Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (9.30 secunde)
INTERVENTIA CHIRURGICALA PENTRU UN IMPLANT DENTAR ESTE FOARTE DUREROASA: ... FALS Beneficiile implantului dentar sunt incontestabile si depasesc orice alte tehnici deci si reconstructie a zambetului. ... TRATAMENTUL CU IMPLANT DENTAR DUREAZA FOARTE MULT:
Plombele cu amalgam dentar nu reprezinta un pericol pentru sanatatea omului. La ora actuala, cele doua componente ale amalgamului dentar (mercurul si pulberea metalica) sunt livrate in capsule.
Acest lucru se intampla si cu smaltul dentar in urma albirii dintilor cu pasta de dinti ce contine peroxid. ... - O prejudecata intalnita in cadrul tuturor segmentelor de varsta, inclusiv la copii, este faptul ca aparatul dentar reprezinta o solutie a unei probleme exclusiv estetice.
Gratie celor 150 de ani de experienta, a formulelor si tehnologiilor inovatoare in domeniul ingrijirii dentare, produsele ARM & HAMMER ofera o experienta exceptionala si asigura refacerea suprafetei smaltului dentar, lasand dintele mai sanatos, mai puternic, neted si alb.
adica inflamarea nervului dentar ce conduce la dureri foarte mari si la extirparea, scoaterea nervului, ne avertizeaza dr. ... Pentru a ne mentine sanatatea dintilor, dr Zeana ne sfatuieste sa facem detartrajul dentar de doua ori pe an cu ocazia controlului de rutina.
Peste 50% dintre persoanele care au nevoie sa poarte aparat dentar din cauza malpozitiei dinților, considera ca singurul efect al acestuia este cel estetic.
OMS recomanda eliminarea mercurului din termometre, aparate de masurarea tensiunii, cosmetice si amalgamul dentar Mercurul este unul dintre cele zece elemente chimice periculoase pentru sanatatea publica, deoarece poate avea efecte foarte toxice asupra sistemului nervos, digestiv si a unor organe.
Pe pagina de facebook Art Implant a fost postat recent un text despre aparatul dentar:
Astfel de tratamente implica aplicarea unei presiuni usoare asupra dintilor in crestere sau care deja au crescut, prin fixarea unui aparat dentar. ... Dintii pot fi mutati prin aplicarea unei anumite forte din partea aparatului dentar pana cand se afla in pozitia buna.
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Filozofia CAMBRA este introdusa in Romania pentru prima data de clinica OrthoExclusive si reprezinta o noua abordare pentru prevenirea si tratamentul cariilor dentare incipiente prin tratarea cauzelor  inaintea aparitiei cavitatilor carioase in  tesutul dentar.  Clinica OrthoExclusive este specilaizata in Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala iar una din preocuparile noastre principale este Preventia si Profilaxia.
A fost prima Clinica din Europa care a comandat un Unit Dentar prototip (care nu se fabricase inca), Unit care are incorporata toata aparatura anexa, necesara intr-un cabinet dentar.
La randul sau, Spitalul Municipal "Filantropia" din Craiova are un aparat de radiologie nou-nout pe care il pastreaza in cutie de o jumatate de an.
Romania, campioana europeana la feminin Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de cei mai buni antrenori din istoria sportului, cu peste 300 de medalii cucerite la marile competitii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles, cu un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.
Cristoveanu a pus in miscare un proiect de strangere de fonduri pentru achizitionarea unui aparat de dializa, salvator pentru copiii nascuti prematur sau cum este cazul lui Cristian. ... Doua saptamani non-stop, aceast aparat a fost rinichiul lui Cristian. ... Or, cu acest aparat am reusit rapid.
Interpretarea viselor in care apare un aparat foto.
Un arbitru l-a atacat cu un aparat electrosoc pe liderul plutonului de ciclisti!
fibroscop, aparate de ventilatie mecanica, videolaringoscoape, dispozitive pentru prevenirea si corectia hipotermiei, defibrilatoare, ecografe de inalta performanta, sisteme de intubatie dificila, camera gamma pentru interventiile chirurgicale oncologice, generatoare cu frecventa pentru ablatie varicelor, platforma electrochirurgicala, electrocautere, masa de operatii de inalta performanta, 5 incubatoare performante si doua ventilatoare pentru suport respirator pentru nou-nascuti, echipamente necesare pentru salvarea vietii copiilor nascuti prematur, microscop operator de inalta performanta si o masa de operatii cu functie comuna full accesorizata pentru interventii coloana si craniu, sistem de digitalizare carestream clasic, Aparat rx fluoroscopie si grafie digitala cu detector digital dinamic, Aparat Rx grafie digital, Aparat radiologie digitala cu asamblu port tub suspendat, set motoare ortopedice, masa de operatii cu extensii ortopedice si aparat de radiologie mobil, ecran de protectie cu plumb, monitoare sala de operatie, electrocardiografe, frigider cu doua compartimente (Farmacie), statie centrala de monitorizare, Monitor RCV.
Andrada Parau) Gillette lanseaza cel mai avansat aparat de barbierit - Fusion ProGlide cutehnologia FlexBall - revolutionand astfel experienta barbieritului. Noul aparat a fost proiectat plecand de la modul in care barbatii incearca, in fata oglinzii, sa intinda suprafata pielii pentru a asigura un contact perfect al lamelor.
Andrada Parau) Gillette lanseaza cel mai avansat aparat de barbierit â€" Fusion ProGlide cutehnologia FlexBall - revolutionand astfel experienta barbieritului. Noul aparat a fost proiectat plecand de la modul in care barbatii incearca, in fata oglinzii, sa intinda suprafata pielii pentru a asigura un contact perfect al lamelor.
google-analytics.com