Cautare

3784 de rezultate pentru "antena 1 pitesti accident rutier dealul negru" (5.27 secunde)
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? Generalitati Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Este putin cunoscut faptul ca este posibila experimentarea unui accident vascular cerebral fara ca pacientul sa stie acest lucru. Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica.
Ceaiul negru, bogat in antioxidanti si substante active, este esential pentru un stil de viata sanatos. ... Descopera mai jos si alte beneficii ale ceaiului negru! 1.
Ceaiul negru, bogat in antioxidanti si substante active, este esential pentru un stil de viata sanatos. ... Descopera mai jos si alte beneficii ale ceaiului negru! 1.
Iata continutul integral al reclamei sponsorizate de TvFox si care a fost postata prima data in ziua de 1 Decembrie 2017.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Partidul National Liberal nu mai este bun asa cum este el acum, condus de Calin Popescu Tariceanu, a hotarat Theodor Stolojan, dar si echipa acestuia, care au prezentat, la Pitesti, platforma-program de relansare a liberalismului.
Faptul ca romanii muncesc la negru nu este o noutate. ... Bucurandu-se de faptul ca pot beneficia de un salariu care inseamna totusi o sursa de venit, chiar daca nu intotdeauna poate sa le asigure un trai decent, multi craioveni recunosc ca ar fi dispusi sa se angajeze la negru.
Membrii CNA au aprobat in unanimitate modificarea avizului de retransmisie pentru platforma Digi a RCS&RDS, in sensul scoaterii televiziunilor Antena Group - Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV si Gsp TV - din oferta, in urma solicitarii companiei de telecomunicatii.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai grava care poate duce, in cel mai rau scenariu, la insolventa Grivco SA si TV Antena 1 SA au imprumutat prin doua credite, luate in 2008, 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri si cladiri, cele mai valoroase fiind sediul Grivco - acelasi cu al Antena TV Group SA - si cel al Antena 3 SA.
• Sondajul de opinie s-a desfasurat la nivel national, intre 1-10 octombrie, pe un esantion de 1102 respondenti cu varste de 18 ani si peste, prin interviuri fata in fata.
Antena 3 si-a schimbat fotografia de profil (foto): un grupaj cu vedete si jurnalisti din Antena, insotita de un text: ... Noi, jurnalistii Antena 3, vedetele Antena 1 si Antena Stars, va asteptam in Piata Constitutiei.
Ca pasionat de fotografie, desigur, la nivel de amator, intotdeauna am apreciat la superlativ fotografia alb-negru. ... Acum sa-mi si justific preferinta pentru fotografia alb-negru, evident vorbim de aceea realizata de adevaratii profesionisti.
Emisia Antena 1 va fi intrerupta zece minute, la ora de maxima audienta.
Componentele le aducem din Romania, de la fabricile noastre de la Timisoara, Jimbolia si Pitesti".
Un grup infractional suspectat de contrabanda cu tigari a fost destructurat de politisti ai Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti. ... La data de 7 august a.c., politisti din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Pitesti, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T.
Antena 3, cel mai amendat post tv • Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aplicat anul trecut 251 de sanctiuni, dintre care 112 amenzi in cuantum de 2.170.500 de lei si 137 de somatii, se arata in raportul de activitate al institutiei, postat joi pe site-ul CNA.
Organizarea si functionarea Autoritatii Rutiere Romane (ARR) a fost aprobata prin HG 1.392 din 18 octombrie, cu modificari dupa cum urmeaza: ARR este organismul tehnic specializat al Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului pentru transportul rutier, desemnat sa asigure, in principal:
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
google-analytics.com