Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (8.20 secunde)
AVIOANE Craiova a prezentat ieri primul aparat din lotul doi de avioane IAR 99 SOIM realizat de intreprindere in colaborare cu compania israeliana ELBIT SYSTEMS si destinat inzestrarii armatei romane.
Decizia politica de la noi cred ca va avea în vedere si acest aspect, pentru ca, daca vom face investitii într-un aparat care nu poate fi interoperabil cu F-35, ne izolam de ceilalti", a declarat, saptamâna trecuta, Corneliu Dobritoiu.
Scriitorul Valentin Nicolau publica pe siteul www.libertateapresei.ro, articolul '"Cainele de paza al democratiei" trebuie aparat de apetentele dictatoriale ale despotului si ale camarilei sale', pe care il puteti citi in continuare.
Testul sarcinii cu o pila cu carbune (efectiv un aparat ce permite reglare amperajului ce il trage din baterie - ofera un grad de functionalitate mai mare.
Ultima gala la care a participat Iulian a fost una profesionista, "Invincibilii", si s-a desfasurat in Bucuresti, la sfarsitul saptamanii trecute, cand Viorel Simion si-a aparat cu succes titlul WBC international.
45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
La un asemenea meci e foarte greu sa ai ocazii, pentru echipa gazda s-a aparat foarte bine, cu un marcaj foarte bun la duelurile unu la unu si terenul a fost destul de dificil pentru noi.
Belgianul Jean Louis Dupont, cel care a schimbat istoria fotbalului, castigand procesul in care l-a aparat pe Jean Marc Bosman si a creat legea Bosman, ii va apara pe stelisti in fata comisiilor UEFA. ... De-a lungul timpului, belgianul i-a aparat si pe Hagi, Mutu si Mourinho.
Cel mai remarcant model de aparat foto este Photosmart R937 cu al sau ecran sensibil la atingere de 3.6". ... tot un aparat cu senzor de 8 MP, dar cu zoom optic 6x si ecran de 2.5" fara functii de touch-screen.
Sau, mai exista acest aparat de la Panasonic. ... Si, in plus, vine cu un aparat cu o garantie de invidiat.
Preferatul meu este Endermolab LPG, un aparat care lucreaza localizat, pe care l-am facut la Silhouette, la recomandarea medicului din centru.
Comemorarea eroilor este o ocazie de a ne reafirma angajamentul in sprijinul libertatii pe care au aparat-o cu atata curaj.
Am si statuete de bronz, de alpaca, din lemn - set de 200 RON, un aparat foto vechi, primul aparat fotografic romanesc, o piesa de colectie deosebita, la 150 RON, o stampila filatelica, stampile de birou, cheite vechi, de Dacie, de tractor, de motor, diverse insemne militare.
Clinica privata Medlife din Capitala este dotata cu un aparat care poate aspira leziunile la sani prin ghidaj ecografic, fara bisturiu.
Inca in anul 1903, fizicianul danez Niels Ryberg Finsen a primit premiul Nobel pentru activitatea sa legata de terapia cu lumina, el utilizand descoperirile facute pentru a construi un aparat ce putea eminte lumina cu lungimi de unda similare luminii solare.
Inca in anul 1903, fizicianul danez Niels Ryberg Finsen a primit premiul Nobel pentru activitatea sa legata de terapia cu lumina, el utilizand descoperirile facute pentru a construi un aparat ce putea eminte lumina cu lungimi de unda similare luminii solare.
Exista insa cateva solutii care te vor ajuta sa iti racoresti casa chiar si fara a apela la confortul unui aparat de aer conditionat.
In cele din urma prin Noul Cod Silvic fondul forestier national trebuie aparat si ocrotit, acesta sa asigure protectia mediului inconjurator, cat mai multe locuri de munca, prosperitatea zonei montane si a intregii tari.
"Facem testare cu un aparat de biorezonanta: ... Dispozitivul Deta-Cosmo reprezinta un aparat revolutionar elaborat de compania DETA-ELIS, care ne face, deopotriva frumosi si sanatosi!
Ele sunt legate la un aparat care permite coborarea progresiva a temperaturii pana la minus 80 de grade Celsius, la nivelul zonei afectate, depistata cu precizie si vizualizata de specialist pe ecranul unui aparat.
google-analytics.com