Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (2.68 secunde)
In 1903, cam cand fratii Wright reuseau prima ridicare in aer cu avionul lor, un articol al lui Tiolkovski aparea in populara publicatie ruseasca Nauchnoe Obozrenie (Revista Stiintifica). Tilul articolului era: EXPLORAREA SPATIULUI COSMIC CU AJUTORUL UNUI APARAT PROPULSAT CU UN MOTOR REACTIV.
Atacurile PSI pot fi produse si de aparate, nu numai de catre oameni sau entitati.Un astfel de atac PSI poate fi depistat in functie de intensitatea si mai ales de durata neintrerupta a atacului.Daca sunteti tinta unui atac cu un aparat radionic sau similar, singura solutie este neutralizarea aparatului si refacerea rapida a campurilor persoanei atacate, in caz contrar aceasta poate sa devina pur si simplu o marioneta in mana agresorilor, in functie de scopul determinat al atacului PSI, sau, in cazuri mai grave, persoana atacata PSI se poate imbolnavi si i se poate produce chiar moartea.
BRIGHT SHADES COLLECTION // Link http://we.tl/29lENp2L26 UltraTone - Noul aparat Ultratone Dreamshaper // Link http://we.tl/Qj4puPP6U7
prim-ministrul era salariatul Secretariatului General al Guvernului, nu dispunea de buget propriu, nu avea la dispozitie un aparat de coordonare si control a activitatii executive, lucrand prin intermediul sedintelor de guvern si a comitetelor fara putere executiva.
Pentru filmat sau fotografiat se mai plateste o taxa, dar atat cei de la caserie, cat si stewardul ce se afla langa acest acces mecanic, vazandu-ma cu aparat foto si camera, nu mi-au perceput nimic.
Pilotul regreta si azi ca nu a avut un aparat de fotografiat cu el. La un moment dat, alte patru obiecte, mici si rotunde, s-au separat din cel principal, unul dupa celalalt.
Fotografiile au fost realizate cu un aparat Nikon de 35 mm, avand obiective cu distanta focala de 55 mm sau 300 mm (mai probabil s-a folosit acesta din urma).
- Harry Truman a trimis o nota, ce se gaseste astazi la un muzeu din New Mexico, in care facea referire la prabusirea unui aparat de zbor, posibil, de origine extraterestra.
In cazul iradierii externe, prostata este expusa unor raze X cu energie mare eliberata de un aparat aflat in afara organismului pacientului.
In privinta mediatizatei nepoate a senatorului PNL, presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a sustinut ca din imaginile surprinse de televiziuni "a rezultat ca nu s-a votat", adaugand ca "s-a jucat intr-adevar pe aparat, dar nu era procedura de vot".
Un aparat de aer conditionat nu o sa-ti salveze viata - Tu, in locul meu, ce ai fi crezut ca se intampla?
Demonstrez cu procesul-verbal", s-a aparat Acrivopol. "Nu am fost anuntat, iar de semnat pentru subiectele de examen nu puteam, fiindca eram plecat.
Celalalt tinea un fel de aparat dreptunghiular, de dimensiuni ceva mai mari. Si copiii au pornit spre vizitatori: - Cand erau cam la 7 metri, omuletul care avea bastonul in mana l-a ridicat la orizontala si l-a indreptat spre noi, fara sa lase impresia ca ne ameninta.
Santilli s-a aparat, spunand o poveste foarte elaborata. Conform acesteia, el ar fi fost in posesia unui film real al autopsiei, dar acesta era atat de deteriorat incat, pentru a fi difuzat, a trebuit sa fie recreat.
Se construieste un aparat impresionant, conform indicatiilor, iar personajul principal, dr. Eleanor Arroway, cercetatoare la acel centru (interpretata in film de Jodi Foster), este desemnata sa faca, in interiorul aparatului, calatoria cosmica.
Dar acesta era un aparat alb si era mare. Tineam pasul cu el; probabil ca se misca ceva mai repede decat noi.
Cu un aparat special se pot compune imagini care redau zonele radioactive din corp. Teste biochimice Nivele extrem de ridicate ale enzimei LDH (lactat dehidrogenaza) indica deseori raspandirea metastatica a tumorii in ficat.
Plantier imagineaza un aparat capabil de a se daplasa prin crearea unui camp gravitational variabil in intensitate si orientare. In acest caz, el se va deplasa in directia si cu acceleratia reglate de orientarea si intensitatea cimpului gravitational produs, scapand astfel efectelor greutatii si inertiei.
Tehnicianul avea un aparat de fotografiat la indemana si a realizat 5 imagini. In ultimele doua, obiectul aparea insa doar ca un punct care se pierde in inaltimea cerului.
Propunerea a fost respinsa imediat de premierul Tariceanu, care considera ca ideea PD ar duce la "paralizia intregului aparat administrativ", cu numai trei luni inaintea Raportului CE.
google-analytics.com