Cautare

3952 de rezultate pentru "antena 1 garbovi ialomita 29 05 2010" (4.61 secunde)
1.
Intruniti la primaria orasului Calarasi, in ziua de 3 ianuarie 1936, prefectul judetului Ialomita, N. ... 1. ... Popescu Baleni, prefectul judetului Ialomita, se vor intocmi lucrarile necesare pentru infiintarea in localitate a unei scoli de pilotaj, chiar din primavara acestui an:
Iata continutul integral al reclamei sponsorizate de TvFox si care a fost postata prima data in ziua de 1 Decembrie 2017.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Prin Legea de organizare administrativ - teritoriala din 1968 era reinfiintat judetul Ialomita cu resedinta la Slobozia. Intre 1968 - 1981 muzeul calarasean a fost sectie de istorie si arheologie a Muzeului Judetean Ialomita. ... 501/5.05.1950) si functionat din anul 1951 (prin decizia nr.
Membrii CNA au aprobat in unanimitate modificarea avizului de retransmisie pentru platforma Digi a RCS&RDS, in sensul scoaterii televiziunilor Antena Group - Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia TV si Gsp TV - din oferta, in urma solicitarii companiei de telecomunicatii.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
• Sondajul de opinie s-a desfasurat la nivel national, intre 1-10 octombrie, pe un esantion de 1102 respondenti cu varste de 18 ani si peste, prin interviuri fata in fata.
Antena 3 si-a schimbat fotografia de profil (foto): un grupaj cu vedete si jurnalisti din Antena, insotita de un text: ... Noi, jurnalistii Antena 3, vedetele Antena 1 si Antena Stars, va asteptam in Piata Constitutiei.
Emisia Antena 1 va fi intrerupta zece minute, la ora de maxima audienta.
Problema Antenelor nu este doar sediul, ci una mult mai grava care poate duce, in cel mai rau scenariu, la insolventa Grivco SA si TV Antena 1 SA au imprumutat prin doua credite, luate in 2008, 46 milioane euro pentru care au fost gajate terenuri si cladiri, cele mai valoroase fiind sediul Grivco - acelasi cu al Antena TV Group SA - si cel al Antena 3 SA.
La 19 iulie 1891 prin actul autentificat la Tribunalul Ialomita sub nr.
O afacere cat se poate de profitabila pentru SIF Muntenia, care cumparase acelasi pachet de actiuni cu 2,1 milioane euro, in 2003.
Antena 3, cel mai amendat post tv • Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aplicat anul trecut 251 de sanctiuni, dintre care 112 amenzi in cuantum de 2.170.500 de lei si 137 de somatii, se arata in raportul de activitate al institutiei, postat joi pe site-ul CNA.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
In cadrul campaniei "Apa trece, Romania ramane" initiata de jurnalistii Antena 3 si Observator, Fundatia "Mereu Aproape" a organizat, vineri, 9 iulie, un teledon care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Dar, potrivit unor informatii HotNews.ro, cei doi ar urma sa prezinte stirile doar duminica seara, in cadrul unei transmisiuni menite sa marcheze 6 ani de la lansarea Antena 3.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
google-analytics.com