Cautare

2196 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stroe andreea" (2.57 secunde)
Secretarul general al Guvernului, Radu Stroe (foto, dreapta), se afla in incompatibilitate de functii, el fiind si presedinte al Comisiei parlamentare de control a SRI.
Afacerea familiei Stroe se extinde acum si cu un club inedit pentru Banie, o discoteca selecta la hotelul Helin de la Aeroport. Laurian Stroe spune ca este visul lui.
Ministrul delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, Radu Stroe, si-a depus demisia din functie ieri-dimineata la cabinetul premierului Calin Popescu-Tariceanu. Totodata, Stroe a declarat ca va sesiza Parchetul pentru afirmatiile Elenei Udrea legate de persoana sa.
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Iata continutul integral al reclamei sponsorizate de TvFox si care a fost postata prima data in ziua de 1 Decembrie 2017.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Liberalul Radu Stroe a anuntat ieri ca va depune o sesizare penala impotriva secretarului executiv al PD, Elena Udrea, potrivit NewsIn.
Monica Macovei, ministrul justitiei, s-a contrat cu premierul Calin Popescu Tariceanu si cu secretarul general interimar al executivului, Radu Stroe, dupa ce acesta din urma a amenintat-o ca ii va cere public demisia, deoarece l-a acuzat la televizor ca schimba continutul documentelor emise de guvern.
Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a nominalizat ieri, in cadrul Biroului Politic Central al PNL, pe Teodor Melescanu la Ministerul Justitiei si pe Radu Stroe in locul acestuia, la Ministerul Apararii Nationale.
Membrii CNA au aprobat in unanimitate modificarea avizului de retransmisie pentru platforma Digi a RCS&RDS, in sensul scoaterii televiziunilor Antena Group - Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV si Gsp TV - din oferta, in urma solicitarii companiei de telecomunicatii.
Radu Stroe, presedinte al Comisiei parlamentare de control a activitatii SRI, solicita membrilor CSAT sa ia in discutie declasificarea a doua hotarari a CSAT, din 2002 si din 2004, referitoare la interceptarea telefoanelor.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
• Sondajul de opinie s-a desfasurat la nivel national, intre 1-10 octombrie, pe un esantion de 1102 respondenti cu varste de 18 ani si peste, prin interviuri fata in fata.
Antena 3 si-a schimbat fotografia de profil (foto): un grupaj cu vedete si jurnalisti din Antena, insotita de un text: ... Noi, jurnalistii Antena 3, vedetele Antena 1 si Antena Stars, va asteptam in Piata Constitutiei.
Ministrul delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, Radu Stroe, si-a prezentat ieri bilantul activitatii la conducerea SGG. ... Stroe a spus ca isi va continua activitatea la comisia parlamentara a SRI.
Emisia Antena 1 va fi intrerupta zece minute, la ora de maxima audienta.
Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai grava care poate duce, in cel mai rau scenariu, la insolventa Grivco SA si TV Antena 1 SA au imprumutat prin doua credite, luate in 2008, 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri si cladiri, cele mai valoroase fiind sediul Grivco - acelasi cu al Antena TV Group SA - si cel al Antena 3 SA.
Componentele le aducem din Romania, de la fabricile noastre de la Timisoara, Jimbolia si Pitesti".
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
Tudor Pojoni - Bucuresti Non-Stop Ion Ioachim Stroe - Muntele Magic Cel mai bun sunet (lung metraj) Sorin Neagu, Florin Tabacaru - Acasa la tata Momchil Bozhkov, Dana Lucretia Bunescu, Cristinel Sirli - Aferim!
google-analytics.com