Cautare

183 de rezultate pentru "arhiva" (3.72 secunde)
În functie de banca la care ai ales sa faci credit, trebuie sa achiti în anumite cazuri si alte sume reprezentând, spre exemplu, asigurari obligatorii ale locuintelor în cazul creditelor ipotecare - imobiliare, asigurari de viata, ori taxe de înregistrare la arhiva electronica, acestea fiind cheltuieli aditionale contractarii unui credit.
comisionul de analiza dosar (suma fixa), de risc lunar (procent din sold), de retragere numerar (procent din sold), de administrare cont curent (suma fixa), de rescadentare/reesalonare, de deschidere cont, taxa de înregistrare arhiva electronica (de obicei, suma fixa), taxa de stergere din arhiva electronica (suma fixa) si/sau taxa de evaluare.
Emisiunea cuprinde si imagini din Arhiva Televiziunii Romane si din Arhiva Nationala de Filme, secvente in care o regasim pe marea artista - chipul sau macar vocea ei inconfundabila, precum si fragmente din emisiuni ale TVR de dans contemporan si de balet, inspirate din repertoriul Mariei Tanase.
· https://www.sensotv.ro/sanatate/Publicitate-7203/paul-georgescu-campion-la-canalul-manecii- · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7245/paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/stiri/Arhiva-stiri-7254/s-a-intors-in-tara-paul-georgescu-romanul-care-a-traversat-canalul-manecii-intr-un-timp-record · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-6984/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii- · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7264/campionii-se-intorc-mereu-acasa · https://www.sensotv.ro/lifestyle/Sport-7382/traversarea · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7140/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-campioni-vise-ambitii-partea-1-iunie-2016 · https://www.sensotv.ro/sanatate/Campanii-7141/catena-farmacia-inimii-sustine-campionii-echipa-catena-se-pregateste-de-aventura-partea-a-2-a-iulie-2016
Website-ul www.marginimeasibiului.com este proiectat sa devina, in exclusivitate, o adevarata arhiva online de fotografii si documente istorice provenind din institutii partenere, care va ilustra faptul ca teritoriul Marginenilor, patria lui Octavian Goga si a lui Emil Cioran, tinut al oierilor, care isi duceau turmele pana in Moldova si Crimeea, a pastrat si a conservat traditii unice, ansambluri naturale si monumentale de exceptie.
Fie ca fisierul este pdf, arhiva, fisiere de office, video, audio sau orice alt tip de fisier metoda este aceeasi si o voi prezenta prin imagini.
Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
Desigur, cele mai multe documente din arhiva Stargate nu se refera la OZN-uri, ci la cu totul alte subiecte, cum ar fi: ... Arhiva Stargate contine, de asemenea, o multime de materiale despre cercetarile de clarviziune efectuate in alte tari, in special in URSS.
Intre altele, aceste instrumente includ o arhiva (numita generic Stargate) de 92.010 pagini PDF, desecretizate de CIA prin 2004, privind utilizarile militare ale clarviziunii (proiectele oficiale americane Stargate, Gondola wish, Grill flame, Center Lane, Sun Streak etc.), precum si o versiune cu hyperlink-uri a indexului CIA al acestei imense arhive.
De aceea, Voiculescu a adresat o scrisoare CSAT si presedintelui Traian Basescu, prin care solicita verificarea existentei si, daca este necesar, desecretizarea din arhiva SIE a oricaror documente care-l privesc direct.
- Johannis a vizitat arhiva CNAS de la Popesti-Leordeni si a reinnoit ideea necesitatii unui Muzeu al Comunismului. Poate mai degraba un memorial.
“Stanciu si complicii sai au refuzat in mod sistematic sa predea arhiva PRM Iasi, stampilele vechi, baza de date, actele contabile si intreg inventarul mobil, in ciuda apelurilor noastre repetate, care au fost mediatizate, in ultimele zile, de toata presa locala.
In categoria cheltuielilor suplimentare intra taxa de inregistrare la arhiva electronica, de 65 de lei, si alti 20 de euro trebuie sa ii platesti pentru analiza dosarului.
Ofiterii SRI nu au distrus, sub nici o forma, documente din arhiva serviciului, asa cum a afirmat presedintele CNSAS, Gheorghe Onisoru, in urma cu mai bine de o saptamana.
Directorul SRI, Radu Timofte, si presedintele Colegiului CNSAS, Gheorghe Onisoru, au avut ieri o intalnire in cadrul careia au discutat despre accelerarea predarii arhivei fostei Securitati, precum si despre transferarea la Consiliu a evidentei informatizate a dosarelor.
Din cele sase imobile perchezitionate, anchetatorii au ridicat o adevarata arhiva de documente false, dar si aparatura de supraveghere si interceptare a convorbirilor, arme de foc, documente si facturi contrafacute, printre care si documente cu stampile ale PSD.
El s-a referit la faptul ca mai multe publicatii au prezentat afirmatia istoricului Marius Oprea facuta in cadrul unei dezbateri gazduite de Fundatia a€žKonrad Adenauera€œ, conform careia Nicolae Ceausescu poseda o arhiva proprie ce continea Â'documente uniceÂ', scrise de mana, prin care fostul dictator ii ridica in grad pe ofiterii care, sub o identitate secreta, slujeau regimul, dar ca autoritatile romane si Serviciile secrete refuza sa recunoasca acest lucru.
CNSAS semnaleaza, atat in raportul de activitate pe 2003, cat si in cel pe 2004, ca nu a preluat intreaga arhiva a fostei Securitati, ceea ce a creat nemultumirea unor persoane care s-au adresat consiliului si nu au primit raspunsuri adecvate.
Presedintele Comisiei parlamentare pentru exercitarea controlului asupra SRI, Radu Stroe, a declarat ieri ca pachetul de legi primite de la Consiliul Suprem de Aparare al ¥arii referitoare la securitatea nationala au fost arhivate.
La randul sau, Mircea Dinescu a explicat ca, dupa ce a incercat sa refaca dinozaurul "dintr-o copita si doua coaste", munca trebuie continuata, mai ales ca CNSAS are acum o arhiva impresionanta de studiat.
google-analytics.com