Cautare

980 de rezultate pentru "anti" (2.49 secunde)
Vaccinarile au salvat vieti cu nemiluita si au ajuns pana in pragul sa poata fi eradicata poliomielita - ca daca noi nu vedem acum poliomielita si oameni in carje si cu infirmitati este pentru ca a existat vaccinul anti-polio.
Iaurt anti matreata Spala parul cu samponul tau obisnuit (preferabil samponul recomandat de dermatolog). Aplica iaurt proaspat pe toata suprafata si freaca bine la radacina.
Enamel Pro Repair Whitening - pasta de dinti cu calciu lichid, care asigura suprafata smaltului dentar, Enamel Pro Repair Sensitive - cu efect in indepartarea durerilor dentare pana la 16 saptamani, Advance White - Extreme Whitening - pentru indepartarea petelor, stralucirea smaltului, protectie impotriva respirtiei urat mirositoare, Advance White Intense Fresh Gel - cu nivel crescut de floruri pentru protecrie impotriva cariilor, Advance White Sensitive Whitening - nitrati de potasiu, un ingredient dovedit clinic ca este benefic in reducerea sensibilitatii dentare, Brilliant Sparkle - cu bicarbonat de sodiu COOL-BREATHE " cu o puternica senzatie de menta, Original Coolmint - pasta de dinti cu bicarbonat de sodiu pentru curatare in adancime, Truly Radiant - pentru un suras radios, doar in 5 zile, Extra White For Sensitive Teeth - pasta de dinti anti-carie, de utilizare zilnica, cu gust mentolat.
- Romania anti-corupta e mai corupta decat Romania corupta. ... Ca si el a fost anti-comunist. - Asa, Dragnea! Te-a pus dracu sa nu le triplezi salariile securistilor?
Referendumul este anti-homosexuali. ... Biserica si cultele sustin o propunere alaturi de alti actori ai societatii civile, asa cum orice alta organizatie non-guvernamentala are dreptul sa isi sustina propria agenda - de la drepturile animalelor la anti-coruptie.
Si nu e vorba aici doar de efectele campaniilor anti-fumat, de acceptabilitatea sociala din ce in ce mai redusa sau de riscurile de sanatate, ci si de progresul tehnologic STOP A te angaja, astazi, impotriva progresului tehnologic, inseamna a te pune impotriva curentului.
Situatia este in avantajul presedintelui liberal, tinand cont de faptul ca Mona Musca face parte din curentul anti-Tariceanu din interiorul PNL. ... "O decizie pripita" Deputatul Raluca Turcan, una dintre vocile anti-Tariceanu din cadrul PNL, sustine ca decizia a fost surprinzatoare.
In alta ordine de idei, Moisoiu a constatat ca scena politica romaneasca este dominata in ultimul timp de un foarte puternic curent de opinie anti- Basescu. ... La PSD, Geoana a castigat alegerile cu un discurs anti-Basescu, pentru ca nu a stiut sa-si faca unul politic.
Aripa dura a partidului a inregistrat o victorie pe toate liniile si prin optiunea destul de clara a delegatilor in favoarea discursului radical anti-Basescu si antidemocrati, promovat de Ludovic Orban, precum si prin votul de blam acordat ministrului de Externe Ungureanu, perceput de liberali ca fiind "omul lui Basescu".
Motiunea anti-Macovei, care va fi dezbatuta marti, capata pe zi ce trece o miza din ce in ce mai mare pentru clasa politica.
In ceea ce priveste o posibila demitere sau revocare din functie, ca urmare a adoptarii motiunii simple anti-Macovei, in Senat, Tariceanu nu s-a exprimat in niciun fel, asteptand verdictul Curtii Constitutionale, sesizata oficial de PNL.
"Grupul parlamentar Dreptate si Adevar (PNL-PD) va solicita sa constatati si sa declarati nulitatea votului la motiunea simpla anti-Macovei.
Liderii PD intentioneaza sa le ceara partenerilor din PNL sa fie de acord cu schimbarea lui Crin Antonescu din functia de purtator de cuvant al Aliantei DA cu Teodor Melescanu, din cauza atitudinii anti-Basescu a liderului deputatilor PNL, au declarat surse din conducerea democrata.
Daca nici PSD nu va fi de acord cu noul Guvern vor urma alegeri anticipate, deci este imposibil de crezut ca PNL nu s-a consultat si nu se bazeaza in acest moment pe sprijinul social-democratilor, fiind foarte interesant de vazut reactia electoratului liberal (prin definitie anti-PSD) la aceasta mutare, cu ocazia alegerilor din 2008.
Dupa cum toata lumea stie, PSD este initiatorul actiunii anti-presedinte, social-democratilor alaturindu-li-se apoi liberalii si conservatorii. ... Parlamentarul ne-a spus insa ca, cel putin cu 24 de ore inainte de inceperea dezbaterilor parlamentare anti-Basescu, Partidul Liberal isi va anunta pozitia finala.
"Pentru partidele care au format coalitia anti-Basescu nu a mai contat doctrina si programele politice care i-au diferentiat pina la acel moment. ... Liderul democrat a mai spus si ca cei din coalitia anti-Basescu aveau o arma de rezerva impotriva presedintelui daca acesta ar fi demisionat.
Becalistii vor decide simbata daca sint in mod oficial alaturi de seful suspendat al statului, Traian Basescu, in lupta pe care acesta o duce impotriva celor ce formeaza coalitia anti-presedinte. ... "cei 322 de anti-spartani".
In replica, deputatul PLD Marian Paveliu, sustine ca mai exista cel putin patru parlamentari care si-au exprimat intentia de a semna motiunea anti-Tariceanu.
Sunt convins ca aceasta motiune va fi depusa saptamana viitoare cu toate eforturile coalitiei anti-Basescu si anti-PD, iar motiunea e necesara pentru a sti cine e la putere si cine in Opozitie.
PIN va trimite parlamentarilor europeni inca un raport anti-UDMR referitor la Universitatea Babes-Bolyai, in replica la declaratia celor trei europarlamentari ai Uniunii, de la PE, privind reinfiintarea universitatii cu predare in limba maghiara.
google-analytics.com