Cautare

570 de rezultate pentru "aparat dentar" (3.00 secunde)
Bomboanele contin o diversitate atat de mare de esente, ca nici nu este nevoie sa mai vorbim despre siguranta smaltului dentar.
La baza acestei estimari sta aprecierea si recunoasterea de catre pacienti a calitatii serviciilor stomatologice oferite si piata turismului dentar in continua crestere, mai ales ca raportul calitate-pret este vizibil in favoarea Romaniei, dar si faptul ca in cadrul Clinicii Dr.
La baza acestei estimari sta aprecierea si recunoasterea de catre pacienti a calitatii serviciilor stomatologice oferite si piata turismului dentar in continua crestere, mai ales ca raportul calitate-pret este vizibil in favoarea Romaniei, dar si faptul ca in cadrul Clinicii Dr.
Depozitul este format din bacterii care persista in cavitatea bucala din cauza lipsei unui periaj dentar zilnic, resturi alimentare si zahar nedizolvat.
Sistemul Invisalign indreapta dintii folosind o serie de aliniatori aproape invizibili, care sunt adaptati special la dintii dumneavoastra pentru confort.
Vorbesc de Francois Rhun, francez din Normandia, care si-a parasit munca de tehnician dentar la Paris si s-a intors in satul sau de numai 40 de familii sa munceasca livada de meri si sa ingrijeasca turma de capre, producind cidru, mere pentru englezi si brinza de capra pentru japonezi, acum primar socialist al comunei si reprezentant socialist in Consiliul Regional.
Acest aparat de stat e mare, ineficient si incompetent. ... E un aparat de atragere a fondurilor UE la Transporturi de "competenti" platiti cu 75% in plus si care nu a trimis niciun proiect finantabil la UE.
• Criza ne-a gasit cu un aparat greoi, supradimensionat si ineficient. • Masurile din 2010 au meritul ca reduc cheltuielile cu acest aparat.
Intre timp, ciudatul aparat aerian incepuse sa straluceasca intens si sa se rastoarne, ca si cum pozitia sa de zbor i-ar fi fost indiferenta. ... Revenit acasa, Emil Barnea, ca si cum observatia l-ar fi lasat indiferent, nu s-a grabit sa scoata filmul din aparat.
Obiectul parea sa asiste un alt aparat de zbor, lenticular, tot portocaliu, aflat deasupra unui deal, la circa 2 kilometri. ... Interesant este ca Rudan, desi avea in cabana un aparat de filmat si unul foto cu stativ, nu s-a gandit sa le foloseasca.
Daca se strica un aparat, nu-i poti iradia pe toti cu celalalt aparat, a doua zi. - Ati fost la IRO?
Investigatia PET-CT dureaza in medie 2-3 ore, din care scanarea propriu-zisa (timpul in care sunteti expus la aparat) va fi de aproximativ 15 â€" 30 de minute, in functie de tipul afectiunii de care suferiti.
"Toate aceste structuri sunt autoritati independente, care au trebuit puse, la un moment dat, in coordonarea cuiva ca ordonator principal de credite si de aceea s-a creat impresia ca prim- ministrul ar avea un aparat extrem de stufos.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca fostul presedinte al formatiunii trebuie sa ramana in partid si trebuie ca acesta sa fie aparat pentru a-si putea pastra functia de presedinte al Senatului.
Este presedintele Senatului, trebuie aparat in pozitia lui de presedinte al Senatului si integrat in structura colectiva de conducere a partidului. ... Verdictul Mircea Geoana s-a aparat de acuzatia ca ar conspira impotriva PSD si in favoarea lui Traian Basescu cu un singur argument:
Fumurile lui Basescu nu-l pot atinge pe Regele Mihai, pentru ca Regele Mihai este aparat de istorie. De adevar. Pentru prea multele jigniri aduse noua, romanilor, Basescu trebuie sa plece!
"Membrii ICR l-au laudat si aparat pe presedinte cu atata sarguinta si imaginatie incat chiar si Ceausescu l-ar fi invidiat pe Basescu" Curtea Constitutionala a amanat pentru pentru 31 iulie discutia privitoare la legalitatea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 27/2012 prin care Institutul Cultural Roman (ICR) trece din subordinea Presedintiei in cea a Senatului.
Va fi greu de aparat statul national O decizie luata in 26 februarie de Curtea Constitutionala va face mai dificil de pastrat stabilitatea Romaniei. ... Acest gen de initiative vor face greu de aparat caracterul national al statului, concluzioneaza Pieleanu.
Dragnea l-a aparat public si a spus ca indiferent de Codul de Etica al PSD, Ponta trebuie sa se afle pe liste. Practic, Dragnea ii intoarce favorul lui Ponta, cel care l-a aparat in momentul condamnarii din Dosarul Referendumul si i-a cerut sa nu demisioneze din fruntea PSD.
De pilda, in decembrie n-ar fi deloc rau sa achizitionam un aparat de aer conditionat.
google-analytics.com