Cautare

61441 de rezultate pentru "antena 1 stirile din 07 09 201dn1" (5.31 secunde)
Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
au avut 596 de aparitii TV, pe o durata de 15.183 de secunde, PSD a avut 227 de aparitii TV cu un numar de 4.941 de secunde, PRM - 76 de aparitii totalizand 1.439 de secunde, Partidul Conservator - 66 de aparitii TV pe parcursul a 1.662 de secunde, iar UDMR - 36 de aparitii insumand 703 secunde.
La un jurnal tv, stirile sunt pigmentate - de la politic si social, trecand prin economic si terminand cu sportul si internationalul - cu tot felul de amanunte care iau fata adevaratelor stiri.
Vedetele trustului Intact alaturi de artisti, jurnalisti si oameni din media au raspuns invitatiei si au fost prezenti in platou, unde au raspuns la telefon si au preluat donatiile telespectatorilor. Jurnalistii Antena 3 siAntena 1 au prezentat cazurile unor familii afectate de inundatii.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
CNA a trimis scrisori de atentionare catre noua posturi de televiziune si de radio, din cele 341 monitorizate la nivel national, pentru nerespectarea deciziei privind alegerile in audiovizual, informeaza reprezentantii consiliului.
Gabriela Firea demisioneaza din PSD Senatoarea PSD Gabriela Firea a anuntat, vineri, ca a demisionat din PSD, dupa decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL in Ilfov. ... Firea a demisonat din toate functiile pe care le detinea in aceasta formatiune politica.
PREMIERUL PONTA A VENIT LA SPITAL Ati auzit, la un moment dat, cum latra un catel din Zambaccian? Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
Antena 3 traverseaza momente foarte dificile din momentul anuntului privind evacuarea din sediu, venit de la ANAF - Guvern. Toti angajatii isi strang lucrurile din birourile in care au stat unii 20 de ani, altii 10, altii 5. ... Iata ce a scris Mihai Gadea, CEO Antena 3, pe Facebook :
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Cazuri militare OZN din Uruguay (Autor: ... FARCAS) (Continuare) Un obiect luminos deasupra casei Un alt caz interesant este cel al unei familii aflata intr-o statiune de odihna din statul Tacuarembo. ... Cand au observat unele interferente pe ecran, au crezut ca poate vantul a rasucit antena.
Din pricina slabiciunii USL. ... Pacat de Antena 3 ca se degradeaza cand e vorba sa muste momeli basiste si sa le propage neobosit la nivelul jurnalelor, dar si al unor emisiuni.
Mircea Badea prefera sa-l voteze pe Basescu Supararea liberalilor pe discursul impaciuitor al lui Victor Ponta, din Parlament, ar putea fi nimic, in comparatie cu iminenta reactie a lui Dan Voiculescu, care a fost atacat frontal de presedintele PSD.
Medicii au facut tot ce le-a stat in putinta pentru a-i salva viata reputatului actor si cantaret, insa manevrele de resuscitare ale specialistilor au fost, din pacate, in zadar.
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
"Dragi colegi, In cei 20 de ani de munca, in care am castigat cu seriozitate si profesionalism increderea publicului din Romania, in care am depasit nenumarate atacuri din partea celor care nu inteleg ca nu toti pot fi numarul 1, am devenit imuni la tentativele celor care incearca sa castige la masa verde ceea ce nu reusesc prin abordari corecte.
google-analytics.com