Cautare

4888 de rezultate pentru "antena 1 timisoara observator 06 04 2010" (3.64 secunde)
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Trupa lui Liviu Andries joaca astazi, de la ora 17.00, in deplasare, cu Universitatea Poli Municipal Timisoara, meci din etapa a 15-a a Ligii Nationale, iar sambata, de la ora 18.00, primeste vizita formatiei Benfica Lisabona, in optimile Cupei Cupelor.
Municipiul Timisoara a fost ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021 Timisoara este orasul romanesc ales pentru a deveni Capitala Europeana a Culturii in 2021, a anunțat, vineri, Steve Green, seful juriului, intr-o conferinta de presa desfasurata la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei.
Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. ... Avem patru centre Iasi, Cluj, Timisoara, Bucuresti: ... De exemplu, noi la Timisoara avem aproximativ 12, iar la Cluj sunt de zece ori mai mult.
Intre Timisoara si Viena, un drum cu masina dureaza sase ore. ... Care e gustul iernii in Timisoara si care e mirosul lui decembrie in Viena?
Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul Teritorial Mehedinti au descins, duminica dimineata, in 30 de locatii - 13 in localitatea Strehaia, noua in județul Hunedoara, patru in Cluj, trei in Timisoara si una in județul Arges.
Ulterior, Guvernul, trecand peste decizia Parlamentului care, potrivit art.61 alin.(1) din Constitutia Romaniei, este unica autoritate legiuitoare a tarii, a emis o ordonanta de urgenta, respectiv Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din Ministerul Administratiei si Internelor pentru anul 2011, cu obiect identic, avand aceleasi obiective dupa cum reiese din Expunerea de motive.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
"(1) Licenta audiovizuala analogica se retrage de Consiliu in urmatoarele situatii: ... Televiziunea Telesport a fost lansata pe piata audiovizualului romanesc pe 1 decembrie 2003, fiind detinuta si condusa la momentul respectiv de Horatiu Nicolau.
Emanuel Copilas, Ph.D Facultatea de stiint;e politice, "Universitatea de Vest" Timisoara; ... Victor Neumann, Facultatea de Litere, Istorie si Teologie a Universitatii de Vest din Timisoara, director (din 2008) al Scolii Doctorale Internationale de Istorie Conceptuala "Reinhart Koselleck" din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara;
Senatorul PSD Vasile Dancu a anuntat ieri la Timisoara ca pregateste mai multe barometre de opinie pentru studiul vietii urbane, astfel incat cei care ocupa functii publice in marile orase sa fie evaluati dupa criterii reale, si nu dupa "gargara politica".
Antena 3 il da in judecata pe deputatul PD-L Cristian Boureanu, in urma altercatiei verbale care a avut loc luni seara, in cadrul emisiunii "Stirea zilei", intre acesta si moderatoarea Gabriela Vranceanu Firea.
Cum s-a iubit cu Veronica Micle, care s-a sinucis la 50 de zile dupa moartea poetului, intr-o casa demolata in 2010 In anul 1877, dupa ce a parasit Iasul, la indemnul lui Ioan Slavici, Mihai Eminescu s-a mutat in Capitala. ... TIMISOARA.
Astfel, au mai ramas de rezolvat contestatiile pe lotul 2 din tronsonul Timisoara-Lugoj si loturile 1, 2 si 4 de pe Orastie-Sibiu. ... Cine sunt constructorii • Grupul Romstrade, lider in consortiul format cu Monteadriano Engenharia e Construcao si Donep Construct, a castigat lotul 1 din tronsonul Nadlac-Arad.
Elena Mitache) Astazi, la fix 6 ani de la disparitia patronului firmei Aldis Calarasi, trebuie sa spun, fara lipsa de modestie, ca prima informatie despre decesul omului de afaceri a fost publicata ca stire news alert in singurul cotidian local - Observator de Calarasi - la care lucram in acel moment.
Bulgaria, interesata si ea de proiect, se va angaja cu urmatoarea ocazie, in timp ce Republica Ceha a asistat la intalnirea de la Varsovia in calitate de observator, a adaugat el.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
cum au rezistat romanii dificultatilor din 2009 si ce planuri au pentru 2010. ... Persoanele care au de gand sa incheie o asigurare in anul 2010 se distribuie astfel in functie de varsta: ... 26,5% vs 37,1%, respectiv 37,9%.
google-analytics.com