Cautare

12 de rezultate pentru "anus" (2.99 secunde)
Boala este intalnita in special la femei, la care uretra este mai scurta, de numai patru centimetri, iar spatiul perineal (dintre anus si vagin) este foarte mic. ... miscarea trebuie facuta dinspre organul genital inspre anus, nu invers.
Spalati organele genitale cu apa calda, plecand de la pubis spre anus pentru a nu infecta vaginul cu microbi de la anus.
Sangele poate proveni de la orice nivel al tubului digestiv, de la nivelul cavitatii bucale pana la anus. ... - Evacuarea de sange rosu intens prin anus poarta numele de hematochezie si este rezultatul sangerarilor din surse situate in apropierea anusului si rectului (tract digestiv inferior).
se prezinta ca Glossary Link eritem rosu aprins, dureros, la 3-4cm de Glossary Link anus sau eritem perianal discret asociat cu fisuri dureroase.
In cazuri avansate se fac operatii paleative, in special anus contra naturii, iar in cazurile inoperabile se face un tratament simptomatic cu preparate antispastice sau opiacee.
Perineul este zona dintre scrot si anus. In cazul acestei interventii, este necesara si o incizie abdominala pentru inedpartarea nodulilor limfatici;
papilomavirusuri (cancerele de col uterin, anus, penis sau a unor forme de cancere orale); virusul Epstein-Barr (limfoame si cancere ORL);
O procedura simpla consta in taierea unui cartof in fasii (de forma supozitoarelor!), care se ung cu ulei si se tin in anus cat mai mult.
intestin subtire,valve ileocecala, apendice, intestin gros, rect, anus; ficat, bila) ; • Aparatul respirator (zone relfexogene: sinusuri, nas, laringe, trahee, plamani, bronhii);
O procedura simpla consta in taierea unui cartof in fasii (de forma supozitoarelor!), care se ung cu ulei si se tin in anus cat mai mult.
pachetele hemoroidale pot atinge dimensiuni suparatoare si pot fi exteriorizate prin anus, provocand diferite complicatii - sangerare, fisura anala, fistula venoasa, tromboza hemoroidala sau prolaps.
- Anus - Cele mai frecvente cauze de mancarime din regiunea anusului este pruritul cauzat de infectia cu oxiuri. Pruritul generalizat Cauza pruritului generalizat este, la aproximativ 50% dintre persoane, o boala sistemica.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
google-analytics.com