Cautare

699 de rezultate pentru "antena1 calarasi" (2.92 secunde)
Copaci cazuti peste masini la Calarasi din cauza vantului puternic! ... Catalin Nitu) Mai multe masini au fost avariate in urma cu cateva minute din cauza unei furtuni care s-a abatut peste orasul Calarasi.
Primaria Municipiului Calarasi impreuna cu Asociatia Mila 23 a maestrului Ivan Patzaichin organizeaza pe 1 iulie 2018 Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean In data de 27 iunie 2018, se va incheie perioada de sustenabilitate a proiectului Ziua Dunarii - Ziua Pestelui Dunarean, proiect implementat de UAT Municipiul Calarasi si finantat prin Programul Operational de Pescuit 2007 -2013, masura 2.1.1 - Imbunatatirea competitivitatii zonei de pescuit, prin investitii in vederea imbunatatirii mediului de viata.
Observator de Calarasi: ... Luminita Iordache) Reprezentantii Primariei Municipiului Calarasi au depus proiectul cu titlul Promovarea incluziunii sociale prin infiintarea unui club al pescarilor dunareni din municipiul Calarasi. ... Realizarea lucrarilor de interventie are ca scop transformarea cladirii intr-un loc de referinta pentru comunitatea locala a pescarilor dunareni din municipiul Calarasi.
ADEVARUL DE CALARASI: ... Ionela Stanila) Cinci calaraseni, cu activitate si rezultate remarcabile se afla pe lista celor care urmeaza sa primeasca titlul de cetatean de onoare in cadrul manifestarilor organizate in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi.
Observator de Calarasi S-a sistat trecerea cu bacul si ferryboat-ul de la Chiciu (Autoare: ... Anuntul a fost facut de prefectul judetului Calarasi, George Iacob pe o pagina de socializare. ... Cota apei la Calarasi - 114 cm - 2 cm, a postat prefectul judetului Calarasi, George Iacob. ... Pompei Samarian Calarasi.
Have you ever been to Calarasi? ... In Calarasi este un pietonal in Centrul Vechi al orasului unde nu vezi nici tipenie de om. ... Am fost de vreo 12 ori la Calarasi, dar niciodata nu vazusem gara.
Din text, intelegm ca publicistul, originar din Calarasi, se gandeste sa scrie o povestire despre Calarasiul anului 2050, inspirat de o nuvela pe aceeasi tema a marelui vizionar Jules Verne.
Calarasi In orasul Calarasi, la fel ca si in alte orase dunarene, exista o misterioasa retea de tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
Dr Emil Strainu, militar de cariera si pasionat cercetator al enigmelor de pe Terra, confirma existenta unui tunel pe sub Dunare, in zona Calarasi-Silistra, mai precis in punctul Chiciu-Ostrov. ... Iata pasajul in care este confirmata existenta tunelului pe sub Dunare, mai mult ca sigur in zona Calarasi-Silistra:
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
Puteti citi in continuare articolul amintit, despre un complex turistic ce beneficiaza de o amplasare ideala, la 4 Km de orasul Calarasi, in inima naturii si pe malul bratului Borcea. ... El are o vechime mare in turism, fiind multa vreme angajat la BTT Calarasi.
Un barbat din Calarasi, suspect de comiterea a 5 furturi si a unei talharii, a fost retinut depolitisti.
O fetita de patru ani si jumatate a fost accidentata mortal, luni seara, pe o trecere de pietoni din Calarasi, de o autoutilitara al carei sofer a fugit de la locul accidentului.
Deputatul Constantin Tudor, fost prefect al judetului Calarasi, a anuntat ieri in plenul Camerei ca a demisionat din PSD si ca s-a inscris in Partidul Umanist.
Feribot-ul care asigura traversarea Dunarii cu feribotul, intre Chiciu (Calarasi) si Silistra redevine functional la inceputul lunii august 2014 Dupa ce in urma cu 3 ani, circulatia intre cele doua maluri ale Dunarii s-a blocat, feribot-ul din Calarasi si Silistra are toate sansele sa fie repornit.
Sala Polivalenta Calarasi va gazdui in sezonul competitional 2014-2015 multe meciuri de LIGA NATIONALA ! Alaturi de echipa - Dunarea Calarasi - Futsal , CSM Calarasi a promovat in liga nationala de handbal masculin !!
Doru Ioan Taracila este nemultumit de modul in care functioneaza acum, la Calarasi, PSD, partid in care detine acum doar simpla calitate de membru, dupa ce a renuntat la toate functiile pentru a accepta numirea ca prefect, anul trecut, post pe care l-a ocupat pana la iesirea de la guvernare a PSD.
Oamenii povestesc ca astfel de situatii ar fi numeroase printre legumicultorii din zona comunei doljene Calarasi, dar si prin localitatile mai apropiate de Craiova. ... Se pare insa ca in comuna invecinata - Calarasi - se poate.
Varujan Vosganian a participat la inaugurarea liniei de productie de sticla laminata Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a participat joi, 5 septembrie, la Calarasi, la inaugurarea liniei de productie de sticla laminata din cadrul fabricii Saint-Gobain Glass.
Leonida Jecu a distribuit pe Facebook postarea publicata de Realitatea din Calarasi: ... Continutul e tabloid si irelevant, somajul e o realitate nefasta a meseriei de jurnalist, independenta editoriala e inexistenta.Si atunci, ce rost are aparitia unui ziar nou la Calarasi in acest context?
google-analytics.com