Cautare

1102 de rezultate pentru "anti fumat" (2.61 secunde)
"Blocajul putere-opozitie avantajeaza partidul lui Dan Diaconescu" "O spun de dragul ideii de societate democratica, se confirma in toate sondajele, si ale noastre ale opozitiei, si ale puterii si ale celor independenti, ca partidul aflat la guvernare a fost ajuns din urma de un partid anti-sistem, de partidul dnului Dan Diaconescu.
Taierile salariale si ale pensiilor sunt masuri anti-sociale si anti-economice Fostul presedinte al Romaniei Ion Iliescu invitat la Antena 3: ... Masura de taiere a salarilor si a pensiilor nu este doar o masura anti-sociala este si o masura anti-economica, afectand puterea de cumparare a cetatenilor".
Ar fi de mirare daca ai sti despre Romania mai mult decat faptul ca ai acolo un locsor unde bravii tai militari, cand nu se incaiera din pricina diferitelor fufe de prin servicii(ca la voi serviciile sunt dambla mai mare ca oriunde in lume!), vor monta niste fierotenii din scutul anti-racheta, spre bucuria celor care le produc, scump si prost.
Traian Basescu trebuia sa isi pastreze gloantele pentru situatii speciale Dupa ce protestatarii anti-Basescu au fost cotonogiti zdravan de bastoanele si bocancii jandarmilor, Gabriel Liiceanu, un asa-zis pilon de sustinere al regimului, a dat fuga la postul public de televiziune pentru a interpreta kantian si marxist evenimentele din ultimele zile.
Pe blogul Adinei Banea a aparut un interviu cu Mihai Dragomir - profesor, antrenor fitness, specialist anti aging si autor almecanismelor renasterii prin miscare Sub rabdarea, inspirația, dedicarea si empatia unui mentor in educatie fizica si nutritie, nenumarate vieti au fost deviate la 180 de grade de la nesiguranta, apatie, despresie si chiar conditii medicale grave.
Daca aveti instalat acest program ilegal, va recomandam sa va verificati calculatorul cu un program anti-malware precum Reimage pentru a vedea daca au fost instalate si alte programe malitioase odata cu zip-ul KMSPico.
Se numeste ANTI CsD, este compusa de Carla's Dreams si produsa de Alex Cotoi.
Aura Calina, partenera de viata a lui Mihai Dragomir, initiatorul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul si singurul concept de fitness anti imbatranire din Romania, a sarbatorit ieri implinirea a 40 de ani.
Mariustuca.ro / Regimul anti-cancer: ... In opinia acestuia, sunt alimente privilegiate (anti- cancer) si alimente ce trebuie evitate (pro-cancer). Prin alimentatia care previne cancerul trebuie sa intelegem o alimentatie echilibrata nutritional, adica un raport bun intre alimentele pro-cancer si alimentele anti-cancer.
Diagnosticul de intoleranta la gluten se stabileste coroborand manifestarile clinice cu analizele de laborator (anticorpi anti-transglutaminaza, anti-endomisium, anti-gliadina, anti-peptide gliadinice deamidate) si examenul histopatologic al biopsiei intestinale obtinuta prin endoscopie digestiva superioara si examen histopatologic.
Dan Tapalaga) N-as putea spune exact cand s-a nascut in mintea celor din PSD ideea de a folosi tema anti-gay in campania electorala, cert este i-au mirosit bine potentialul. ... Au introdus tema anti-gay in campanie castigand bisericile de partea lor.
- Fost sportiv de preformanta indrumat catre handbal, practicant de lupte, corupt de artele martiale si indragostit de fitness, Mihai Dragomir are o cariera de peste 22 de ani in lumea sportului, fiind astazi Imagine si Promotor al Fitness-ului in secolul 21 si parintele primului si singurului concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept.
De asemenea, are si efect anti-depresiv, fiind foarte utila pentru tratarea cazurilor, foarte frecvente, de pacienti la care impotenta hormonala este dublata si accentuata de un blocaj la nivel emotional (impotenta psihica).
Programul Gandeste sanatate cuprinde antrenamente de alergare, traininguri de nutritie, coaching anti-fumat, abonament la sala. Trei antrenori vor fi alaturi de angajati in aceste trei luni:
Ma refer, desigur, la faptul ca asa numita lege anti-fumat a fost pusa in aplicare la jumatatea lunii martie a acestui an, dar se afla deja in curs de analiza si dezbatere spre aprobare amendamente de schimbare a acestei legi.
A existat o larga coalitie de presa anti-Basescu, dar ea nu a fost nici totala si nici omogena. De fapt, presa traditionala anti-PSD a continuat sa fie, mascat, si anti-Geoana.
blocul anti si blocul pro-Basescu. In blocul anti-Basescu, USL este forta dominanta, desi se vor alatura probabil si cateva partide de apartament, din categoria celor care dau mereu culoare alegerilor romanesti.
pentru ca trebuie sa absorbim fonduri europene, si ca e o masura anti-criza! ... N-ati luat patru ani o singura masura anti-criza, si faceti din alegeri comasate marele proiect anti-criza.
Pacientii vindecati vor pastra pe tot restul vietii in organism anticorpii anti-VHC formati de sistemul imunltar in urma infectiei acute. ... Test preliminar de Identificare a anticorpilor anti-VHC.
Geoana a afirmat ca decizia de miercuri a Curtii Constitutionale cu privire la motiunea simpla anti-Macovei, adoptata saptamana trecuta de Senat, nu face ca respectiva motiune sa fie "mai putin importanta, valoroasa si clara".
google-analytics.com