Cautare

61398 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 201dn1" (4.52 secunde)
Roxana Iordache publica pe blog articolul "PRIMA EMISIUNE A OANEI STANCU LA ANTENA 3. ... Samabata seara, de la 7 fara 10, a fost prima emisiune pe post de "Ora de foc", zisa "Exces de putere", a Oanei Stancu, secondata de Adrian Ursu, la Antena 3.
In schimb, Antena 3 a atins o audienta-record. ... Desigur, din punct de vedere formal, actualul prim ministru nu este membru al PDL. ... Antena 3, pe locul 1 Emisiunea "Sinteza zilei" de marti seara s-a bucurat de o audienta-record.
El e scos din joc si i-a tradat pe toti cei care l-au sprijinit! ... Mergi la Antena 3 si spune tot. ... Antena 3 te va accepta in emisiune.
Daca v-ati fi asteptat ca Loredana Chivu sa fie in topul salariilor la Antena, ei bine, va inselati. ... "Lumea crede ca Loredana s-a imbogatit de cand este angajata in Antena, insa nu este deloc asa, dimpotriva...
Antena 3 : ... Aceleasi nume pentru sefia Parchetelor au fost vehiculate si de social-democratul Madalin Voicu, marti seara, la Antena 3.
Antena 3 a initiat o petitie: ... Peste 32.000 de semnaturi, in doua ore Antena 3 a decis sa raspunda jignirilor presedintelui Traian Basescu de joi seara, printr-o noua petitie, prin care cere demisia sefului statului.
https://goo.gl/MRmp8c ? Cele mai noi stiri din showbiz: ... liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Puteti citi in continuare explicatia trecerii de la stanga la dreapta, cu nonsalanta, peste noapte, a unui partid cu pondere mai mica de 1% - mai precis de 0,8% - in Parlamentul Romaniei .
Guvernul decide ordinul de evacuare al democratiei / COMUNICAT DE PRESA / GRUP PSD SENAT In sedinta plenului Senatului, de astazi, 16.02.2016, a fost abordat subiectul privind actiunea ANAF in cazul postului de televiziune Antena 3, privind decizia de evacuare a sediile posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3, care trebuie eliberate in 5 zile.Presedintele Consiliului National al PSD, liderul senatorilor PSD, domnul Mihai Fifor, a declarat ca este vorba despre un abuz al institutiilor statului, care nu trebuie lasat nesemnalat.
Ma astept sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru Mircea Badea, realizatorul Antena 3, s-a aratat revoltat dupa afirmatiile facute de premierul Romaniei, Dacian Ciolos.
Premierul Emil Boc indeamna prefectii sa se lupte cu Realitatea si Antena 3. Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, l-a criticat, luni, pe primul ministru Emil Boc, afirmand ca acesta indeamna prefectii sa se lupte cu televiziunile Realitatea si Antena 3.
A fost invitat permanent la Sinteza zilei cu Mihai Gadea (Antena 3), moderatorul emisiunilor Zig-Zag (Antena 3) si Ora presei (Antena 2).
Jurnalista de la Antena 1, moarta intr-un accident rutier in Ajunul Craciunului Sefa sectiei Social de la Antena 1, Iuliana Gatej, initiatoarea unei sensibile emisiuni dedicate copiilor, ajutorarii celor cu necazuri, a murit in Ajunul Craciunului, joi seara, intr-un accident de masina.
Cei 1.375.749 de vizitatori unici din luna iunie fac din site-ul www.stirileprotv.ro liderul site-urilor generaliste de stiri din Romania si locul 4 in clasamentul general, cea mai buna pozitie din istoria site-ului.
'Nu am putut urmari aseara nici 10 minute din emisiunea cu Vantu de la Antena 3, nici macar de dragul lui Victor Ciutacu.
Stirile n-au program. ... Ala venit de la dracu' din praznic. ... Deja raspunsul vine din reflex. ... Ei vor sa te vada ciufulit, tocmai trezit din somn, la masa lor. ... Si-o iei din loc. ... Esti din carne. Din carne si oase.
Iscalindu-l cu mijloacele chirurgicale ale analizei, poti trage concluzii surprinzatoare despre electoratul national si electoratul PSD, despre diferenta de perceptie intre electoratul indiferent si electoratul captiv, ba chiar si despre cota de omenesc din orice scandal eminamente politic. ... 1) A fost sau nu "lucrat" Adrian Nastase in scandalul mostenirii?
Traian Basescu apare in doua filmulete electorale care circula pe Internet, in care ii parodiaza cu ajutorul unor actori pe Mircea Badea, realizatorul emisiunii "In gura presei" de la Antena 3 si pe Mihai Gadea si Valentin Stan, protagonistii emisiunii "Sinteza Zilei" difuzata de acelasi post de televiziune.
- In urma cu ceva ore, marele jurnalist Gheorghe Voicu, fratele meu mai mare si cel mai indragit om din familie, a trecut in nefiinta. ... El a mai fost Redactor-sef la ziarele National, 7Plus, SuperMagazin si la stirile Observator de la Antena 1.
google-analytics.com