Cautare

4048 de rezultate pentru "aplicatia de la spitalul judetean mehedinti" (2.97 secunde)
Singurul candidat la aceasta functie a fost Adrian Duicu. Acesta a fost ales cu 386 de voturi pentru si zece impotriva.
Agentia Nationala de Integritate (ANI) a constatat incalcarea regimului juridic privind conflictul de interese in materie administrativa de catre un consilier judetean din Mehedinti.
Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2015 a programului de finantare Lumea prin culoare si sunet, dedicat proiectelor de educatie, cultura sau sanatate realizate in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Marile firme s-au relocat acolo unde exista utilitati si forta de munca ieftina si se vor extinde zonele turistice în Gorj, în Mehedinti si în Vâlcea si cele industriale în Dolj, si în Olt.În Oltenia urmeaza doi-trei ani în care se va construi masiv.
Biroul Electoral Central va lua in discutie nu mai putin de zece cereri venite din tara prin care se solicita anularea alegerilor in diferite localitati si sa se constate fraudarea votului de duminica, a anuntat marti purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.
Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost schimbat din functia de presedinte al organizatiei PSD Mehedinti, a anuntat ieri senatorul PSD de Mehedinti, Petre Daea. Decizia a fost luata de conducerea centrala a partidului.
Prefectura Mehedinti a obtinut 200.000 de euro pentru un proiect ce vizeaza optimizarea comunicarii intre institutie si serviciile publice deconcentrate, finantarea fiind asigurata de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale. "Judetul Mehedinti este singurul din tara care va beneficia de un astfel de sistem informatic de raportare si comunicare.
Inspectia de prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (I.S.U.) Mehedinti a efectuat ieri controale la primariile din judet.
Multe dintre societatile din portofoliul AVAS au fost lasate sa moara, iar cele scoase la vânzare sunt greu vandabile.
Zeci de mehedinteni au depus sesizari la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor in legatura cu nerespectarea prevederilor Ordonantei nr. 50/2010 privind incasarea comisionului de risc la contractele de credit aflate in derulare.
Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete. Doljul este afectat de faptul ca s-a produs mai putina energie, iar Ford a oprit asamblarea Transit Connect.
Patru persoane, trei din Mehedinti si una din comuna doljeana Poiana Mare, au fost retinute vineri dimineata de ofiterii de la Crima Organizata din Craiova si Mehedinti, toate fiind acuzate de comiterea infractiunii de trafic de carne vie.
Ieri, 25 ianuarie a.c., prefectul Constantei, Dan Culetu, si presedintele Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, si-au prezentat punctele de vedere cu privire la numirea lui Osman Fedbi in functia de consilier judetean, respectiv alte asemenea subiecte de interes comun, dar toate acestea in conferinte de presa separate.
Dupa 10 ani de tensiuni generate de refuzul fostului deputat PRM Vasalie Mois de a parasi sediul Vetrei Romanesti, ocupat abuziv, Consiliul Judetean Satu Mare a reusit, in sfirsit, in aceasta luna, evacuarea acestuia. ... a Consiliului Judetean, s-a stabilit ca in imobilul de pe str.
Senatorul Ioan Mang publica pe blog Raportul asupra activitatii Consiliului Judetean al PSD Bihor (iulie 2010 - iulie 2011), din care puteti citi in continuare prima parte. Raportul pe care l-am prezentat ieri (21 iulie 2011) in cadrul sedintei Consiliului Judetean al PSD Bihor.
Consiliul Judetean Dolj a început, în urma cu opt ani, asfaltarea drumului judetean 605 A Filiasi - Melinesti si nu l-a terminat nici pâna în prezent, ca si cum cei 15 km ar fi fost „autostrada soarelui“.
Lentoarea cu care s-au miscat autoritatile judetene in infiintarea Autoritatii de Transport Judetean creeaza posibilitatea ca la licitatia pentru concesionarea traseelor din judet sa participe si firmele de transport din tara, care le pot "sufla" operatorilor locali principalele rute de transport.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
"Sa nu uitam de sanatate! ... exploatarea miniera de la Rosia Montana, eutanasierea cainilor comunitari, ori inceputul noului an scolar. Sa nu uitam insa de sanatate! ... Sanatatea celor care ne-au dat votul de incredere si ne-au trimis aici sa le reprezentam interesele.
google-analytics.com