Cautare

1103 de rezultate pentru "anti fumat" (3.69 secunde)
Pretedintele UDMR Marko Bela l-a informat pe Ferenc Gyurcsany, primul-ministru al Republicii Ungare, despre initiativele legislative ale PC ti PRM considerate de Uniune ca anti-minoritare.
Anghel a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca in opinia sa, este nevoie ca Partidul Conservator sa gaseasca modalitatile de a convinge alte formatiuni politice pentru formarea unei aliante politice "anti-Basescu". ... tabara pro-Basescu si tabara anti Basescu.
O delegatie a Partidului Verde, condusa de coordonatorul de presa, Nikos Koudounis s-a deplasat, joi, in zona "Timpuri Noi", pentru a sta de vorba cu manifestantii anti-NATO, se arata intr-un comunicat remis publicitatii.
Presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, i-a acuzat pe actualii guvernanti de incompetenta, lipsa de profesionalism, de luarea unor masuri "pompieristice" si i-a cerut premierului Emil Boc sa prezinte un plan anti-criza, in caz contrar PNL urmand sa ceara sesiune extraordinara a Parlamentului.
Mesajul anti-sistem, adica omul ridicat impotriva celor care ne-au condus, prost, destinele, dupa revolutie, al lui Traian Basescu, este ridicol, deoarece presedintele Basescu a fost timp de aproape 16 ani - atentie mare - in functii executive importante ale statului roman, fiind, din acest punct de vedere, demnitatul cel mai "titrat".
Nu pricep de ce cred ei ca Basescu e anti-PSD. ... Ce inseamna votul anti-PSD? ... Pai daca tu votezi impotriva unuia, ai senzatia ca ai castigat si ala ajunge la putere, te cam pisi pe votul anti si pe ala cu care ai votat.
Se duse dracu de suflet si anti-securismul, dupa ce sucomba si anti-comunismul? ... Nu ne-au adus nimic cele doua curente anti:
"La nivelul Capitalei a aparut, in principal pe fondul crizei economice, o reactie cvasi-generalizata impotriva ciocoismului ostentativ, a imbogatitilor care au impinzit orasul cu palate, masini de superlux samd, care sfideaza criza cind altii nu au ce pune in gura, care acumuleaza datorii imense la fisc cind altii sunt taxati la singe, ceea ce duce la o revigorare a mesajului anti-coruptie, specific dreptei, care fusese abandonat la un moment dat.
Poate ar fi fost, totusi, o idee buna ca mesajul anti-Ungureanu al lui Geoana sa fie popularizat ceva mai mult de pesedisti.
"Decizia CCR reprezinta o victorie a spiritului civic din Romania" Decizia Curtii Constitutionale demonstreaza masiva falsitate a intregii campanii anti-Romania dusa de PDL, doar din ratiuni politice, pentru ca domnul Traian Basescu sa ramana la Cotroceni, afirma analistul politic Bogdan Teodorescu, pentru Inpolitics, el explicand de ce aceasta decizie a CC reprezinta "o victorie a spiritului civic din Romania".
La rusi nu a tinut, pentru ca MacFaul, care si-a permis, inainte de acreditare, sa ia legatura cu opozantii anti Putin a fost imediat amenintat cu expulzarea. ... In acelasi timp, Boc a fost chemat in Israel, unde durii anti Netanyahu si anti Perez i-au cerut sa cedeze.
o miscare anti-sistem, de tipul celei visate de Basescu, in stare sa atraga atentia celor dezgustati de sistemul politic actual de la noi, se naste in general spontan, in jurul unei personalitati ori al unui eveniment;
In aceste conditii, pe care le cunosc bine si Antonescu, si Voiculescu, si membrii sectei anti-basiste "Martorii Antenei 3", singurul lucru care se poate face este sa construiesti diverse compromisuri, pentru a putea schimba ceva.
Orientarea anti-Basescu este fireasca, intrucat cititorii cu simpatii portocalii s-au orientat spre alte site-uri. ... Acelasi public anti-basist se astepta la o reactie mai ferma a premierului, doreau ca acesta sa lupte cu presedintele. Personal, apreciez ca publicul anti-Basescu nu e inca dezamagit de Ponta, ci asteapta o noua batalie.
Dincolo de anti-securismul de excursie, exista, in societatea noastra, un bizar cult al securistului, o dezgustatoare prosternare in fata epoletilor.
e mai cinstit sa spui ca vrei intarita o zona ideologica, decat sa ceri presa pro-X sau anti-Y (Geoana a fost oportunist in stilul sau inimitabil cu alta formulare - condamnarea comunismului si a mineriadelor. Anti-Iliescu adica.
Din nefericire, exista o serie intreaga de divergente ideologice fundamentale intre cele doua aripi ale coalitiei anti-Basescu. ... Impartirea portofoliilor ministeriale va fi, ca de obicei, o problema majora care poate bloca orice activitate a coalitiei anti-Basescu.
un consilier al lui Voiculescu urma sa imparta fluturase pro Basescu unor suporteri olandezi (!), care ar fi trebuit sa scandeze lozinci pro Basescu, ceea ce ar fi atras reactia suporterilor romani, care trebuiau sa scandeze in replica lozinci anti-Basescu.
USL nu sustine ACTA in forma sa actuala Liderul PSD, Victor Ponta, a scris pe contul sau de Facebook, ca nu este acord cu aplicarea acordului anti-piraterie ACTA in forma sa actuala, promitand ca USL va suspenda aplicarea acestei masuri, daca va ajunge la guvernare.
AVG Anti-virus Free 2011 - dupa parerea mea cred ca este cel mai complex antivirus gratuit la ora actuala. Printre facilitati amintesc doar anti-spyware, link scanner si anti-rootkit.
google-analytics.com