Cautare

1102 de rezultate pentru "anti fumat" (4.39 secunde)
Ne-a marturisit ca anul trecut a participat la o campanie anti-fumat, in care nu a fumat timp de o saptamana, sub monitorizarea unei doctorite si recunoaste ca ar face bine sa renunte de tot.
Totusi, noua directiva anti-tabac, adoptata la 26 februarie anul acesta, prevede interzicerea lor, dupa o perioada de retragere progresiva de patru ani, adica nu inainte de 2018-2020.
Programul a cuprins antrenamente sportive, nutritie, consiliere anti-fumat si alte activitati sanatoase.
Recunoscut la nivel mondial, conceptul de fitness anti aging Cardio Mix, ca si metoda de antrenament - pregatire fizica, creste pierderea in greutate si in special creste procesul de remodelare a corpului cu efecte pozitive generale de sanatate.
Creat de renumitul specialist in fitness Mihai Dragomir - programul concurs Slabeste Sigur si Natural are la baza Conceptul de fitness anti aging Cardio Mix.
PDL a guvernat si alaturi de PNL si UDMR (si acest lucru s-a intamplat) este, de asemenea, putin probabil ca se va mai intimpla in viitorul apropiat - PSD si PNL formeaza acum o coalitie declarat anti-Basescu si anti-PDL.
In sensul ca frontul anti-PSD e pozitiv si lupta pentru statul de drept, in timp ce frontul PSD actioneza negativ impotriva Justitiei. ... Din acelasi motiv, sa mai admitem ca afirmatiile optimiste ale reprezentantilor frontului anti-PSD s-ar confirma.
primul seminar regional organizat de Organizatia Maritima Internationala (IMO) referitor la sistemele anti-vegetative. ... "Acest seminar este primul eveniment de acest gen organizat de Organizatia Maritima Internationala in legatura cu Conventia referitoare la controlul sistemelor anti-vegetative.
Daca vorbim de anti aging si de fitness, atunci amandoua fac casa impreuna cu Mihai Dragomir, antrenorul fitness specialist care a inventat primul si singurul concept de fitness anti aging din Romania - Cardio Mix Anti Aging Concept - singurul brand de fitness anti aging de la noi din tara.
Fenomenul a capatat amploare deoarece discursul anti vaccin este raspandit prin intermediul a doua canale cu audienta mai mare decat orice autoritate guvernamentala sau medicala.
Acestea sunt in prezent cel mai nou trend in industria de beauty si anti-aging, tot mai multe femei alegand sa introduca in ritualul lor de frumusete si astfel de produse speciale.
Din ianuarie, in Romania au loc zilnic proteste sub flamura #REZIST ONG-ul care a lansat campania #REZIST in Romania - De-Clic.ro - este direct legat de MoveOn.org (care organizeaza proteste anti-Trump in America).
Astfel mi-am dedicat munca, viata si cariera - copilului meu de suflet, Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - primul singurul concept de fitness anti aging din Romania. - De ce fitness anti-aging?
Totusi, mineriada parlamentarilor nu a inceput cu aceasta comisie de anchetare a presupuselor devieri anti-constitutionale ale Presedintelui. ... Iata cum inteleg parlamentarii romani lupta anti-corputie!
Fitness specialist, este singurul om din industria fitnesului romanesc care si-a creat propriul concept de fitness - Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept. Din 2006 marca de fitness anti aging creata de renumitul antrenor sculpteaza trupurile vedetelor si nu numai, si este secretul care il mentine tanar.
sportiv de performanta, multiple diplome si trofee, membru FRCF si antrenor de fitness din 1996, arbitru national si intrenational, profesor antrenor specialist in fitness, numit de IFBB Promotor al Fitness-ului in Romania, creator al singurului concept de fitness anti aging din tara Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept si ma opresc aici pentru ca am promis ca voi fi scurt.
Bunaoara, scumpirea tigarilor care a determinat comerciantii sa doseasca viciul sub tejghea sau sa alarmeze fumatorii inraiti sa-si faca provizii, l-a determinat pe insusi presedintele Romaniei, Traian Basescu, sa spuna ca se lasa de fumat!
In fiecare din ultimii ani, cheltuielile Sistemului public de sanatate din Romania aferente afectiunilor cauzate de fumat depasesc 1 miliard de lei, adica aproape 6 procente din bugetul total alocat Sanatatii.
Totodata, in nota de fundamentare a OUG se explica faptul ca prin majorarea nivelului accizelor "pentru unele produse supuse accizelor armonizate care nu constituie bunuri de stricta necesitate, precum bauturile fermentate, altele decat bere si vinuri, produse intermediare, tigarete, tigari si tigari de foi si tutunuri de fumat" se urmareste asigurarea necesarului de venituri la bugetul de stat, dar si a unui "mediu concurential echitabil pentru producatorii si comerciantii de bauturi alcoolice".
Dupa acest experiment, multi dintre respondenti au declarat ca le vine mai greu sa nu foloseasca internetul decat le-ar veni sa renunte la fumat sau la alcool.
google-analytics.com