Cautare

980 de rezultate pentru "anti" (2.76 secunde)
Nu e vorba de corect sau incorect, Antena 3 e tot o televiziune anti-Basescu. ... Doar daca esti anti-Basescu poti sa apari la Antena 3.
Crin Antonescu vrea ca PNL si PSD sa oficializeze alianta anti-PDL si sa faca tot posibilul pentru a schimba guvernul si raportul de forte din Parlament.
Cum ar putea aduce scutul anti-racheta bani pentru Romania. " Scutul anti-racheta este o investitie care depaseste cu mult valoarea celor 400 de milioane de dolari pe care SUA le vor aduce, direct, in proiectul de la Deveselu.
Bine, dar Basescu este omul de care americanii au nevoie pentru a implementa scutul anti-racheta in coasta Rusiei, cum e posibil sa se dezica de el?, se vor intreba, pe buna dreptate, unii observatori.
Pe sub masa, intr-o maniera extrem de vicleana, Presedintele Traian Basescu incurajeaza trei miscari anti-UDMR. ... O a doua directie de atac anti-UDMR este incurajarea celorlalte miscari, constituite in organizatii, care graviteaza in jurul ideii de autonomie teritoriala a Tinutului Secuiesc.
Udrea este substantiv comun pentru spaga bugetara Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, la Suceava, ca parlamentarii USL vor sa fie aprobata o lege prin care sa se interzica mita electorala bugetara, aceasta urmand sa fie numita "Legea anti-Udrea", aratand ca Udrea este substantiv comun pentru "spaga bugetara".
La inceput, iesirile sale au fost privite cu o anumita suspiciune, dar sunt deja 7 ani de atitudini si reactii profun anti-democratice, anti-constitutionale din partea celui care ar trebui sa fie primul supus al legii fundamentale.
Pe de alta parte, nici Geoana nu iese foarte bine din acest conflict, practic sunt doi perdanti Ponta si Geoana, penru ca Geoana avea in spatele lui o oaste de stransura anti Ponta, nu pro Geoana, iar prin pozitionarea lui Iliescu si Nastase in aceasta varianta anti Ponta, mare parte din oastea de stransura a lui Geaona, s-a mutat in spatele astora in mod conjunctural, dar suficient cat sa nu poata sa aiba o masa veridica de tovarasi care sa stea in spatele lui pentru Comitetul Executiv care se anunta.
Geoana planuieste partidul ANTI-ILIESCU. ... "Va fi un partid anti-Iliescu, de stanga, care va aduna pe toti cei nemultumiti de actuala conducere", sustin cei din jurul lui Geoana.
Cind o tara e cuprinsa, ca de febra, de o revolta anti-Putere, cea mai fericita este, natural, opozitia.
Sarkozy si Merkel sprijina protestele anti-Basescu? (Autor: Val Valcu) Sarcoziule! Mercaloaico! Haideti in Piata, ca nu-i niciun pericol. A vorbit Vichi (Niuland) cu Igas sa nu mai dea cu gaze.
Ciobanul inter-galactic si Fecioara anti-gel Ura! ... Fecioara anti-gel isi da mana cu Ciobanul inter-galactic, pentru a face rahatul praf! Prieteni!
Pro Democratia joaca marsav anti Ponta (Autor: ... Din nefericire pentru romani, comunicatul Asociatiei Pro Democratiaeste unul politic, este pro PDL si anti USL, desi Pirvulescu este fan PNL!
3) Votantii anti-USL. ... Aici includem oamenii ramasi cu sechele de pe urma mineriadelor, "anti-comunisti", victimele propagandei, "oameni de dreapta", "aparatori ai statului de drept".
Cum eu sunt anti-basist crancen(desi cred ca nu este cazul sa va mai spun asta), propunerea de slogan a lui Mordechai ma bucura:
• Sunt constienti de cresterea brusca, si masiva, a sentimentelor anti-europene si anti-Bruxelles in Romania? • Sunt constienti de ruptura tot mai mare dintre cetatenii europeni si liderii Uniunii si ai puterilor politice nationale?
Rezultatele spectaculoase sunt mai ales roadele unor entuziasti dezinteresati care se delimiteaza de disidenta basista anti-Crin si il sustin pe presedintele PNL.
Una peste alta, cei despre care pedelistii cred ca vor pune la cale un puci ar fi rampa de lansare, imediat dupa incheierea alegerilor, a unei largi ofensive anti-Antonescu. ... Si, in orice caz, nu anti-Antonescu.
anti-basismul.
Social-democratul invoca "episodul penibil legat de numirile la Parchete si DNA" si o presupusa apropiere intre seful Guvernului si presedintele Traian Basescu, in conditiile in care "Este de notorietate faptul ca votul masiv obtinut de USL la alegeri a fost in mare masura anti-Basescu, personaj devenit odios la populatie, dar si pro-USL." Andrei Alexandru a fost purtatorul de cuvant al lui Nicolae Vacaroiu pe vremea cand acesta era premier si este considerat un apropiat al lui Vacaroiu si Ion Iliescu.
google-analytics.com