Cautare

2013 de rezultate pentru "antena 1 protest pitesti" (3.07 secunde)
Dan Voiculescu si parlamentarii PC au decis sa nu depuna niciun amendament la legile pe care Guvernul isi va asuma raspunderea, iar la sedinta Camerelor reunite ale Parlamentului in care va fi asumat pachetul de legi sa poarte pe bratul stang o banderola alba, in semn de protest fata de sfidarea fara precedent a forului legislativ si a statului de drept.
protest de la tribuna Camerei; ... purtarea de insemne comune pentru protest; parasirea salii in semn de protest. In domeiul justitiei, PDL va aplica urmatoarele tactici:
Cinci confederatii sindicale ameninta cu continuarea actiunilor de protest in cazul in care nu vor ajunge la o intelegere cu guvernul Fondul Monetar International (FMI) a cerut saptamina trecuta ca salariile bugetarilor, pe anul 2006, sa nu sufere nici o majorare si, in acelasi timp, ne-a recomandat un buget cu deficit zero sau excedent, conditii pe care guvernul roman le-a considerat de neacceptat.
ßedinta a inceput cu o intarziere de o ora, in semn de protest fata de neclaritatile privind impozitarea castigului obtinut de pe piata de capital. ... ßi Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu (BMFMS) a recurs la aceeasi modalitate de protest.
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR) nu este de acord sa majoreze subventiile, iar fermierii nu dispun de finantarea necesara pentru demararea campaniei agricole de primavara, motiv pentru care vor fi declansate actiuni de protest, a declarat ieri Stefan Niculae, presedintele Agrostar.
00 un mars de protest. ... De asemenea, prin aceasta forma de protest sindicalistii isi exprima indignarea fata de indulgenta cu care comisarul sef al Garzii Nationale de Mediu - Comisariatul Judetean Constanta, Vasile Petro, intelege sa permita functionarea statiei de betoane detinuta de S.
, un mars de protest in vederea sensibilizarii opiniei publice si a organelor competente asupra faptului ca SC Alas Premix SRL functioneaza de peste 365 de zile fara aviz de mediu.
Cine sunt oamenii care iau producatorii de combustibil la bani marunti, blocand benzinariile "Buna ziua, ati venit la protest sau la stadion"?, era intrebarea de intampinare a fiecarui automobil care cauta loc de parcare prin fata Stadionului National, in dupa-amiaza zilei de 30 decembrie.
Miercuri, in semn de protest fata de controversatul proiect de lege, o parte dintre cele mai populare website-uri s-au "autocenzurat" pentru 24 de ore. ... La miscarea de protest au mai aderat BoingBoing, Wordpress sau Tucows.
Pentru ca ii pasa si pentru ca pledeaza pentru aplicarea legilor europene atat pentru drepturile omului, cat si pentru drepturile animalelor, Nadine isi asteapta semenii duminica, la un nou protest.
Un videoclip din Hamburg a devenit viral in urma unui protest. ... Aproximativ 8.000 de oameni s-au strans la protest.
Protest de amploare la aceasta ora in Capitala. ... Interesant este ca la protest participa si alte sindicate din tara
Protest masiv al angajatilor din sanatate, in Bucuresti.Medicii si ceilalti angajati din Sanatate s-au adunat din toata tara, in cadrul unui protest, la Bucuresti.
Antena 3: ... Anchetatorii au stabilit ca in seara zilei de 29 august 2007, Cristian Cioaca s-a imbracat in uniforma de politist si a parasit domiciliul, plecand la Pitesti. ... Opt cutii cu probele din dosarul Cioaca au fost aduse in sala de judecata a Curtii de Apel Pitesti.
Cei doi au luat aceasta decizie dupa sedinta CNA din 28 octombrie, cand CNA a amendat cu 10.000 de lei Antena 3 pentru emisiunea "Sinteza zilei" din 14 septembrie, in care s-ar fi incalcat dreptul la propria imagine al Elenei Udrea, iar Mircea Badea si Victor Ciutacu ar fi folosit un limbaj injurios comentand o inregistrare care prezenta vizita ministrului la Vaslui.
• A colaborat cu mai multe televiziuni, precum Realitatea TV, Antena 3 si B1TV. ... Ei faceau un protest. Intr-o tema de istorie nu poti sa faci protest, trebuie sa citesti, sa stii despre ce e vorba! ... 1.
"de la Piata Universitatii din ’90, n-am ratat niciun protest!". ... un protest e o ridicare impotriva unei nedreptati, participarea e, pe cale de concluzie, un demers civic necesar. ... Aflandu-ma in studioul Antena 3, acum mai putin de doi ani, comentam protestele din Grecia.
A colaborat si cu ¬posturile tv B1 si PRO TV, dar s-a consacrat la Antena 1, cu emisiunea "Duminica in familie", pe care a si realizat-o. Teo Trandafir S-a nascut la 2 iunie 1968, in Pitesti. ... A continuat emisiunea cu acesta si la Antena 1.
Invatatoarea grevista Cristiana Anghel, ajunsa senator PC - a fost platita pe "drepturi de autor" de Antena 3 iar fiica ei a fost angajata consilier la Ministerul Educatiei Invatatoarea "grevista" Cristiana Anghel, ajunsa senator al Romaniei pe listele USL, este zilele acestea in atentia publicului dupa ce din declaratia ei de avere a reiesit ca, in perioada de protest civic, a fost platita "pe drepturi de autor" de postul Antena 3, al familiei Voiculescu.
Bagati mare Gadea, Badea, Zamfir si restul clicii de la Antena 3. ... Din pacate, exact postul implicat in scandalul de aseara, B1TV, pare sa aiba cea mai mare apetenta pentru incidente in ciuda reactiilor de protest ale moderatoarei care s-a nimerit, aseara, intre cei doi cocosi ai micului ecran.
google-analytics.com