Cautare

943 de rezultate pentru "antena" (3.05 secunde)
Astfel, potrivit deciziei CNA, "Antena 1 a incalcat grav dreptul la viata privata, onoare si reputatie, precum si dreptul la propria imagine ale dlui Emil Boc".
Astfel, potrivit deciziei CNA, "Antena 1 a incalcat grav dreptul la viata privata, onoare si reputatie, precum si dreptul la propria imagine ale dlui Emil Boc".
In schimb, Antena 3 a atins o audienta-record. ... Antena 3, pe locul 1 Emisiunea "Sinteza zilei" de marti seara s-a bucurat de o audienta-record.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 50.000 lei postul de televiziune Antena 3 pentru dezechilibrele comise la emisiunile electorale difuzate in perioada alegerilor locale din 10 iunie, informeaza Agerpres.
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group.
In acest spirit de familie, a fost creata, acum 20 de ani, Antena 1. ... In urmatoarea perioada se vor lansa emisiunile de vara, dar si Antena Play, platforma online a tuturor televiziunilor din grup.
Mergi la Antena 3 si spune tot. ... Antena 3 te va accepta in emisiune. Joaca tare si rapid, mai e putin!
Toti colegii mei de la Antena 1 si 3 erau acolo.
Antena 3 traverseaza momente foarte dificile din momentul anuntului privind evacuarea din sediu, venit de la ANAF - Guvern. ... Iata ce a scris Mihai Gadea, CEO Antena 3, pe Facebook :
Puteri infime pe antena pentru protejarea sanatatii publice Din punct de vedere tehnic centralele si statiile Cosmote din intreaga tara sunt de ultima generatie, toate echipamentele necesare functionarii retelei fiind asigurate de doi furnizori de prestigiu din domeniul comunicatiilor internationale, respectiv de Siemens si Ericsson.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. ... "Lumea crede ca Loredana s-a imbogatit de cand este angajata in Antena, insa nu este deloc asa, dimpotriva...
A fost invitat permanent la Sinteza zilei cu Mihai Gadea (Antena 3), moderatorul emisiunilor Zig-Zag (Antena 3) si Ora presei (Antena 2).
A colaborat cu mai multe posturi de televiziune, printre care TVR 1, Antena 1 si Pro TV.
Andreea Berecleanu a vorbit pentru prima data, pentru Antena Stars, despre motivele principale care au dus la decizia extrema a separarii: ... Apoi, a urmat un an de Antena 1, iar din 1995 pana in 2003 a prezentat stirile la Pro TV.
Antena 3 : ... Aceleasi nume pentru sefia Parchetelor au fost vehiculate si de social-democratul Madalin Voicu, marti seara, la Antena 3.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
Cand au observat unele interferente pe ecran, au crezut ca poate vantul a rasucit antena. ... A vazut ca antena e in ordine, dar deasupra casei se afla un obiect luminos. ... S-a auzit un zgomot puternic, insotit de o izbucnire de lumina, si antena a cazut la pamant.
Difuzarea acestui film de catre Antena 1 a ridicat valul de oarecare mister care plana asupra acestui documentar. ... Totusi, felul in care s-a a€žexteriorizata€œ regizorul in cadrul dezbaterii de la Antena 1 ne pune in garda asupra scopului pentru care a fost realizata aceasta pelicula.
Cele mai noi stiri din showbiz: https://antenastars.ro/ ? liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
google-analytics.com