Cautare

1103 de rezultate pentru "anti fumat" (3.42 secunde)
• Prin renuntarea la fumat si alcool (sau maxim 250 ml vin/zi) Autoexaminarea 70% dintre cazurile de cancer mamar sunt descoperite prin autoexaminare.
Devii dependent, ca de fumat. Si mai e o si o latura normala. Trebuie sa le contii pe toate trei astea.
S-a lasat si de fumat, dar acum pufaie dintr-un trabuc, asa, de estetica. N-are nici lant de aur gros, la gat, si nici ghiuluri pe degete.
Poate renuntati la fumat sau la mancatul in exces, mai ales la ore nepotrivite. Lasati regretele pentru ca o binecuvantare neasteptata va sosi in viata dumneavoastra, duminica.
Datele se refera la femei nascute incepand cu anul 1982, (cand au inceput sa fie inregistrate si informatiile referitoare la fumat) si care au născut cel putin un copil.
Eu nu am fumat niciodata, dar, din nefericire, aceasta boala necrutatoare - cancerul - nu m-a ocolit. Ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu ca mi-a redat viata, ca mi-a oferit sansa de a fi in continuare impreuna cu familia si de a sta, astazi, in fata dumneavoastra.
alti factori favorizanti sunt reprezentati de fumat, alcoolism, unele medicamente antidepresive, antialergice si pentru tratarea racelii; infectii vaginale; dusurile intravaginale ;
Renunta la vicii Renunta definitiv la droguri, alcool sau fumat si evita fumul de tigara. Fumatul regulat scade fertilitatea si dauneaza fatului.
Am renuntat la fumat, la baut alcool si cafea si chiar si la femei, ce sa mai, am devenit un calugar."
Desi in lume mor in fiecare an peste 17.3 milioane de oameni ca urmare a acestor boli, 80% din aceste morti premature ar putea fi evitate renuntand la fumat, mancand sanatos si practicand sport.
renuntarea la fumat si consumul moderat de alcool; evitarea sedentarismului, tratarea diabetului zaharat. In primul rand, ar trebui sa se puna accent pe medicina de preventie, dar acest lucru pare sa nu fie luat in serios de catre potentialii pacienti.
alimentatie necorespunzatoare, fumat, alcool, medicamente, sedentarism, stres si anxietate. Sistemul digestiv este vulnerabil la acesti factori nocivi si astfel apar tulburarile de digestie.
Renunta la fumat Nicotina si alte substante continute de tigara au un impact negativ asupra cantitatii si calitatii spermei. Acelasi lucru se poate spune si despre alcool si droguri.
Adriana Melnic, director al Societatii Romane de Cancer, pune aceasta tendinta de crestere a numarului persoanelor afectate de MM pe seama expunerii prelungite si fara protectie adecvata la ultravioletele solare, dar si pe seama bronzului la solar, acesta din urma fiind inclus de OMS in categoria celor mai periculosi factori cancerigeni, dupa fumat si azbest.
stresul, varsta, bolile cardio-vasculare, expunerea la substante toxice si radiatii, nivel ridicat de colesterol, alcoolism, fumat. In cazul in care o persoana apropiata devine confuza, agitata sau incepe sa uite, sfatuieste-o sau insoteste-o la o consultatie la medic.
hipertensiune arteriala, dislipidemie, diabet zaharat, obezitate, fumat, sedentarism". Nici viitorul nu suna bine. In urmatoarele doua decenii, bolile cardiovasculare se vor mentine in topul bolilor care fac cele mai multe victime, iar Romania printre tarile cu risc major.
Chiar daca ai fumat pana acum, te poti lasa si acest lucru se va vedea, in timp, printr-o imbunatatire a starii tale de sanatate.
De exemplu bolnavul cu infarct va renunta la fumat, si astfel poate scapa de cancer pulmonar sau insuficienta respiratorie pe care le-ar fi determinat continuarea fumatului.
Magdalena Ciobanu, de la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" si coordonatorul programului national "Stop Fumat", a demonstrat ca, desi a aparut ca metoda de abandonare a tabagismului, totusi tigara electronica nu ne ajuta sa scapam de acest viciu.
HTA, dislipidemie, obezitate, fumat, sedentarism etc Preventia HTA incepe cu fiecare dintre noi. Adica, prin adoptarea unui stil de viata echilibrat si controlul periodic al tensiunii arteriale.
google-analytics.com