Cautare

4051 de rezultate pentru "aplicatia de la spitalul judetean mehedinti" (3.19 secunde)
Valcenii au depus in banci cei mai multi bani sub forma de depozite in luna aprilie fata de martie 2012. Ei sunt urmati de doljeni si gorjeni. Si locuitorii din Mehedinti si Olt au reusit sa faca economii in plus.
Politistii Biroului de Investigatii Criminale de la Politia municipiului Drobeta Turnu Severin au identificat doi barbati care transportau cu cate o autoutilitara paine si alte produse de patiserie, pentru care nu aveau nici un act de provenienta. ... Marius, de 33 de ani, si C.
S-au auzit focuri de arma noaptea trecuta in comuna Simian din judetul Mehedinti. Politistii de frontiera au fost nevoiti sa traga un foc de arma pentru retinerea unui barbat care pescuia pe Dunare in perioada de prohibitie a pestelui.
Ei aveau asupra lor sume de bani oferite de membrii unui partid politic Patru tineri din Mehedinti vor fi prezentanti astazi ParĀ­chetului de pe langa Judecatoria Orsova cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, dupa ce duminica, in ziua alegerilor locale, au fost depistati avand asupra lor sume de bani oferite de membrii unui partid politic in schimbul acordarii votului.
Descindere ieri-dimineata in Drobeta Turnu Severin, unde cadre specializate de la SCCO Mehedinti si DPIR au perchezitionat simultan patru locatii pentru identificarea a 12 persoane, suspectate ca se ocupa cu traficul de persoane si prostitutia in Franta.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
Demis miercuri din functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea, pesedistul Marian Oprisan a convocat ieri-dimineata o sedinta cu sustinatorii sai din judet, insa la iesire a fost intampinat de noul presedinte al CJ, liberalul Eduard Lambrino, si el insotit de sustinatori.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Demisia neasteptata atat din cadrul Biroului Permanet Judetean, cat si din partid, l-a facut pe Doru Resmerita sa iasa ieri in fata presei si sa dea cartile pe fata.
Democrat-liberalii s-au manifestat, in sedinta de joi a Consiliului Judetean Dolj, ca partid de opozitie, incercand sa blocheze hotararile promovate de alianta PSD-PNL.
Senatorul PSD de Arges Serban Valeca a criticat, intr-o declaratie politica, modul in care Guvernul a alocat fonduri pentru administratia locala. ... primarilor si presedintilor de consilii judetene PSD - 22.238 mii lei, reprezentad 13% din total, desi PSD are cei mai multi primari si presedinti de consilii judetene;
40 dintre cei mai valorosi sportivi de la Liceul cu Program Sportiv "Petrache Triscu"
Proiectul de dezvoltare al bratului Borcea trece intr-o noua etapa. ... Pirloaga Marian) - Desi a fost scepticism in realizarea primului pas, Proiectul de dezvoltare a bratului Borcea trece intr-o noua etapa.
Consilierii locali ai municipiului Targu Jiu au aprobat un proiect de hotarare prin care va fi alocata suma de peste 2,3 miliarde de lei vechi pentru amenajarea unei parcari la Spitalul Judetean Targu Jiu.
persoanele decedate sunt cetateni moldoveni Microbuzul rasturnat pe DN 15, intre Borsec si Tulghes, in urma caruia doua persoane au decedat si mai multe au fost ranite, facea curse regulate intre Praga si Orhei, in Republica Moldova, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Harghita, Gheorghe Filip.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
Daca nu va deveni operator judetean, in acest an, Regia de Apa Craiova isi va lua adio de la accesarea fondurilor europene. Regia Autonoma de Apa (RAA) Craiova ar putea sa isi ia gandul de la finantari europene, in urmatorii ani, din cauza indiferentei actualei conduceri.
O stire din Cotidianul, semnata de Magda Colgiu, anunta sec: Constantin Mudava, cunoscut drept vindecatorul lui Nicolae Ceausescu, a murit, joi, in Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. - Am fost miercuri la el. ... A murit de batranete.
Tanarul a fost internat la Spitalul Judetean Craiova. ... Rudele tanarului ranit spun ca au fost luate la bătaie de Bercea si de oamenii sai. ... Tanarul injunghiat a ajuns la Spitalul Judetean Craiova. Acolo s-au strans zeci de rude ale baiatului.
google-analytics.com