Cautare

4465 de rezultate pentru "antena 1 sibiu 31 05 2010" (4.03 secunde)
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Jurnalista Sorina Matei si-a dat demisia din functia de sef al sectiei Politic, dupa ce conducerea Antena 3 ar fi schimbat din mers conditiile realizarii unui interviu cu presedintele Traian Basescu pe care initial le acceptase.
Antena 3, atac la SUA:
De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. ... Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
1 kilometru inainte, 1 kilometru inapoi.
Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3.
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Democratii nu au reusit sa valideze, din martie 2005, mandatul unui nou deputat de Sibiu in locul lui Florin Nicolae Muntean, care a renuntat la functia de parlamentar in favoarea functiei de director al Transgaz, pe motiv ca liberalii au de gand sa le sterpeleasca locul castigat pe listele comune ale Aliantei DA.
Urmatoarele tronsoane de autostrada pe care se va taia panglica sunt primul lot al autostrazii Orastie-Sibiu, cu o lungime de circa 24 km, si cel de-al doilea lot al sectorului Nadlac-Arad, cu o lungime de 16,6 km.
Divizia A Energia Rovinari - CSU Atlassib Sibiu 96-81 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 600. ... CSU Sibiu:
Fetita ranita grav la Bazinul Olimpia din Sibiu, dupa ce a cazut de pe trambulina, pe ciment Grav accident la o piscina din Sibiu. ... Fetita participa la cursuri de inot, la Bazinul Olimpia din Sibiu. ... Copila este internata la Spitalul Clinic de Pediatrie Luther din Sibiu.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
La aceeasi categorie au mai fost nominalizati Lari Giorgescu, pentru rolurile din spectacolul "D‘ale noastre", la Teatrul National Bucuresti, si Nicu Mihoc, pentru rolul titular din spectacolul "Platonov", la Teatrul National "Radu Stanca" din Sibiu.
Si in politica este ca si in comert Viorel Arcas candideaza, la alegerile parlamentare din 9 decembrie, pentru a treia oara la functia de senator a judetului Sibiu, propunandu-si pentru urmatorii patru ani masuri care sa ajute la dezvoltarea judetului.
google-analytics.com