Cautare

1272 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (4.25 secunde)
Ma astept sa nu-i mai vad fata buboasa a acestui impostor cinic, ipocrit si stupid, cocotat pe cadavre in functia de prim ministru Mircea Badea, realizatorul Antena 3, s-a aratat revoltat dupa afirmatiile facute de premierul Romaniei, Dacian Ciolos.
Moise Guran este un jurnalist roman pe teme economice, prezentatorul si realizatorul emisiunii Biz Bazar de la postul TV Antena 3.
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Gheorghe Voicu are o buna experienta in zona de presa tabloida, care e simetrica cu infotainmentul din jurnalele televiziunilor comerciale. Gheorghe Voicu, redactor sef la "Evenimentul zilei" in epoca de glorie Cristoiu a devenit redactor-sef la "Observator"/Antena 1.
Pe 22 martie 2010 a murit Mile Carpenisan, la doar 34 de ani, dupa ce se aflase mai multe zile in coma. El era internat de cateva zile la Spitalul Judetean Timisoara, dupa ce suferise un soc septic si un blocaj renal.
Dan Capatos si-a sarbatorit ziua de nastere chiar in platoul emisiunii pe care o modereaza, Show pacatos, de la Antena 2. Cel mai frumos cadou este probabil acela pe care si-l face singur in mai toate serile cand are emisiune:
Vedetele trustului Intact alaturi de artisti, jurnalisti si oameni din media au raspuns invitatiei si au fost prezenti in platou, unde au raspuns la telefon si au preluat donatiile telespectatorilor. Jurnalistii Antena 3 siAntena 1 au prezentat cazurile unor familii afectate de inundatii.
De multe ori, in emisiunea TV "In gura presei", Mircea Badea il imita cu succes pe Stefan Banica Jr. In cele din urma Badea si-a luat inima in dinti si a urcat pe o scena adevarata pentru a canta.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "DE ZIUA LUI BADIN, DESPRE PROSTIA DE LA ANTENA 3", in care demonstreaza cum postul tv face jocul regimului Basescu, renuntand la profesionisti in favoarea unor portocalii mascati.
Realitatea TV a fost lider de piata de Ziua Unirii, in intervalul orar 10:00-14:00, atat la nivel national, cat si in zona urbana.
Premierul Emil Boc indeamna prefectii sa se lupte cu Realitatea si Antena 3. Presedintele Partidului Social Democrat (PSD), Victor Ponta, l-a criticat, luni, pe primul ministru Emil Boc, afirmand ca acesta indeamna prefectii sa se lupte cu televiziunile Realitatea si Antena 3.
Roxana Iordache publica pe blog articolul "PRIMA EMISIUNE A OANEI STANCU LA ANTENA 3. SI ATAT", pe care il puteti citi in continuare.
Ce parere aveti de declaratiile d-lui Lazaroiu? ... Pasaricile din capul domnului Lazaroiu sunt din ce in ce mai gurese, mai vioaie. xxx Tot la Antena 3, despre copiii nascuti cu sindrom de sevraj sau morti in pantecele mamelor "etnobotanice".
DeCeNews.ro informeaza :"Burlacita" Bianca Dragusanu, pe punctul de a fi data afara de la Antena 1 Bianca Dragusanu risca sa-i fie reziliat contractul cu Antena 1.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
Mircea Badea prefera sa-l voteze pe Basescu Supararea liberalilor pe discursul impaciuitor al lui Victor Ponta, din Parlament, ar putea fi nimic, in comparatie cu iminenta reactie a lui Dan Voiculescu, care a fost atacat frontal de presedintele PSD.
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Sabin Orcan) Interventia organelor statului in programul unei televiziuni nu poate fi decat 'un atentat la libertatea de exprimare'? Doua schimbari neanuntate in programul Antenei 1 trebuie sa le fi dat in ultimele zile oarescari emotii telespectatorilor fideli ai canalului controlat de Dan Voiculescu & familia.
Cum l-a hipnotizat MRU pe "necrutatorul" Gadea Prezent in emisiunea "Sinteza zilei", premierul Mihai Razvan Ungureanu l-a facut KO pe moderatorul Mihai Gadea. In schimb, Antena 3 a atins o audienta-record.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a amendat cu 50.000 lei postul de televiziune Antena 3 pentru dezechilibrele comise la emisiunile electorale difuzate in perioada alegerilor locale din 10 iunie, informeaza Agerpres.
google-analytics.com