Cautare

4890 de rezultate pentru "antena 1 timisoara observator 06 04 2010" (3.10 secunde)
Iar la anul va lansa un proiect foarte interesant pe Antena 3. Putem sa adaugam si oameni care au venit la Antena 3 dinspre Realitatea Tv sau dinspre posturile de televiziune mai mici, sa zicem, dar care au inteles ca in Antena 3 poti sa faci lucruri foarte variate.
Aventura americana", difuzate pe Antena 1, Anamaria Prodan a ajuns sa rezilieze contractul cu postul de televiziune. ... Deranjata de o asa-zisa "campanie de denigrare", Prodan a reziliat contractul cu Antena 1.
Antena 1 a primit o amenda de 30.000 de lei pentru o editie a emisiunii "Acces direct" in care actrita Rona Hartner a fost luata in colimator. Antena 1 a fost amendata pentru iesirea din scena a Ronei Hartner, scrie paginademedia.ro.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
- Dan Voiculescu spunea ca a platit si pentru dezvaluirile facute de Antena 3 de-a lungul vremii. ... - Chiar inainte de aceasta decizie, la Antena 1 a fost un val de angajari si achizitii de formate.
Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut o propaganda contraproductiva in favoarea PSD. ... Este vorba de canalele de televiziune RTV si Antena 3.
Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial. ... Vedete la apa” (Antena 1)!.
Antena 3 informeaza:
Giorgiana Radu) Sute si apoi mii de persoane s-au alaturat, la Cotroceni, duminica seara, jurnalistilor de la Antena 3 care au initiat o simbolica "plimbare a libertatii". Au fost scandate lozinci ca "Jos Basescu!", "Antena 3 e aici" si altele din aceeasi gama.
Domnule Ciolos, Antena va apartine! ... Antena 1 si Antena 3 nu au fost condamnate in dosarul ICA si nu au nicio vina ca proprietarul spatiilor in care functioneaza a fost deposedat de ele. ... Asadar, domnule prim-ministru, Antena va apartine!
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Presedintele Consiliului Judetean Timisoara, Sorin Grindeanu, propus de coalitia PSD-ALDE pentru functia de prim-ministru, a afirmat ca nu este ofiter acoperit si ca nu a avut contacte de nicun fel cu serviciile secrete.
statul roman, Ministerul Apararii Nationale, UM 01024 Timisoara, Parchetul Militar Timisoara, Parchetul de pe langa Curtea Suprema de Justitie, Ministerul Administratiei si Internelor, Compania de Pompieri Petrosani, Judecatoria Timisoara, Tribunalul Timis, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara, Judecatoria Zalau, Tribunalul Salaj, Curtea de Apel Cluj, Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, Curtea de Apel Bucuresti, Inalta Curte de Casatie si Justitie, Tribunalul Bucuresti, Ministrul Justitiei, Consiliul Superior al Magistraturii, Presedintia Romaniei si Guvernul Romaniei.
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Vlad Speriusi, seful PNA Timisoara, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca este posibil ca fostul demnitar sa fi sprijinit gruparea infractionala care a prejudiciat Electrica Banat cu peste 200 miliarde de lei vechi.
Premiul debut i-a revenit Silviei Torok, la doi ani de cand aceasta a absolvit cursurile universitatii din Cluj-Napoca de cand e actrita a Teatrului German din Timisoara, pentru personajul Iris din. "Fetita din bolul pestelui auriu" de Morris Panych, regia Radu Afrim, la Teatrul German de Stat Timisoara.
In 1958, Barbutiu, care avea atunci 29 de ani, a fost mutat la Timisoara, la regimentul de vanatoare-interceptare. ... Dirijat de punctul de comanda de la sol, s-a dus in jurul tintei, l-a interceptat, dupa care au zburat amandoi in formatie, urmand sa vina acasa, pe aeroportul din Timisoara.
FARCAS) Inainte de miezul noptii, intre 13 si 14 august 1991, un avion de pasageri IL-18, care zbura de la Bucuresti la Timisoara, avand la bord doar echipajul de 9 persoane, anunta prin radio ca a inceput sa coboare, pentru aterizare pe aeroportul din Timisoara.
In 1958 Barbutiu a fost mutat la Timisoara, la regimentul de vanatoare-interceptare. ... La terminarea exercitiului, cei doi zburau in formatie, spre aeroportul din Timisoara.
Instanta suprema va viziona, la termenul din 5 februarie al procesului Revolutiei de la Timisoara, un CD cu imagini filmate in timpul evenimentelor din decembrie 1989 si marturii, depus de presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, Doru Maries.
google-analytics.com