Cautare

1275 de rezultate pentru "antena 1 romance ce au jefuit italieni in in2010" (2.55 secunde)
Invinuitilor Sorin Alexandrescu, Camelia Voiculescu si Daniel Matiescu li s-au adus la cunostinta acuzatiile In cauza penala referitoare la infractiunea de santaj retinuta in sarcina inculpatului ALEXANDRESCU GEORGE SORIN, director general al ANTENA TV GROUP, ale carei aspecte au fost initial mediatizate prin comunicatele din data de 30 mai 2013, procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus extinderea cercetarilor si inceperea urmaririi penale fata de urmatoarele persoane:
Societatea Antena 3 SA este urmarita penal pentru complicitate la santaj, directorului firmei, Mihai Gadea, fiindu-i aduse la cunostinta invinuirile, in calitate de reprezentant al societatii, potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.
ITF a dat, marti seara, publicitatii componenta tablourilor turneului de tenis de la Londra, pe care se vor afla doi romani si patru romance. Ungur nu avea un loc in ierarhia ATP - baza selectiei pentru JO - care sa-i asigure prezenta la Londra.
Comisia parlamentara speciala care repartizeaza timpii de antena pentru campania premergatoare referendumului a stabilit ca Traian Basescu va avea acces la posturile publice de radio si televiziune doar pe timpii cedati de un partid politic.
Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Gadea, anunt privind revenirea la Antena 3. ... Andi Sarbu) Mihai Gadea revine la Antena 3 dupa o absenta de cateva zile.
In urma cu cateva luni, Vanessa Russo, o italianca de 23 de ani, a fost ucisa cu o umbrela tintita in ochi de romanca Doina Matei, intr-o statie de metrou din Roma.
Gala Celebritatilor Romania - USA de la Miami se va difuza in reluare duminica, de la ora 18.00 - 19.00 si marti, de la ora 13.00 - 14.00, la CURIER TV live.
Antena 3 a sarbatorit duminica 6 ani de existenta prin rezistenta, varsta pe care o implineste pe 27 iunie. ... Acestia au fost rasfatati cu povesti nestiute ale ultimilor ani, cu editii speciale in care au fost invitati jurnalistii Antena 3, oamenii din spatele micului ecran.
O noua culme a jurnalismului atinsa la Antena 3:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. Si analistul Radu Tudor il ataca pe Ponta, insinuand ca acesta ar fi securist acoperit in politica.
Craiova asteapta oaspeti din toata tara la aniversarea Antena 3. ... 8 ani de existenta, 8 ani petrecuti in fiecare zi alaturi de dumneavoastra vor fi incununati printr-un mega-concert sustinut tot in mijlocul admiratorilor.
Antena 3 : ... Romanii au pasit in Anul Nou alaturi de Antena 3 Miliarde de oameni au sarbatorit Anul Nou si in intreaga lume au avut loc petreceri in strada. Si bucurestenii au avut parte de un spectacol grandios.
Hotii au furat 4500 de lei dupa ce le-au imobilizat pe angajate Un supermarket din cartierul Berceni din Bucuresti a fost jefuit in noaptea de joi spre vineri de catre trei hoti care au intrat peste angajate.
Mi-au mancat ani din viata si mi-au insultat prin desfrau, minciuna, opulenta sperantele de a ma considera cetatean al unei tari care exista. Ei, amandoi, m-au facut sa cred la un moment dat ca am ajuns cetatean al unei foste tari.
Cu ce s-a ales Romania din alegerile americane? ... Raurile de miere curg - mai ales in campaniile noastre - cat tin vartejurile de promisiuni. ... Dar noi nu invatam nimic, niciodata, orice s-ar petrece aici sau in lume.
Avem adeseori tentatia ca, in prezenta unui comportament care depaseste normele bunului-simt, sa categorisim persoana cu pricina ca fiind "un animal". ... De cele mai multe ori, animalele dovedesc calitati pe care multi dintre reprezentantii speciei aflate, teoretic, in varful evolutiei vietii, nu le au.
Un pensionar a fost jefuit de mai multi barbati in timp ce isi rertagea pensia de la bancomat. Hotii au fugit cu aproape trei mii de lei si sunt cautati acum de politie.
Liderul PIN, deputatul Cozmin Gusa, considera ca "vinovati" pentru situatia creata in Italia sunt politicienii italieni, care au incitat populatia si mass-media la "intoleranta" la adresa romanilor. "Lucrurile au degenerat in Italia din cauza politicienilor italieni, in primul rand.
Presedintele Traian Basescu a declarat la finalul intrevederii de ieri cu premierul italian Silvio Berlusconi ca discutiile s-au centrat pe dezvoltarea unui proiect comun intre cele doua tari care sa aiba ca scop integrarea cetatenilor romani de etnie roma atat in societatea romaneasca cat si in cea italiana.
google-analytics.com