Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (8.95 secunde)
Primul aparat se introduce sub piele, si cand un om este amenintat de stop cardiac, el este resuscitat pe loc printr-un soc electric intern. Al doilea aparat, dispozitivul de resincronizare cuplat cu defibrilare interna, ajuta pacientii cu insuficienta cardiaca.
Veti fi de acord ca obiectia aparatorilor este in flagranta contradictie cu cel putin unul dintre cele trei puncte citate anterior, aratand disfunctii majore ale statului de drept aparat cu atata patriotism de Udrea-Basescu.
a realizat un aparat care extrage sange din vasele capilare, inlocuind definitiv prelevarea de sange cu acul si seringa, scrie Topsante. ... Acest aparat a recurs la o tehnologie numita microfluida, care se bazeaza pe sisteme de manipulare a fluidelor cvasi-microscopice.
Omuletii au sarit sprinten de pe trapa, au examinat cu atentie solul, unul indreptand spre acesta un aparat ca o cutie de marimea unei lanterne. ... Celalalt tinea un fel de aparat dreptunghiular, de dimensiuni ceva mai mari, care semana cu un reportofon.
Bogdan Vladila, a vorbit despre tehnica acestui aparat, care a obtinut in 2014 medalia de aur in cadrul Concursului International de la Bruxelles dedicat inventicii - Eureka, precum si medalia de aur la sectiunea Cosmetica, in cadrul Salonului de Inventii de la Geneva.
Pacientul, diagnosticat cu litiaza renala in stadiu avansat, primeste sansa la o viata normala datorita celui mai performant aparat medical din lume. ... In interiorul rinichiului si cu finetea si delicatetea pe care ti-o da acest aparat, poti sa rezolvi endoscopic in conditii remarcabile orice tip de litiaza.
Conceptul a luat nastere ca urmare a dorintei inginerului de realiza un aparat de zbor sigur si ieftin, fara piese care sa se poata desprinde. ... Ideea de aeronava cu patru farfurii si un fuselaj Acest aparat nu a zburat, cel putin nu oficial.
Persoana afectata simte durere imediat in zona unde s-a produs entorsa, apare edemul, articulatia se umfla treptat, pielea se tumefiaza.Tratamentul consta in imobilizarea articulatei prin ciorap elastic sau aparat gipsat si repaus.
Asta seara am solicitat Ministrului de Interne sa retraga jandarmii din fata sediului PSD, fiindca eu consider ca PSD n-are motive sa fie aparat. PSD e aparat de ideile lui politice, de programul de guvernare si de suportul popular.
Da, o gluma de sase luni, in care eu plateam facturile, tu te foloseai de aparat. ... Cred ca trebuie sa fii putin nebuna sa furi un aparat ce emite semnal wi-fi.
Nu a fost gasit niciun avion sau alt aparat de zbor prabusit sau avariat in zona. ... In final insa n-au gasit nici urma de aparat de zbor.
Klaus Iohannis a declarat in discursul sustinut in fata alesilor ca Mihai I a fost un monarh constitutional care a aparat domnia legii, drepturile si libertatile individuale, a militat pentru institutii solide si pentru ca regulile sa fie durabile, asumate si respectate, iar integritatea sa este un exemplu nepretuit.
Pentru ca doar cu detailing se spala mocheta cu solutii speciale, dupa care este aspirata cu aparat de lichide, astfel incat toata mizeria sa iasa. ... Sau, daca tot tragi o fuga la un service, sa o testeze cineva cu un aparat specializat.
Managerul spune ca incendiul a fost lichidat rapid, in 12 minute, iar acesta ar fi fost provocat de o defectiune a unui aparat medical. ,,Posibil sa fi aparut o defectiune la un pulsoximetru sau alt aparat medical.
Capitalismul a fost aparat, cu masura, recunoscandu-se limitele si neajunsurile lui, in special de romanii din diaspora. ... Sistemul comunisto-socialist a fost aparat de un singur comentator.
Un petrolist este aparat chiar de primul-ministru in fata ministrului justitiei. Un gunoier, devenit si proprietar de televiziune, este aparat de presedinte in fata Parchetului.
Craiova si-a aparat insa corect sansele. ... Oltenii s-au aparat bine, au "construit" destul de bine contraatacurile si chiar au pus probleme defensivei argesene.
Conducerile organizatiilor judetene ale PSD si PDL din Arges au fost amendate pentru "tulburarea, fara drept, a linistii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larma" ca urmare a protestelor care au avut loc luni la sediile celor doua formatiuni.
Iulian a recunoscut ca in noaptea de 10-11 februarie 2011, a sustras dintr-un autoturism Dacia Logan, ce se afla parcat pe strada Topolnita din sectorul 5, un aparat foto, un radio-cd si un aparat antiradar, fortand sistemul de asigurare al portierei dreapta fata, prejudiciul nefiind recuperat pana in prezent.
Automatul "Petrica", un aparat inteligent de colectare a deseurilor, zace de sase luni in depozitul Primariei Focsani, desi a costat nu mai putin de 250.000 de euro.
google-analytics.com