Cautare

1103 de rezultate pentru "anti fumat" (3.87 secunde)
Legea anti-specula va ajunge saptamana viitoare pe masa premierului Ciuca. ... Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a vorbit despre stadiul in care se afla legea anti-specula.
Din acest motiv coalitia anti-presedinte se da de ceasul mortii pentru a-l discredita pe Traian Basescu, iar democratii au anuntat natiunea ca si-au propus sa scape tara de sistemul ticalosit sustinut de Tariceanu si "Noua Coalitie".
Romania va primi un nou sistem modern anti-drone Armata Romana se va apara de dronele rusesti cu un sistem de la un stat partener NATO si-a dat acordul pentru transferarea sistemului anti-drone Romaniei
Un semn ca seful statului se simte bine este si faptul ca astazi a fumat, dar nu oficial, s-au amuzat medicii.
El a fumat o tigara la picioarele “unchiesului“ sau, imparatul Traian, si a refuzat intrevederea cu secretarul de stat al Vaticanului, pe motiv ca nu se cade ca un presedinte sa mearga la un ministru.
Nu am neaparat o problema cu cei care mai fumeaza prin clasa a X-a, a XI-a, si eu am fumat, ca fumau si ailalti si era asa un fel de teribilism.
S-a facut om mare, a facut Revolutia la Universitate, s-a apucat de fumat prin cenacluri si prin redactiile revistelor literare.
Esti lipsit de bun-simt, ai fumat in casa si nu te mai suport, mai bine formuleaza: Eu nu prea ma impac cu fumul de tigara, te rog, nu fumeaza pe balcon.
• Vindecarea poate fi afectata de interventiile precedente, chimioterapie, iradiere, fumat, abuz de alcool, diabet, medicamente. • Ati prefera sa faceti reconstructia de san inainte sau dupa completarea tratamentului pentru cancer de san?
O Piatra pe inima N-a fumat niciodata. Merge regulat la inot. Valorile colesterolului sunt in ordine, tensiunea putin sub limita normala.
Mai mult, ministrul Justitiei a iesit afara sa-l aduca in sala pe tanarul deputat PD, Cozmin Popp, de la fumat, pentru a vota amendamentele minsterului.
* Renuntarea la fumat. - In ce priveste alimentatia, exista recomandari? - Cu toate ca nu s-a dovedit prin studii impactul dietei asupra cistitei interstitiale, multi pacienti au observat cresterea starii de confort prin eliminarea sau reducerea consumului de alimente cu potential iritant pentru vezica.
Dupa cum puteti vedea in imagine, fumatorii pot cere sa fie coborate din tavan niste mini-locuri pentru fumat, in care-si pot dezlantui in voie viciul, fara a deranja pe ceilalti clienti ai restaurantului.
Abordarea terapeutica a HTA implica atat un regim de viata sanatos (dieta hiposodata, combaterea obezitatii, activitate fizica zilnica, evitarea stresului, renuntarea la fumat si alcool, reducerea valorilor colesterolului), precum si terapia cu diverse tipuri de medicamente, care sunt prescrise de catre medic, personalizat, in functie de nivelul cresterii valorilor normale ale TA, dar si de existenta unor boli asociate, cum ar fi diabetul.
Secretarul general al Guvernului s-a aratat deranjat si de faptul ca presedintele Basescu a fumat in timpul sedintei Executivului. "In institutiile publice nu se fumeaza, dar presedintele, fara sa ceara permisiunea, si-a aprins o tigara si salut!
Din lipsa de fonduri, Gelu Iordache (foto), primarul orasului Baneasa, a decis de doua luni sa nu mai plateasca salariile angajatilor din subordine, pentru a putea plati, in schimb, facturile la energia electrica, decontarea transportului la profesori si acordarea ajutorului social celor nevoiasi.
Si-a fumat-o de-a lungul anilor! In cel mai bun caz, apararea sa si protestul sau pot provoca un zambet, asta dupa ce au starnit in presa europeana acuze, critici, ironii si obiectii.
Agerpres informeaza: PSD Constanta, impotriva initiativei legislative a deputatei Manuela Mitrea de interzicere a fumatului.
respectarea reglementarilor privind fumatul si focul deschis in spatiile amenajate ca sectii de votare, cat si in apropierea acestora, amenajarea locurilor de fumat in afara constructiei;
Smecheria cu intorsul la popor a mai fumat-o si nu i-a placut asa tare. Acum vajaie pipota in el cand vede cat il iubesc pe el alde Pisti si Ildiko.
google-analytics.com