Cautare

40094 de rezultate pentru "aromanii sunt romani nu albanezi nu macedoneni si nici greci" (5.44 secunde)
Vara e pe sfarsite, iar un numar record de romani au ales anul acesta litoralul romanesc pentru a-si petrece vacanta. Daca poze cu litoralul de la noi din perioada comunista se mai gasesc, imagini cu litoralul la inceputul anilor 1900 sunt mai rare.
Probabil ca multi privesc cu uimire si lipsa de intelegere spre greci: ... Nu-si dau seama ca sunt in galeata si ca protestele astea, in loc sa ajute la ceva, mai rau ii ingroapa?
Mihai Giurgea afirma pe Standard.money.ro ca, "in timp ce noi dormim, in Palatul Victoria si in Palatul Cotroceni e razboi. ... Ca trebuie schimbati ministrul de Finante, ministrul Economiei si alti ministri cheie. ... Iar politicienii romani se plimba veseli pe langa el, cu trabucurile aprinse.
La ora actuala autoritatile statului nu dispun de nici un fel de politica de protejare a cetatenilor proprii in fata unei posibile si foarte probabile invazii a fortei de munca ieftine din spatiul extracomunitar.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Chiar daca apele marii, fie ele oricat de involburate, nu fac stricaciunile produse de raurile iesite din matca ale tarii.
Traian Basescu a participat, la Sulina, judetul Tulcea, la lansarea Programului "ARC - 2009" - program de tabere destinat copiilor si tinerilor etnici romani de pretutindeni. ... 2) I-a sfatuit pe tinerii romani din Republica Moldova si din Transnistria sa ceara cetatenie romana;
Presedintele Traian Basescu a anuntat, cu prilejul vizitei in Italia, crearea unui grup de lucru din care vor face parte experti americani, britanici, germani, italieni si romani (francezi, spanioli sau altii, intelegem ca nu), ce se vor apleca asupra proiectelor sefului statului roman privitoare la Marea Neagra si Balcanii de Vest.
Marian Jean Marinescu, Adina Valean si Renate Weber sunt cei mai influenti eurodeputati romani.
Inventia lui Akenathon Rog fundamentalistii de orice fel, salariatii inchizitiei si alti fanatici de orice specie sa ocoleasca acest text. Nu e niciun atac la adresa credintei ( care e altceva) ci o carcoteala despre prostie.
Pasiunea pentru aviatie nu l-a parasit in cei 22 de ani de politica. Recunoaste ca nu prea stie sa taca, desi uneori ar fi in folosul sau.
Transportatorii aradeni acuza din nou autoritatile ungare ca "ii vaneaza" pe soferii romani de automarfare imediat ce trec frontiera si ca le aplica sanctiuni pentru orice, amendandu-i cu sumele maxime prevazute de legislatie, iar dovada sunt statisticile oferite chiar de autoritatile ungare.
Companii de asigurare si reasigurare din Austria, Grecia si Ungaria sunt interesate sa intre pe piata romaneasca de profil deoarece nu pot face fata concurentei de pe piata unica europeana, iar la noi gasesc cu usurinta nise de piata.
Asteptand Referendumul, am ajuns sa ma plictisesc de propaganda jegoasa impotriva Greciei si a lui Tzipras. Mai ales ca niciunul dintre cei care-l arata cu degetul pe premierul grec nu are constiinta curata in privinta starii actuale a Greciei.
Vicepresedintele PSD, senatorul Cristian Diaconescu, a declarat sambata ca afirmatiile facute de vicepresedintele Comisiei Europene, Franco Frattini, comisar pentru Justitie, Libertate si Securitate cu privire la ministrii Monica Macovei si Vasile Blaga sunt "inadmisibile si contrariante", constituind un amestec in afacerile interne ale Romaniei.
Galeria Designerilor Romani, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile a aproximativ 50 de designeri autohtoni, situata la etajul al doilea al centrului comercial Cocor, a inregistrat vanzari de aproape 1 milion de euro pe parcursul anului 2011.
Afla cine sunt finalistii Concursului pentru Excelenta Academica in Strainatate! Pentru al cincilea an consecutiv, Liga Studentilor Romani din Strainatate ii va premia pe cei mai buni studenti romani din tara si din strainatate in cadrul unui eveniment de exceptie.
de ce daca sunt producator agricol nu sunt obligat sa platesc impozite si taxe, iar daca produc mobila sunt? ... Cred ca noul Cod Fiscal, care are ca obiectiv largirea bazei de impozitare, nu va mai tolera foarte multe exceptii. Nu stiu exact care sunt impozitele in productia agricola.
Crestinii ortodocsi sarbatoresc anul acesta Pastele pe 8 aprilie si, desi majoritatea popoarelor din estul Europei sarbatoresc in aceste zile Invierea lui Hristos, obiceiurile difera de la o tara la alta.
Adevarul istoric despre romanii transnistreni (3) Despre o fabuloasa si uitata istorie romaneasca dintre Nistru si Bug. Totul despre romanitatea spatiului Transnitrean si nu numai / Sursa:
google-analytics.com