Cautare

61606 de rezultate pentru "art din 12 1 2013 viisoreanu cristian" (5.38 secunde)
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. ... Gazeta de Sud a relatat pe larg razboiul dintre Nicolae Viisoreanu, mostenitor al familiei Viisoreanu, si municipalitate. ... 112/1995 pentru imobilul din strada Imparatul Traian nr.
Pentru ca este un subiect care intereseaza multi cititori, publicam in continuare Regulamentul de organizare si functionare al Consiliului de monitorizare a implementarii Conventiei privind drepturile persoanelor cu dizabilitati din 28.02.2017. ... Dispozitii generale Art. 1. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art. ... Art.
Cristian Viisoreanu: ... Magda Marincovici) Medicul chirurg Cristian Viisoreanu anunta infiintarea Institutului Sanului, unde sunt folosite tehnici moderne si eficiente, cum este cea a ganglionului santinela, prin care pacientele pot evita extirparea inutila a ganglionilor axilari, procedura invaziva care, uneori, poate fi urmata de complicatii, unele chiar ireversibile.
Atributiile Consiliului de monitorizare Art. ... f) primeste si analizeaza notificarile de deces transmise conform art. 13 din Legea nr. ... Art. ... Art.
Curtea Constitutionala sustine ca OUG 136/2008 privind amanarea cresterii salariilor profesorilor afecteaza drepturi fundamentale, respectiv dreptul la munca si la protectia sociala a muncii si dreptul la un nivelul de trai decent, se arata in motivarea deciziei Curtii din 12 noiembrie.
Asociatia Magistratilor din Romania si Consiliul Superior al Magistraturii nu accepta jocul electoral si de imagine al lui Traian Basescu concretizat prin asa-zisul proiect de revizuire a Constitutiei. ... Pe de alta parte, conform Recomandarii Comitetului Ministrilor nr.12/2010 data in baza art.
Acesta si-a schimbat numele din Gheorghe in George, avea dosare penale pentru violenta, fusese angajat la Baza centrala pentru Asigurarea tehnica a Misiunilor, apoi fusese soferul unor demnitari din cadrul MAI, printre care fostul subsecretar de stat MAI Florin Mecliu.
Unele decizii ale Curtii, pasi semnificativi in transformarea republicii din semiprezidentiala in prezidentiala Patru judecatori ai Curtii Constitutionale a Romaniei - Valentin Zoltan Puskas, Acsinte Gaspar, Ion Predescu si Tudorel Toader - acuza, intr-o opinie separata, ca deciziile CCR de genul celei din 26 septembrie prin care s-a constatat ca sunt neconstitutionale dispozitiile art.
In temeiul art. 108 din Constitutia Romaniei, republicata, Guvernul Romaniei adopta prezenta hotarare. Art. ... 1.391/2006, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 876 din 26 octombrie 2006, cu modificarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza: 1.
Cea de-a cincea editie Art Safari Bucuresti si-a deschis portile vineri, intr-un pavilion expozitional adus din Germania, un muzeu temporar care gazduieste opere de arta romaneasca de patrimoniu si contemporana, dar si arta internationala, precum si reprezentatii artistice de tip performance.
1) sa calculeze majorari/dobanzi fiscale; ... 1. ... 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... 92/2003 privind Codul de procedura fiscala, art. ... 2.1) daca stingerea se realizeaza in primele 30 de zile de la scadenta, nu se datoreaza penalitati pentru obligatiile fiscale principale stinse;
Ioan si Victor Becali, Cristian Borcea si Jean Padureanu sunt in continuare in perioada de carantina la Penitenciarul Poarta Alba. Gigi Netoiu este in continuare in carantina la Penitenciarul din Craiova.
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... Cristian Popescu a murit acum 20 de ani, la 21 februarie 1995, lasand in urma sa cateva poeme pe care nu le mai citeste nimeni si cateva marturii despre nebunie.
Asociatia Magistratilor din Romania si Consiliul Superior al Magistraturii nu accepta jocul electoral si de imagine al lui Traian Basescu concretizat prin asa-zisul proiect de revizuire a Constitutiei.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie au închis ieri dosarul lui Dan Ioan Popescu, fost ministru al industriilor în guvernul PSD, si al sotiei sale, Elena Popescu, privind cercetarea averii lor si au ridicat sechestrul asigurator, decizia fiind atacabila cu recurs.Procesul averii lui Dan Ioan Popescu s-a reluat pe 17 septembrie dupa o amânare de aproape un an.Înalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat, pe 19 septembrie 2006, procesul averii lui Dan Ioan Popescu si a trimis la Curtea Constitutionala solicitarea de analizare a 13 articole din Legea nr.
In scolile din Romania au inceput inscrierile in clasa pregatitoare. ... Incepand de marti 2 aprilie scolile din Romania au inceput prima etapa de inscriere la ciclul primar.
Cheltuielile pentru pregatirea, organizarea si desfasurarea alegerilor din anul 2012 se vor suporta de la bugetul de stat.
Parlamentul Romaniei, in temeiul art. ... 2) din Constitutia Romaniei, propune punerea sub acuzare a lui Klaus Iohannis pentru inalta tradare. ... De ce este acuzat Klaus Iohannis - Infractiunile pentru care se face Propunerea de punere sub acuzare a Presedintelui Klaus Werner Iohannis este art. ... penal cu trimitere la art.
Prin vocea lui Eric Faidy, presedintele Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Franceza din Romania, companiile franceze s-au plans de calitatea fortei de munca din Romania.
google-analytics.com