Cautare

61585 de rezultate pentru "antena 1 pitesti stiri din 28 06 2010" (8.23 secunde)
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Iata continutul integral al reclamei sponsorizate de TvFox si care a fost postata prima data in ziua de 1 Decembrie 2017.
• Sondajul de opinie s-a desfasurat la nivel national, intre 1-10 octombrie, pe un esantion de 1102 respondenti cu varste de 18 ani si peste, prin interviuri fata in fata.
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
Membrii CNA au aprobat in unanimitate modificarea avizului de retransmisie pentru platforma Digi a RCS&RDS, in sensul scoaterii televiziunilor Antena Group - Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV si Gsp TV - din oferta, in urma solicitarii companiei de telecomunicatii.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Antena 3 si-a schimbat fotografia de profil (foto): un grupaj cu vedete si jurnalisti din Antena, insotita de un text: ... Haideti sa ne intalnim din nou, sa fim impreuna, sa fim puternici! ... Haideti sa ne intalnim din nou!
Emisia Antena 1 va fi intrerupta zece minute, la ora de maxima audienta.
Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai grava care poate duce, in cel mai rau scenariu, la insolventa Grivco SA si TV Antena 1 SA au imprumutat prin doua credite, luate in 2008, 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri si cladiri, cele mai valoroase fiind sediul Grivco - acelasi cu al Antena TV Group SA - si cel al Antena 3 SA.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Deschisa intr-o hala de productie din incinta uzinei Ford, fabrica Johnson Controls este cea de-a noua unitate de productie a grupului american in Romania si va produce exclusiv pentru Ford, cel putin intr-o prima faza.
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
Antena 3, cel mai amendat post tv • Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aplicat anul trecut 251 de sanctiuni, dintre care 112 amenzi in cuantum de 2.170.500 de lei si 137 de somatii, se arata in raportul de activitate al institutiei, postat joi pe site-ul CNA.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
google-analytics.com