Cautare

183 de rezultate pentru "arhiva" (4.35 secunde)
In cazul in care presedintele nu-si va explica declaratiile, ar lasa sa planeze suspiciuni ca i s-au servit selectiv anumite dosare din arhiva SRI", se arata in comunicat.
Conform lui Ciuvica, in act se specifica faptul ca trebuie identificate in arhiva MApN documentele privitoare la colaborarea lui Basescu cu fosta Securitate.
Apoi, in 2007, Ministerul Apararii a aruncat bomba ca urma sa faca publica intreaga arhiva de dosare OZN si sa o transfere la Arhivele Nationale.
El a explicat ca Arhiva Directiei a IV-a include dosare de urmarire informativa, dosare de retea, dosare de informator si dosare de cadre intocmite de ofiterii de Securitate.
In 2007, Ministerul Apararii a luat decizia politica de a declasifica si a face publica intreaga sa arhiva de fisiere OZN, in urma unei decizii similare luata de guvernul francez.
Cu aceasta ocazie, Viggiani a facut publice mai multe documente secrete din arhiva NORAD prin care a adus inca o dovada ca rapoartele privind fenomenele aeriene neidentificate au fost discutate, analizate, evaluate si secretizate la cele mai inalte niveluri civile si militare.
Data fiind implicarea unor unitati militare, Ion Hobana a solicitat Ministerului Apararii Nationale documente de arhiva privind aceste evenimente. I s-au pus la dispozitie noua rapoarte trimise de Inspectorul General al Jandarmeriei Rurale catre generalul Alexandru Averescu, seful Marelui Stat Major General.
Incepand din anii 1960, profesorul de biologie Alexandru Sift studiase aici fenomene luminoase, magnetice si radiologice greu de explicat, adunand despre ele o arhiva de fotografii bogata, care au disparut, din pacate, la cateva zile dupa decesul sau, in 1993, se pare furate de necunoscuti si duse la maculatura.
Straniu este ca un fragment asemanator se gaseste si in arhiva Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate. Acesta a fost descoperit de un localnic in albia unui parau din Muntii Buzaului prin anii '70.
In Arhiva exista si fisiere ale politiei. - Acestea - speculeaza Dean - s-ar putea referi la acele misterioase bile de spatiu metalice, recuperate de agricultorii din apropierea orasului Ashburton, pe coasta de est a insulei de sud a Noii Zeelande, la inceputul anului 1972.
Cu alte cuvinte, nici chiar in cele mai secrete dosare din arhiva Ministerului Sanatatii nu exista artefacte inexplicabile, din OZN-uri prabusite, nici informatii, semnale, ori chiar fotografii fiabile.
Cine le arhiva? La acest nivel documentele se distrug de obicei dupa cel mult cativa ani s.a.m.d.
Cayce spunea ca, in stare de transa, el ajungea, cu gandul, intr-o imensa arhiva (pentru care a folosit numele de AKASHA, memoria Universului).
Buchet a explicat ca intalnirea a fost contramandata, pentru ca "membrii Colegiului asteapta sa primeasca hotararea oficiala a CSAT privind desecretizarea tuturor dosarelor de Securitate ale politicienilor" si transferul acestor documente din arhiva SRI in depozitele CNSAS.
Talpes, fost director al SIE, a precizat ca a treia arhiva cuprinde filme si "jachete", adica microfilme speciale, cu date esentiale din dosare.
"Inca din 1997, Sfantul Sinod si-a facut publica pozitia fata de acest subiect, precizand ca nu este impotriva deschiderii dosarelor clericilor din arhiva fostei securitati, dar vrea ca acest proces sa se desfasoare in spiritul adevarului si al dreptatii'', a adaugat Stoica.
A doua initiativa ar fi publicarea pe Internet a dosarelor din arhiva fostei Securitati. In ultimul rind e vorba despre alegerea unei metode mai bune de selectare a celor pe care partidele ii trimit in Parlament", a declarat deputatul conservator.
Nu a fost preluata de CNSAS arhiva cu microfirmele si mai sunt si alte arhive nepreluate de Consiliu, "deci acest verdict nu-l pot privi decat ca pe unul grabit".
biblioteca Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor, ce cuprinde culegeri de cantece de masa "si alte asemenea orori" scrise din anii '50 pana in '89, bazele de date ale UNITER si Uniunii Ci-neastilor, arhiva TVR, Muzeul National de Arta Contemporana, volumele "Omagiu" cu sute de poezii ale unor autori care ridicau in slavi partidul etc.
Pe langa cei 500 de metri liniari de dosare, SRI va mai trimite in gestiunea CNSAS inca 1.000 de metri liniari de arhiva pana la sfarsitul acestui an, precizeaza sursa citata.
google-analytics.com