Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (2.65 secunde)
Accesul la Internet Exista un sir intreg de metode de cuplare fizica a unui calculator sau aparat inteligent (smart) la Internet.
"O lege nu poate condamna fostul aparat de stat, de la prim-secretari la preoti, dar poate arata opiniei publice care sunt ei", a comentat el.
Exista cetateni care nu opteaza pentru aceste mijloace de informare sau nu au posibilitatea financiara pentru achizitionarea unui astfel de aparat, sau mai sunt cetateni care detin locatii racordate la reteaua de electricitate din care unele nu au destinatia de locuinte, cum sunt de exemplu magaziile, pivnitele sau cavourile, pentru care este ilar sa presupunem ca sunt dotate cu aparate radio si/sau TV", se mai arata in memoriul deputatului liberal.
Aparat de tarani (60 vor cadea ucisi), Inochentie este ridicat de cazaci si inchis. Autoritatile vor permite insa folosirea limbii romane in biserici (45).
Se crede ca cine va trece prin foc sau va sari peste el in aceasta noapte, se va purifica si intregul an care urmeaza va fi aparat de duhurile rele, de boli si va fi fericit.
obiecte mici de bronz, un cal din bronz - la 150 RON, suporturi de tablouri - la 50 RON bucata, casete pentru bijuterii, din os de camila,la 50 RON si 100 RON, corn pentru praf de pusca, cutit iemenit - la 400 RON, o statueta veche, cu Isus - la 100 RON, un clopot de bronz - la 400 RON, figurine din jadeita, bijuterii din argint - intre 30 RON - 100 RON (bratari din argint), o scrumiera de bronz - la 100 RON, un aparat Kodak vechi - la 200 RON.
Toti credeau ca trebuia sa fi fost un soi de test al unui nou aparat de zbor. Desi asteptau sa fie interogati de seful lor, asupra evenimentelor petrecute in timpul schimbului, asa cum se intampla de obicei cand depuneau armele in rastel, acum acesta a ramas in biroul sau.
El a adaugat ca nu a vazut niciodata un aparat zburator controlat de la distanta care sa zboare atat de haotic.
Atunci umanoidul a indreptat un aparat in forma de tub spre martor, linistindu-l, dupa care a mers pana la un obiect albastrui, semitransparent, asezat pe sol nu departe.
El a mai precizat ulterior ca fiecare dintre cei patru umanoizi avea pe piept un bulb rosu, care era aparent un aparat de traducere si transmisie.
Din acest motiv, cu ajutorul unui aparat special imprumutat din strainatate au putut constata care conducte sunt fisurate", a declarat vicele Nedelescu.
In schimb, cartelele de vot erau introduse in aparat. Acest lucru i-a deranjat chiar si pe parlamentarii care si-au respectat ieri programul de lucru.
Refacerea osului fracturat se obtine corijand deplasarile, deci facand reducerea fracturii si imobilizind-o prin aparat ghipsat pina la formarea unui calus solid.
Basescu, aparat de fostii camarazi de partid Desi nu au vrut sa comenteze acuzele liberalilor, democratii au tinut sa-i ia apararea fostului lor lider, Traian Basescu.
Suspectand ca asistasera la patrunderea ilegala a unui aparat de zbor, Hickson si Parker au sunat imediat la baza Air Force Keesler, aflata in zona, de unde au fost insa redirectionati catre biroul serifului districtului Jackson.
"Oricine ar fi ramas atunci in fruntea partidului ar fi aparat interesele partidului, iar Tariceanu, care este liderul nostru ales, face foarte bine acest lucru:
In replica, Oprescu a precizat ca blocul operator a fost curatat si dezinfectat mecanic intr-o prima etapa, dupa care urma dezinfectia prin nebulizare (cu ajutorul unui aparat care imprastie particule mici, utilizat in dezinfectarea suprafetelor din sala, cat si a aparaturii).
De multe ori, pe aceste persoane le invatam sa urineze cum trebuie, chiar avem un aparat care ne ajuta sa masuram cum urineaza, ori le dam medicamente care ajuta ca iesirea din vezica sa fie mai relaxata.
In fiecare aparat erau un pilot, un secund si un tehnician de bord. Am plecat in jurul orei 22.00 si urma sa ne intorcem in jurul orei 24.00.
La conferinta de presa de ieri, PPCD Constanta si-a aparat in lipsa liderul cercetat, Liviu Scarlat refuzand sa-si faca simtita prezenta, desi mas-media fusese anuntata ca va participa si el.
google-analytics.com