pauleanu, istoric si critic de arta, director al Muzeului de Arta din Constanta.
In urma cu doua luni, la sfarsitul lunii septembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Muzeului de Arta Moderna si Contemporana Pavel Susara. ... Muzeul de Arta Moderna si Contemporana Pavel Susara este o fundatie privata pentru arta moderna si contemporana romaneasca, situata in Bucuresti, Romania.
Recent, a avut loc vernisajul expozitiei de arta Anuala de Arta Religioasa - 2019, la Muzeul National al Satului Dimitrie Gustie, chiar in DUminica Floriilor.
Pe 21 aprilie 2019, in duminica Floriilor, Asociatia Filiala Arta Plastica Religioasa si Restaurare a Uniunii Artistilor Plastici din Romania a vernisat la Bucuresti expozitia principala a filialei: ANUALA DE ARTA RELIGIOASA SI RESTAURARE 2019.
google-analytics.com