Cautare

155 de rezultate pentru "arestati" (7.95 secunde)
1289 de suspeci de infractiuni prinsi, dintre care 149 retinuti si 70 arestati, 84 de persoane urmarite la nivel national depistate, 63 de mandate de executare a pedepsei cu inchisoarea puse in aplicare, precum si peste 6.700 de conducatori auto care au depasit viteza legala, 362 de conducatori auto depistati cu alcool la volan si peste 1200 de permise de conducere retinute - rezultatul activitatilor desfasurate cu efective marite, in sistem integrat, timp de trei zile la nivel national.
Trei tineri din comuna gorjeana Runcu au fost arestati preventiv pentru un furt si un jaf care au avut loc in judetul Gorj.
Doi parinti care si-au ucis copilul in varsta de patru ani au fost arestati dupa doi ani de cercetari, desi avocatii spun ca existau toate probele care ii incriminau.
180 de oameni au fost arestati in urma protestelor violente din Franta Macron: Violenta protestatarilor nu poate fi justificata Mama tanarului de 17 ani omorat de politie a condus manifestatia
Cei care au primit telefoanele de la inaltii demnitari au anuntat Politia, iar falsii Traian Basescu, Vasile Blaga, Norica Nicolai sau Mioara Mantale au fost arestati.
Unul dintre barbatii arestati le-a spus autoritatilor ca acestia urmau sa traga asupra lui Obama "cu o pusca de la o distanta de 750 de metri".
Unii dintre cei arestati au candidat la PSD in 2008, parlamentari pe listele PSD. Niciodata nu s-a facut nici un control, nimeni nu a dorit sa se atinga.
Pentru ca lucrurile astea treneaza de foarte mult timp, fac obiectul unor actiuni la instantele judecatoresti, expertize peste expertize, oameni arestati sau nu, procese individuale, inclusiv cu functionari din cadrul DGFP Dolj, lucru pe care, pana la urma, nu putem sa-l neglijam, dar este important ca lucrurile astea sa fie invatatura de minte pentru functionari, in primul rand, pentru sefii ierarhic superiori.
Pentru ca lucrurile astea treneaza de foarte mult timp, fac obiectul unor actiuni la instantele judecatoresti, expertize peste expertize, oameni arestati sau nu, procese individuale, inclusiv cu functionari din cadrul DGFP Dolj, lucru pe care, pana la urma, nu putem sa-l neglijam, dar este important ca lucrurile astea sa fie invatatura de minte pentru functionari, in primul rand, pentru sefii ierarhic superiori.
Dupa mineriada din iunie 1990, cand procuroarea Monica Macovei i-a anchetat pe tinerii arestati si batuti ilegal la lagarul de la Magurele, Marian Munteanu infiinteaza un partid politic neo-legionar:
Cei doi au fost arestati anul trecut de Tribunalul Gorj. Procurorii i-au trimis in judecata, dar, ulterior, procesul a fost stramutat la Tribunalul Bistrita, unde au fost pusi in libertate.
In ceea ce priveste noul an, 44% dintre romani nu cred ca vor avea loc alegeri anticipate (in 2006), 41% nu cred ca vom avea un alt premier si aproape 60% nu cred ca vor fi arestati marii corupti.
Cinci dintre cei noua condamnati la moarte au fost deja arestati, iar o a zecea persoana cercetata in acelasi caz a primit o condamnare la inchisoare de trei ani.
Daca pe la inceputul anilor 2000 a scazut numarul furturilor, al spargerilor de locuinte si al cersetorilor nu a fost pentru ca au fost arestati sau au devenit cinstiti si muncitori, ci pentru ca cei mai multi au plecat in strainatate.
Din pricina simpatiilor sau activitatii legionare din perioada interbelica, foarte multi aromani au fost arestati si inchisi in lagare sau inchisori.
Abia in urma presiunilor diplomatice, cand Grecia a inteles ca are nevoie de Romania pentru interesele sale in Balcani, guvernul de la Atena a luat masuri pentru corectarea situatiei celor arestati.
Situatia din Fasia Gaza a devenit exploziva, dupa ce armata israeliana a recurs ieri la arestarea unei treimi din Parlamentului palestinian, ca raspuns la rapirea unui soldat israelian in varsta de 19 ani de catre militanti palestinieni.
Toti cei arestati sunt britanici de origine pakistaneza sau din Asia de Sud, a transmis Sky News, fara a dezvalui sursa informatiei.
Referindu-se la atitudinea oamenilor politici fata de romanii arestati in Irak, Basescu considera ca Dan Voiculescu, Mircea Geoana si Norica Nicolai le-au facut un rau acestora, din dorinta de a-l ataca pe presedintele tarii.
Acestia au fost arestati in anul 1947 si condamnati la munca silnica pe viata", se arata intr-un comunicat remis redactiei.
google-analytics.com