Cautare

1275 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (3.98 secunde)
Autoritatile italiene se grabesc sa emita acte cu tenta fascista la adresa emigrantilor in general si a romanilor in special doar pentru a mai castiga ceva simpatie in ochii electoratului.
Oficial, in Italia traiesc de pe azi pe maine intre 140.000 si 160.000 de mii de rromi, si neoficial peste 300.000, cazati in corturi si baraci la marginea marilor orase.
O operatie de scoatere a silicoanelor, pe care si le implantase dupa ce a nascut, a avut consecinte groaznice. Sanii i s-au necrozat (cangrenat), iar singura ei sansa de a se salva este sa faca masectomie.
Guvernul a modificatin sedinta de joi, printr-o ordonanta de urgenta, legislatia electorala, in perspectiva alegerilor anticipate pentru ca organizarea alegerilor sa se desfasoare in ritm accelerat.
Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1. Ultimul care va merge in barca lui Dan Voiculescu se pare ca este Mihai Petre, juratul concursului "Romanii au talent", scrie libertatea.ro.
Procurorii anticoruptie i-au prezentat ieri liderului PC, Dan Voiculescu, invinuirile aduse in dosarul privind spalarea unei parti din suma de peste un milion de euro pe care a obtinut-o fostul vicepremier Gheorghe Copos in dosarul Loteria, care se judeca la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
CNA a trimis scrisori de atentionare catre noua posturi de televiziune si de radio, din cele 341 monitorizate la nivel national, pentru nerespectarea deciziei privind alegerile in audiovizual, informeaza reprezentantii consiliului.
Traian Basescu uita ca nici un om politic nu a castigat razboiul cu presa si ataca trusturile Realitatea-Catavencu si Antena 3 pe care le acuza ca sunt hotarate sa influenteze decizia politica.
Fostul director executiv al societatii Romagro, Cornel Purcarea, a declarat ca pentru Antena 3 ca un transport de munitie s-a facut in perioada ianuarie-februarie 2009, fiind vorba despre 1.630 de tone de proiectile, iar Mircea Basescu a asigurat utilajele pentru descarcarea navelor cu munitii.
Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca de multe ori televiziunile de stiri "profereaza dezinformari", uitand ca au obligatia sa informeze corect opinia publica.
Daniel Constantin (foto), liderul PC, explica pe blog "De ce alianta cu PNL". Puteti citi in continuare explicatia trecerii de la stanga la dreapta, cu nonsalanta, peste noapte, a unui partid cu pondere mai mica de 1% - mai precis de 0,8% - in Parlamentul Romaniei .
Mediafax.ro in formeaza: ... Premierul Emil Boc le-a spus parlamentarilor PDL ca niciunul dintre ei nu are alta prioritate decat "sa-i" dea premierul, decizie care trebuie luata in mod rational de partid pentru a atinge obiectivul castigarii alegerilor din 2012, conform unei inregistrari audio difuzate de Antena 3.
Fratele secret al Elenei Udrea, deconspirat de presa O echipa de jurnalisti de la Antena 3 l-a descoperit pe fratele secret al ministrului Dezvoltarii, Elena Udrea. Cand reporterii au incercat a obtina o declaratie de la Adrian Valentin Udrea, acesta s-a repezit insa spre ei si i-a injurat.
1. Ca sa se arate ce autoritar si nemaipomenit de independent este premierul de serviciu. ... Si nu in ultimul rand, ca o tentativa disperata a regimului Basescu de a reincepe sa faca agenda publica.
Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice. ... N-a plans, n-a plans niciodata in public, asa cum s-a smiorcait Basescu atunci cand i-a dictat interesul:
CE VREAU EU DE LA GUVERNAREA USL Nu suntem otova. ... In functie de convingere, educatie, etc. Deci, isteria de la Antena 3 nu ma reprezinta. ... Prin urmare, sper ca Antena 3 sa nu devina propria-i parodie. Cata vreme o tine visceral, Antena 3 nu ma mai are telespectatoare.
PSD BASESTE Aparatul basecurist face agenda in continuare. ... Pacat de Antena 3 ca se degradeaza cand e vorba sa muste momeli basiste si sa le propage neobosit la nivelul jurnalelor, dar si al unor emisiuni.
Kovesi - testul decisiv pentru U.S.L "Nu-mi sta in fire sa ma pronunt despre ceva ce nu cunosc, dar nu am nici un fel de indoiala ca acuzatia de "santaj" pentru care l-a arestat DNA pe directorul Antena 1 e doar o momeala, piesa e mai mare si mult mai subtila dar, spre amuzamentul tuturor, e jucata de niste comedianti de mana a doua.
Gabriela Firea demisioneaza din PSD Senatoarea PSD Gabriela Firea a anuntat, vineri, ca a demisionat din PSD, dupa decizia PNL de a accepta colaborarea cu PDL in Ilfov. ... Firea a demisonat din toate functiile pe care le detinea in aceasta formatiune politica.
Guvernul decide ordinul de evacuare al democratiei / COMUNICAT DE PRESA / GRUP PSD SENAT In sedinta plenului Senatului, de astazi, 16.02.2016, a fost abordat subiectul privind actiunea ANAF in cazul postului de televiziune Antena 3, privind decizia de evacuare a sediile posturilor de televiziune Antena 1 si Antena 3, care trebuie eliberate in 5 zile.Presedintele Consiliului National al PSD, liderul senatorilor PSD, domnul Mihai Fifor, a declarat ca este vorba despre un abuz al institutiilor statului, care nu trebuie lasat nesemnalat.
google-analytics.com