Cautare

980 de rezultate pentru "anti" (5.57 secunde)
"Victima sistemului" Dupa ce a aflat ca a fost citat de Departamentul National Anti-Coruptie (DNA), fiind unul dintre cei opt fosti si actuali ministri in cazul carora s-a dat avizul urmaririi penale in mai multe dosare, Paul Pacuraru ne-a spus ca toate acuzatiile care i se aduc nu sunt decat pure speculatii reprezentate de un joc politic dus pe seama bataliei dintre palate.
Tocmai de aceea, motiunea anti-taxa a PD-L se afla la ora actuala intre ciocan si nicovala, intre partide ce doresc eliminarea taxei, dar nu sustin demersul partidului si intre partide ce sustin taxa si ii agreaza sau nu pe initiatori.
O inscriptie vulgara anti-NATO, in limba sarba, a fost scrijelita de persoane necunoscute, la intrarea A2 din Palatul Parlamentului, pe unde se face accesul jurnalistilor la summit-ul NATO.
Candidatul PDL la functia de premier, Theodor Stolojan, a precizat, marti, ca problemele expuse de presedintele Traian Basescu se regasesc, "in marea lor majoritate", in programul anti-criza al democrat-liberalilor.
Olanda a trimis patru astfel de deputati, ai Partidului Pentru Libertate, pe fondul accentuarii atitudinilor anti-islamiste si anti-imigrationiste. Olanda a fost un model de toleranta si de integrare a imigrantilor.
Duvaz sustine ca in aceasta coalitie de guvernare cele doua partide au intrat impreuna si tot impreuna trebuie sa gaseasca un plan anti criza.
O alianta anti-Basescu, imposibila? ... Intrebat cum vede o alianta anti-Basescu, facuta de restul formatiunilor, Vasile Blaga a spus ca nu o considera viabila.
Presedintele Comisiei Udrea, Ludovic Orban, a declarat ca inregistrarea postata pe mai multe site-uri, in care membrii forului discuta despre viitoare audieri este neautorizata, dar reflecta normalitatea intr-o comisie de ancheta, neexistand niciun element al unui complot anti-Udrea.
Metodele sunt acum desuete, nu mai exista suspendarea si nici lupta anti-Parlament. ... Nici retorica anti-comunista nu mai prinde deoarece adevaratul mostenitor al FSN, pe linie informala, este PD, si nu PSD", a explicat Cristian Parvulescu.
Astfel, ati solicitat construirea unui discurs anti-populist ca trademark al PSD si punct de diferentiere fata de celelalte partide. Abordarea rationala a problemelor politice si sanctionarea derapajelor anti-democratice ale puterii trebuie neaparat sa fie printre principiile de ghidare ale mandatului nostru de opozitie.
• "Nu exista o coalitie anti-Geoana" "Initial, eu am crezut ca retragerea lui Adrian Nastase, dublata de anuntul lui Ion Iliescu, reprezinta semnalul unei coalizari anti-Mircea Geoana.
Totodata, el preconizeaza ca este posibila o coalizare a liderilor anti-Goana in cadrul PSD, inainte si dupa Congres. ... Oricum, cred ca este posibila o coalizare a liderilor anti-Geoana in cadrul PSD, inainte si dupa Congres", a explicat sociologul Mircea Kivu.
• "Votul pro-Romexpo, un vot anti-Nastase" "Faptul ca pesedistii au hotarat ca Romexpo este locul ideal pentru organizarea Congresului reprezinta, de fapt, un vot anti-Nastase.
Acceptul Romaniei de a gazdui elemente ale scutului anti-racheta a creat agitatie in randul agentilor straini aflati pe teritoriul tarii? "Exista un interes de cunoastere a acestei evolutii strategice din partea multor forte externe, legitima avand in vedere dezvoltarea strategica pentru Europa a proiectului scutului anti-racheta.
• Faptul ca v-ati spalat pe maini de orice raspundere, aratand spre Guvern si Parlament in cazul adoptarii masurilor de austeritate, nu inseamna ca lumea nu stie cine este autorul real al acestui program anti-social si anti-economic.
Nu puteti cere parteneriate la aceasta macelarire a veniturilor romanilor si la masurile aberante si anti-romanesti pe care vreti sa le luati. ... De asemenea, la fel de vinovati sunt si colegii nostri parlamentari care au votat impotriva motiunii, sustinand aceste masuri anti-romanesti.
"Diaconescu stie ca mesajul anti-sistem prinde in vremuri de criza"', pe care il puteti citi in continuare. ... Argumentul pro ar fi ca, in vremuri de criza, mesajele politice anti-sistem prind.
Potrivit lui Voiculescu, Traian Basescu promoveaza masuri anti-sociale si ilegale.
Deputatul PDL Sever Voinescu spune ca este deprimat deoarece opozitia nu se angajeaza intr-un dialog structurat cu guvernul, alegand, in schimb, sa raspunda apelului celor trei oameni de afaceri Dinu Patriciu, Dan Voiculescu si Sorin Ovidiu Vantu, cei care au mai orchestrat campanii anti-Basescu.
Prima victima a campaniei rusesti anti-spioni a fost diplomatul roman Gabriel Grecu. El a fost retinut in urma unui flagrant pus la punct de agentii rusi, care a fost inregistrat cu o camera de filmat ascunsa.
google-analytics.com