Cautare

40112 de rezultate pentru "aromanii sunt romani nu albanezi nu macedoneni si nici greci" (6.63 secunde)
Sarbatoarea Sfantului Dimitrie, Izvoratorul de Mir Credinciosii ordodocsi il sarbatoresc miercuri pe Sfantul si Marele Mucenic Dimitrie, Izvoratorul de Mir, unul din marii sfinti mucenici, facator de minuni si tamaduitor. ... Era de neam grec si fiul al guvernatorului Tesalonicului.
Atunci cand este vorba despre politicieni, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii nu s-a dovedit eficient, apreciaza avocatul Marian Mandache, coordonator al Departamentului pentru Drepturile Omului din cadrul Organizatiei Romani CRISS.
ASTEPTARI, FRICI SI ILUZII De la debutul acestui an, reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei este una din temele care revine cu regularitate in discursurile politice si in dezbaterea publica.
Am venit la acest targ, organizat la intrarea in Parcul Cismigiu, si m-a impresionat Festivalul International de Folclor organizat cu acest prilej. Au venit artisti greci, ucrainieni, indieni, unguri, italieni, romani si moldoveni", ne-a spus Fejer Karoly.
Un eveniment cu adevarat alarmant si socant este aparitia unei noi maladii; ... Este vorba de faptul ca unii oameni nu mai vad. Astfel, politisti, chiar de rang foarte inalt, nu vad hotiile care au loc foarte aproape de ei.
Un eveniment cu adevarat alarmant si socant este aparitia unei noi maladii; ... Este vorba de faptul ca unii oameni nu mai vad. Astfel, politisti, chiar de rang foarte inalt, nu vad hotiile care au loc foarte aproape de ei.
Aproape jumatate dintre statele membre ale Uniunii Europene au anuntat ca vor aplica diferite restrictii pentru romani, cele mai neasteptate venind din partea Marii Britanii.
La Schitul Sfintilor Romani (Autor: ... Se numea Schitul Sfintilor Romani.
Europarlamentarii romani se claseaza, conform unui studiu VoteWatch.eu, in topul celor mai loiali reprezentanti ai tarii lor in PE si ai grupurilor politice de care apartin, cu o coeziune nationala de peste 69%, in timp ce, din punct de vedere al prezentei la lucrari, Romania este pe penultimul loc.
'Casa poporului a devenit astazi, 15 iunie 2010, esafodul condamnarii a milioane de romani la o viata mizera, ce-i asteapta din momentul in care se va adopta legea taierii pensiilor si salariilor, iar Guvernul Boc s-a erijat in macelarul intransigent la urletele milioanelor de victime casapite financiar.
Adrian SEVERIN) Asa zisele alegeri din Romania sunt o simpla farsa democratica intr-un stat esuat. ... (Proiectul dezmembrarii - nu insa pe baze etnice, ci geopolitice - este vechi, a fost incercat inclusiv recent si nu este abandonat.) Discutiile pe marginea acestor alegeri sunt pierdere de timp.
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... Asa s-a si intamplat. ... Romania este un vultur inchis intr-o colivie, din care nu poate sa-si intinda aripile, sa zboare.
Inainte de toate, spunandu-va bine v-am gasit, vreau sa spun de ce sunt in fata dumneavoastra, pe aceasta scena, impreuna cu acesti oameni. Din doua motive, simple si clare.
Ce poate fi mai pitoresc, intr-un oricare colt al lumii, decat o plimbare printre localnici, admirand locuri cu adevarat deosebite si unice. ... Nici nu visam la altceva, decat la o plimbare deasupra marii, cu geamurile deschise de tot, insotita de minunata muzica greceasca.
Presedintele Traian Basescu a declarat la finalul intrevederii de ieri cu premierul italian Silvio Berlusconi ca discutiile s-au centrat pe dezvoltarea unui proiect comun intre cele doua tari care sa aiba ca scop integrarea cetatenilor romani de etnie roma atat in societatea romaneasca cat si in cea italiana.
Bilant dupa cutremurul de 6,2 grade pe scara Richter din Italia Cel mai recent bilant al victimelor dupa cutremurul din Italia de 6,2 grade pe scara Richter este de cel putin 247 de morti, zeci de raniti si sute de persoane disparute.
Sunt si unii si altii la fel de rai? ... Sorin Rosca Stanescu) Afirmatia conform careia atat PD-L, cat si partidele din opozitie sunt la fel de rele pentru romani este echivalenta cu teza conform careia nici unii, nici altii nu au facut nimic bun.
Mihailescu, intre complexe, lipsuri si viata de mahala Un critic cu greutate, o copilarie marcata de absenta tatalui, de complexe sau de lipsa banilor. ... Pe urma, maica-mea - ca sa nu se spuna ca am o mama tarfa, cu zeci de ibovnici, s-a maritat.
Dupa cinci zile de vacanta petrecute in Turcia, parlamentarii din Comisia pentru invatamant au ajuns la concluzia ca au nevoie de o camera de joaca la Parlament, ca medicii romani sunt mai buni decat cei turci, ca "ciorba turca" nu este cine stie ce si au constatat ca au pus cateva kilograme pe ei din cauza baclavalelor.
Blocul National Sindical a sesizat forurile europene cu privire la eliminarea vizelor impuse muncitorilor romani care vor sa lucreze in Spania, considerand ca pastrarea acestei restrictii dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana incalca legislatia comunitara.
google-analytics.com