Cautare

1103 de rezultate pentru "anti fumat" (6.43 secunde)
Mituri pentru renuntarea la fumat E nevoie de vointa ca sa te lasi de fumat! ... Antrenarea vointei in procesul lasatului de fumat suna prohibitiv: ... Daca ma las de fumat, voi traversa un sevraj oribil.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "Apel pentru o interventie energica la nivelul politicilor nationale anti-fumat" , pe care o puteti citi in continuare.
Acesta a povestit cum s-a lasat de fumat. ... A citit-o si a fost convins sa se lase de fumat. ... Cei de la Editura Humanitas intentionau sa scoata un audio-book despre cum sa te lasi de fumat. ... Am fumat timp de 23 de ani!
M-am saturat de anti-comunistii lu’ tarnacop! Prea mult rahat e inghesuit sub lintoliul straveziu al anti-comunismului. ... Comunismul a crapat, l-a luat dracu’, s-a imputit si putrezeste, dar anti-comunistii au devenit teribil de activi!
Majoritatea fumatorilor care cunosc consecintele tabagismului isi doresc sa se lase de fumat.
Magda Marincovici Intr-o tara ca Romania unde zilnic mor 70 de oameni din cauza bolilor provocate de fumat, amanarea legii care interzice fumatul este intr-adevar o incercare de joaca criminala cu viata romanilor.
ele reprezinta colectia de lucrari de arta anti-fumat reunite sub numele De la nicotina la arta, inspirate de PROFI.
Exista numeroase motive care sustin renuntarea la fumat, iar Ziua Mondiala Fara Tutun este sustinuta intens de Organizatia Natiunilor Unite, inclusiv prin promovarea unor masuri diverse in scopul diminuarii fumatului la nivel mondial.
Daca renunți la fumat, chiar si dupa ce ai fumat timp de mai mulți ani, riscul de cancer la plamani este semnificativ redus. ... Dar cancerul la plamani apare si la persoanele care nu au fumat niciodata si care nu au fost nici fumatori pasivi.
Si nu e vorba aici doar de efectele campaniilor anti-fumat, de acceptabilitatea sociala din ce in ce mai redusa sau de riscurile de sanatate, ci si de progresul tehnologic STOP A te angaja, astazi, impotriva progresului tehnologic, inseamna a te pune impotriva curentului.
de la MS la OMS, de la OMS la MS, la Parlament, la ONG, la Stop fumat etc. ... Scopul scuza mijloacele, faza pe anti-coruptie:
M-am saturat de anti-comunism M-am plictisit de anti-comunism! Unde te intorci dai tot peste mistreti anti-comunisti, care au descoperit bravura rezistentei la douaj’ de ani de la moartea comunismului.
Tabagismul reprezinta cea mai mare cauza de deces din lume care poate fi prevenita, sase milioane de persoane murind in fiecare an din aceasta cauza, iar numarul victimelor ar putea creste la opt milioane pana in 2030, se arata intr-un comunicat de specialitate al programului Anti- fum.
Sansele si capcanele frontului anti-PSD (Autor: Andreea Pora) PSD si Ponta pot fi infranti doar daca pe dreapta apare Liderul - imposibil -, fie daca frontul anti-PSD isi largeste bazinul electoral, iesind din capcana in care vrea sa-l arunce masinaria PSD, cea a basismului.
anti-gratierea. Dupa anti-coruptie, avem acum si anti-gratierea, noul obiectiv al Sistemului. ... In disperare de cauza, Iohannis a aruncat strazii manipulate guma de mestecat a anti-gratierii, marfa proaspata, buna de prostit multimea.
Despre motivele care sustin renuntarea la fumat se stiu atatea, incat pare aproape redundant sa le mai mentionez. ... Astfel, multi cetateni europeni au declarat ca s-au lasat de fumat in cele din urma, ca urmare a interzicerii fumatului in spatii publice si in spatii inchise.
mariustuca.ro / Enzima mancatoare de nicotina, care ajuta la renuntarea la fumat! ... Magda Marincovici) Cercetatorii americani au descoperit o bacterie care va revolutiona terapiile destinate renuntarii la fumat.
Initiativa Ministerului Sanatatii de a-i obliga pe fumatori sa renunte la viciul lor, initiativa laudabila de fapt, ar trebui ca, pe langa masurile punitive destul de dure, sa le puna acestora la dispozitie si un suport medical la care sa aiba acces toti cei care se lasa de fumat.
Ion Iliescu crede ca, pentru "mentalitatea anti-democratica si anti-constitutionala", pesedintele Basescu mai merita o "actiune penalizatoare" Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca declaratiile presedintelui Traian Basescu, anterioare sefului ANAF, Sorin Blejnar, cu privire la liderul social-democratilor, Victor Ponta, intr-o lume civilizata, ar crea un scandal public, "care ar merge pana la destituire", si afirma ca asemenea afirmatii reprezinta un motiv pentru "o actiune penalizatoare".
Regizorul acestui film despre viata sanatoasa este conceptul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept - Singurul concept de fitness anti aging din Romania este Conceptul care a slabit nenumarate editii concurentii faimosului concurs Mens Health - Da jos Burta.
google-analytics.com