Cautare

1103 de rezultate pentru "anti fumat" (3.45 secunde)
Efectul lui este imediat, iar remediu pentru boli sau afectiuni mai bun decat somnul nu exista! 21. Renunta la fumat! Un pachet de tigari fumat zilnic, timp de 10 ani, iti reduce viata la jumatate!
Societatea Romana de Pneumologie si Centrul National pentru Renuntarea la Fumat din cadrul Institutului National de Pneumologie "Prof. ... Cancerul pulmonar este cel mai frecvent neoplasm provocat de fumat, constituind prima cauza de mortalitate prin cancer in lume (17% dintre neoplasme la barbati si 12% la femei).
Cauza principala a cancerului pulmonar este reprezentata, la peste 90% din pacienti, de fumat. ... Diagnosticarea cancerului pulmonar este dificila, deoarece simptomele lui pot fi confundate cu cele ale unei raceli persistente sau cu tusea cauzata de fumat.
Cauza principala a cancerului pulmonar este reprezentata, la peste 90% din pacienti de fumat. ... Diagnosticarea cancerului pulmonar este dificila, deoarece simptomele lui pot fi confundate cu cele ale unei raceli persistente sau cu tusea cauzata de fumat.
In tara noastra, se deruleaza programul national "Stop Fumat", coordonat de Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", si vine in sprijinul persoanelor doritoare sa scape de acest viciu.
Deci, bunicul dumneavoastra a fumat, mama nu a fumat, dumneavoastra nu fumati, dar impactul fumatului bunicului se transmite si la dumneavoastra prin modificarile epigenetice.
Un nou studiu demonstreaza ca alaptatul contribuie la renuntarea definitiva la fumat. ... Potrivit studiului, 70% dintre femeile care au renuntat la fumat in timpul sarcinii au revenit la acest viciu la un an dupa ce au nascut;
Temporar, nicotina atenueaza simptomele de anxietate, de depresie, precum si sindromul deficitului de atentie, iar acest lucru ar putea explica de ce persoanele cu tulburarile mentionate se apuca serios de fumat.
Alaturi de cancerul pulmonar, cancerele faringolaringiene si alte forme de cancer sunt provocate de fumat. ... intreaga locuinta a fumatorilor este impregnata cu particule de tutun din care substantele toxice sunt eliberate constant afectand pe toti membrii familiei (fumatul inconstient sau asa numit fumat la mana a treia).
renuntarea la fumat, reducerea consumului de alcool, reducerea expunerii la soare, cresterea activitatii fizice si scaderea in greutate. In statele in curs de dezvoltare, majoritatea cancerelor (de ficat, de col uterin) sunt determinate de infectiile cronice, astfel ca rolul vaccinarii anti-HPV, anti-hepatita B devine esential.
In acelasi timp, asemanarile cu revolutiile anti-comuniste din anii 80, izbucnite in Europa Centrala si de Est, nu sunt cu totul intamplatoare. ... Intre miscarile de tip "Occupy" si cele anti-globaliste exista o diferenta de nuanta.
Miscarea anti-comunista condusa de Marian Munteanu era considerata, in 1990, ca fiind o rebeliune legionara redivivus. ... In 2016, Marian Munteanu, candidatul PNL la functia de Primar al Capitalei, primeste acuzatii de legionar, agent al unor forte anti-europene, pericol pentru democratie etc.
Faptul ca PNL si-a construit intreaga campanie electorala pe mitul Eroului Salvator” incarnat caricatural de Dacian Ciolos, luat cu imprumut si impartit cu un partid anti-sistem (USR), a intarit electoratului impresia de improvizatie, amatorism si oportunism in legatura cu partidul Bratienilor si al lui Blaga&Co!
Cu fețele acoperite de mastile Guy Fawkes, devenite simbolul mondial anti-ACTA si al anonimatului, cu fetele inghetate infasurate in fulare, din care mijeau doar ochii ce clipeau mai des ca de obicei, tinerii craioveni n-au fost "huligani" ... Protestatarii anti-ACTA nu intelegeau ce se intampla.
- radiografie - ecografie - rezonanta magnetica Anticorpi anti CCP Obiectivele tratamentului: ... anti-TNFa (infliximab, etanercept, adalimumab) anti-IL 6 (tocilizumab) anti-limfocite B (rituximab) Alte metode:
- Victoria lui Trump consacra consolidarea curentului anti-sistem la nivelul democratiilor occidentale, al carui prim semn major a fost victoria taberei Brexit in Marea Britanie, pe 23 iunie a.c., la care se adauga semnale rau prevestitoare din Franta si Germania, dinspre partide nationaliste aflate in ascensiune.
Ceea ce nazistii numeau Aktion si reprezenta, in fapt, transpunerea in realitate a unei sistematice politici rasiale anti evreiesti invedera un caracter total planificat si deliberat, se baza pe o mobilizare colosala a multitudinii resurselor materiale, aflate la indemana statului, a unor forte masive (organe de represiune, armata, birocratia administrativa, organizatii paramilitare), pe o legislatie discriminatorie erijata in ratiune fundamentala de stat, vizand distrugerea in intregime a populatiei evreiesti, mai intai la scara societatii germane si, ulterior, la nivelul Europei ocupate de nazisti si al statelor satelite celui de al III-lea Reich.
Motiunea anti-Macovei ar putea activa clauza de salvgardare, chiar in ultimul moment, adica in luna iunie a acestui an. ... Intr-un interviu acorat in exclusivitate pentru Deutsche Welle, Susanne Kastner, vicepresedintele Bundestagului considera motiunea anti- Macovei "un semnal deosebit de grav la adresa Uniunii Europene".
Declaratiile presedintelui Traian Basescu, referitoare la scutul anti-racheta dorit de americani, sunt fabulatii deoarece, in urma cu numai cateva zile, presedintele Barack Obama a anuntat, public, ca nu exista bani pentru un astfel de proiect, sustine analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Fostul presedinte a mai spus ca o asemenea mentalitate "anti-constitutionala, anti-democratica" a sefului statului confirma faptul ca "actiunea politica din 2007 de suspendare a sa a fost motivata". ... Acestea (declaratiile - n.r.) vorbesc despre o mentalitate nedemocratica, anti-democratica si anti-constitutionala a domnului Basescu.
google-analytics.com