Cautare

4465 de rezultate pentru "antena 1 sibiu 03 05 2010" (3.16 secunde)
Antena 1 a primit o amenda de 30.000 de lei pentru o editie a emisiunii "Acces direct" in care actrita Rona Hartner a fost luata in colimator. Antena 1 a fost amendata pentru iesirea din scena a Ronei Hartner, scrie paginademedia.ro.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
- Dan Voiculescu spunea ca a platit si pentru dezvaluirile facute de Antena 3 de-a lungul vremii. ... - Chiar inainte de aceasta decizie, la Antena 1 a fost un val de angajari si achizitii de formate.
Timp de aproape doi ani, canalele RTV si Antena 3 au facut o propaganda contraproductiva in favoarea PSD. ... Este vorba de canalele de televiziune RTV si Antena 3.
Vedete la apa!” (Antena 1), a trecut recent printr-un mare necaz familial. ... Vedete la apa” (Antena 1)!.
Antena 3 informeaza:
Giorgiana Radu) Sute si apoi mii de persoane s-au alaturat, la Cotroceni, duminica seara, jurnalistilor de la Antena 3 care au initiat o simbolica "plimbare a libertatii". Au fost scandate lozinci ca "Jos Basescu!", "Antena 3 e aici" si altele din aceeasi gama.
Domnule Ciolos, Antena va apartine! ... Antena 1 si Antena 3 nu au fost condamnate in dosarul ICA si nu au nicio vina ca proprietarul spatiilor in care functioneaza a fost deposedat de ele. ... Asadar, domnule prim-ministru, Antena va apartine!
CATALINA PORUMBEL modereaza cu succes emisiunea ADEVARURI ASCUNSE, de la Antena 3, impreuna cu cei doi invitati, specialisti in stiinte ezoterice si futurologie:
Astfel, au mai ramas de rezolvat contestatiile pe lotul 2 din tronsonul Timisoara-Lugoj si loturile 1, 2 si 4 de pe Orastie-Sibiu. ... Cine sunt constructorii • Grupul Romstrade, lider in consortiul format cu Monteadriano Engenharia e Construcao si Donep Construct, a castigat lotul 1 din tronsonul Nadlac-Arad.
Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Primariei Sibiu, propunerea PSD-PNL-UDMR pentru scaunul de premier al Romaniei, a taxat declaratiile recente ale sefului statului, cel care in aceeasi zi, la o televiziune, a declarat ca economia romaneasca va reveni pe crestere in al doilea trimestru al lui 2010, pentru ca ulterior sa spuna la TVR, ca redresarea va surveni ceva mai repede, in primele trei luni ale anului viitor.
Ulterior au existat discutii si contestatii pe aceasta tema, inclusiv la Curtea Constitutionala, dar problema a fost transata prin decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie (constituita in Sectii Unite) nr.8/18 octombrie 2010, prin care a fost admis recursul in interesul legii declarat de procurorul general al Romaniei, statuandu-se ca normele de incriminare a insultei si calomniei cuprinse in art.205 si art.206 din Codul penal nu sunt in vigoare.
Ce va fi in 2010? Anul politic 2010 va fi, cred, dominat de doua procese. ... Oportunismul va fi caracteristica principala a actiunii PD-L in 2010 si in anii urmatori. ... In plan economic, 2010 va fi anul varfului de criza in Romania.
Cand toata lumea se pregateste de Craciun, in fine, Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010. Proiectul de buget pentru 2010 a fost depus la Parlament, joi seara, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta, au declarat surse oficiale.
Senatul ar urma sa primeasca pentru anul 2010, conform discutiilor de la Ministerul Finantelor, un buget cu 65 de milioane de lei mai mic fata de cel pe care senatorii reuniti in plen il adoptasera.
Presedintele Traian Basescu a trimis vineri Parlamentului o cerere de reexaminare asupra legii privind prelungirea pana la finele lui 2010 a termenului de acordare a contravalorii in lei a trusoului pentru nou-nascuti. ... 5/2010 pentru modificarea art. III alin.(1) din Ordonanta Guvernului nr.
3 indice 1 lit. ... 3 indice 1 alin. 1 este unica forma de recompensare in bani a activitatii depuse de persoana respectiva" ... 3 indice 1 alin. ... La inceputul anului 2010, nivelul salariului brut al unui viceprimar era de 4.948 de lei.
Intre 2008 si 2010, inflatia se va reduce, treptat, pana la 2,5%, iar deficitul bugetar va ramane in jurul a 2% din PIB.
Banca Mondiala (BM) a anuntat astazi ca estimeaza o crestere de 1,2% in 2009 pentru economiile in curs de dezvoltare, exceptand China si India, si o crestere a Produsului Intern Brut (PIB) de 1,6%.
Astfel, in timp ce bugetul Senatului pe 2010 a fost micsorat cu 65 de milioane de lei, Bugetul Administratiei Prezidentiale propus pentru anul 2010 se ridica la suma de 40,688 milioane de lei, in crestere cu 23,02% fata de executia preliminara pentru anul 2009, de 33,074 milioane de lei, potrivit proiectului bugetului de stat pe anul 2010.
google-analytics.com